Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori deh, trebuia sa vina si la noi prima febra
de mancat a mancat, dar asa de marait a fost si somnolent....off
frasu n are nik, o sa i iau si lui temperatura cand s o trezi
i am dat mai acum lapticul in care ii pusesem si calciu si vitaminele si l a baut pe tot

maine dimi mergem si noi in excursie la dr, cu amandoi ca vad ca lui Razvi ii tot curge ochisorul, dimineata pare ca e ok, apoi se umple de secretii galbene

nasol moment
las ca le trece lor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Off Mirelush....imi pare rau pt telefonul lui Vlad...
sanatate la motanu mic

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

lasa l mama, ca asa i trebuie, avea fermoar la buzunare
copilul asta o sa si piarda si capul, nu e atent de loc cu lucrurile lui

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;habar n-amare si El muci..Abia astept sa vina vacanta
Am cautat-o prin gurita..nu are gingia umflata..ramane gatul rosu..si mananca tzatza..ar trebui sa fie mai rezistenta!nu?

Iara tipa!si rade dupa aia

Saraca de tine..zici sandwish ha?sanatate la pui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Vai ce s-a intunecat. Si ce vant bate. Si cum aduce el, vantul dragutul, un milion de fulgi de plop spre spanacul meu....

Roxx, stiu si eu o poveste d'aia trista. Un cuplu care s-a chinuit peste 15 ani sa faca un copil, si cand li s-au secatuit toate resursele sufletesti, au hotarat sa adopte. Si au adoptat o minune de copil, pe care mama lui, o pustoaica de 16 ani nu-l vroia. Si cand se apropiau de sfarsit cei doi ani de concediu maternal, mama adoptiva s-a apucat sa-i faca copilului x controale medicale, sa reinceapa serviciul linistita. Si de atunci n-a mai fost linistita. Copilul avea talasemie majora, o alta boala care nu e pe lista Ministerului Sanatatii. 170.000 de euro operatia de transplant de celule stem. Bani stransi cu greu, din mila celor din jur. Si cum un necaz nu vine niciodata singur - nici un donator compatibil.

mirela, da-l naibii de telefon, sa fie el sanatos, sa mai piuarda 20. Ce, noi la 12 ani aveam grija mobilelor?

Pup pui maraiti, vremea e de vina

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buburuza tipatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

ce urat e afara
s-a dus plimbarea mea

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello!
Pfaii cat ati mai scris! De 2 zile tot citesc. Nici nu mai stiu ce si cui sa raspund.
In primul rand La Multi Ani iubitei noastre Tunde.

Am reusit si eu azi sa stau 2 ore afara cu piciu ca zilele astea am fost numai in contra-timp. Ne-a prins ploaia in fiecare zi. Cum ajungeam acasa uda ciuciulete iesea soarele. Nu mai aveam chef sa ma intorc.
Si eu sunt suparata ca, desi in fiecare an la noi la servici se dadea o mini prima de 1 iunie celor cu copii - chiar si celor in post-natal, pe mine m-au sarit anul asta. Am sunat la firma pe tipa care da banii si mi-a zis ca 'nu sunt pe lista'. Mi-e rusine totusi sa il sun pe sef sa il intreb de ce nu sunt pe lista. Asta e...

Dana (Piscotel) cati bani ti-au intrat de la alocatie? Si eu tot in martie am depus dosarul si mi-au intrat banii in mai - 600 ron desi eu ma asteptam la 800 ron (pe fb, mart, apr, mai). Sau se dau banii cu o luna in urma?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

V-am pus si eu o fata de copil care a dormit de la 11 la 16.30

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mirela sanatate multa lui Robertel. Incearca sa ii pui sostetele cu otet, poate ii scade febra. Eu mi-am luat 1 stl de otet special pt asta - m-a fascinat remediul asta, sper sa functioneze.

Si Razvan transpira la cap cand manaca, dar asta de cand e cald tare.
Noi dormim cam de 2 ori pe zi - o data pe la 10-11 si o data pe la 3-4. Cat doarme ... numai el decide. Uneori baga 2-3 ore, alteori 20-30 min.
Premergator nu cred ca luam din lipsa de spatiu. Si eu am fost crescuta cu premergator si sunt bine. Deasemenea prietenele mele care l-au folosit au fost foarte incantate de libertatea pe care le-a oferit-o.
Deget supt si eu sunt impotriva. Am o prietena care are degetele mari deformate - scurte si groase - de la asta si arata foarte rau. Eu zic ca mai bine suzeta. Pediatrul ne-a zis ca de suzeta il mai dezveti dar de deget mai rau.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tünde superba si haioasa!!

cu ocazia logarii acolo am vazut pe Gabi si fetele, pe undi umbli maica? Ratasi cafeul...mai sunteti toate frumu frumu..dar Ioanaaaaa m-a omorat cu ochii aia, cu genele alea!!!! Deliciu!!!!

deci roade Ana girafa aia...cum n-au fost ele roase in toata istoria lor de girafe batrane!!! O roade, aia face "chitz", Ana da-i si da-i, grafa "chitz"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput