Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane V-am pus si eu o fata de copil care a dormit de la 11 la 16.30 |
beyyy ma omorati...care este!!! logheaza-te lori, delogheaza-te lori..
merg sa vad acus...gimnstisca fac!!
Madalina la noi fara efect sosetele cu otet.
edit: uuoff ce mocuta!! de ce l-ai trezit mami???? ca era obosiiiiitttt
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Mayane spune:
Nu-i problem... Un pic de tzitzi si un bibe si s-a patucit la loc. Doarme de tremura patul.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
piscotel2011 spune:
Madalina - pe mai ii iei in iunie si tot asa...600 si mie
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
missmj spune:
Buna fetelor !!!!!
In primul rand La multi ani pentru scumpica Tunde
Si La multe lunite Diana,Catalina,Darius,Florin,Eduard si Adriana
Pupici multi copchiilor bolnaviori...Robi mic fa-te bine repede...si Robert hai mami ca tu esti baiat mare...cat iti mai curg mucii? Bafta maine la dr cu el Lorich ...ia uite...si Mario e mucios...offfffff .
Mai si bebelusii maraiti.
Al meu e cuminte zilele astea si i-am format cat de cat un program de dormit ziua. La 10 ne trezim de tot, la 13 il vad ca maraie de somn si il bag la nani. Doarme cam 1,5 ore. Apoi pe la 16.30 il ia somnul , si tot asa, mai baga vreo 1-2 ore. De cateva zile o tinem tot asa.
ziki, roxx ce sefi dusi cu capul aveti...si eu care ma plangeam cu ai mei...pai ai mei sunt painea lui D-zeu pe langa ai vostri. bafta ziki cu planurile de fugeat din tara...si roxx mult noroc ca atunci cand vine vremea de intors la serviciu...sa iti gasesti alt loc de munca.
vazut pe bebe Darius ... ce frumos este...ce ochi avea...asa face si al meu ochii mari cand se trezeste si parca e socat asa !
bai nu e corect !!! eu nu vad buburuza tipatoare
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
ca tot vorbiti de banet...alocatia si indemnizatia intra pe card intr-o singura trsnzactie ? ca prima mi-a venit alocatia si scria "plata salarii", iar pe 17 mai mi-au intrat vreo 5200 ron, tot plata salarii, dar nu stiu daca include si alocatia . eu am intrat in post-natal pe 9 martie si trebuia sa iau vreo 2700 ron pe luna. hmmmmmm...nu-mi da !
Mimo spune:
Cu intarziere, dar ieri n-am apucat sa intru: LA MULTI ANI de 1 iunie tuturor prichindeilor!
La Multi Ani, Tunde! La Multe Lunite bebeilor nascuti pe 02!
Mai, cred ca bebeii trec printr-un puseu de maraiala. Si al meu maraie de cateva zile bune. Cateodata nu vrea nici pe jos, nici calare, ca sa zic asa. S-ar putea sa-i dea si lui dintisorii, ca azi mi-a prins degetul si il rodea destul de tare.
Sa va zic ce spaima am tras azi: avem o papusa - negresa, cu tigara-n gura si tzatzele p-afara, care lu'asta mic ii place la nebunie. Si i-o dau si lui azi in mana ca sa mai lase maraiala si sa-i pot face lapticul. Deci 2-3 minute n-am fost cu ochii pe el si cand m-am uitat avea manutele pline de scame din parul papusii. Sa innebunesc. L-am spalat, l-am controlat in gurita. Noroc ca n-am gasit nimic. Si eu care sunt atenta ce-i dau in manute. Uh, mama denaturata am fost!
Si mie imi pica parul ingrozitooor. Pe perma, prin mainile lui bebe, pe umeri...sper sa se opreasca in curand.
Mai ziceati voi de atinsul frunzelor, florilor, ca nu-s curate si unii nu-si lasa copii. Deci, eu sunt aproape maniaca cu spalatul mainilor. Nu concep sa te apropii de bebe nespalat pe maini. Asa sunt si in ceea ce ma priveste, chiar de cand eram mica (ii exasperam pe bunici care nu aveau fantana in curte pe vremea aia ca le consumam galeti intregi intr-o zi, eu si sormea) si nu am probleme cu imunitatea si nici n-am avut. Dar de aici pana a la nu lasa copii sa se atinga de flori, copaci, etc mi se pare si mie exagerat. Eu chiar il duc pe langa copacei sa simta si el natura, s-o iubeasca. Si vad ca-i place la nebunie. Pe florile din casa nu-l prea las sa puna mana ca unele mai au seva si nu stiu daca nu-i dauneaza.
Luca Alexandru, mica mea comoara
madalina_m spune:
Darius e mortal ce moace face.
Sonica e scumpa rau!
Carmen vezi ca Sonica e in primul albumTrebe sa te loghezi acolo.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Mimo spune:
bebeii bolnaviori. Sa va faceti bine repede-repede!
Am admirat si eu bebeii Mirelei in filmuletul in care mancau. Si pe Patrick, care arata senzational cu mancarica pe toata fata.
Luca Alexandru, mica mea comoara
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde buburuza tipatoare ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
e mortala
fiumiu Razvan a invatat sa faca ploita
asa se distreaza si cel mai mult ii place cand e cu gura plina
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
missmj spune:
gata,merci mada , vazut sonica tipatoare ... super tare , scumpa foc !!!!!