Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)
Raspunsuri - Pagina 12
florintunde spune:
buna fetili!
moa moa moa

multumesc pentru urari sunteti de nota 11 Bei!!-va iubesc!
Lori in special pe matale

-ia zi lu tanti Tunde cum facusi punctuletele pe litera u!-ha??????![]()
va dau cate un sprit!

Am sunat in legatura cu indemnizatia..voi primi incepand din luna asta..dupa data de 10..cam 2500 lei...s-a adunat..nu-i mult da trebeee tare de tot
Parul imi cade si mie de ma dispera..fifi manutele pline mereu..pe jos..in pat..peste tot..si e legat 24 din 24..legat chiar si noaptea

Mirela;noi deja de 3 zile avem temperatura..nu stiu din ce cauza
..azi pana am ajuns la dr ..a plecat,nu mai era nimeni la cabinet.Fifi tipa de 2 zile..nu stiu ce obicei mai e si asta..si-a descoperit vocea?tipa tipa si tipa..nu de plans..asa de hilizeala
pupaturi !
La multi ani dragi cupilasi!
Catalina 
Diana 
jinerica Darius

Florin 
Eduard 
Adriana 

Mayane spune:
Mie cel mai tare mi-a placut ce a povestit Nastase
Ca don Basescu vrea sa modifice constitutia. Ma asteptam de mult. Ma mir ca o face abia acum...
Ziki, Roxx, asa va trebuie daca va bloguiti la vedere
Eu nici pe forum nu-mi vorbesc seful de rau, daca il apuca cititul? ![]()
Deci iar am incercat bezele. Ba chiar am supralicitat, am bagat 4 oua. N-am curaj sa vad ce-a iesit. Pe afara sunt frumoase... Le mai las in cuptor pana se raceste cuptorul. Daca nici acum nu ies, nu mai fac never ever.
Ma duc inapoi, la treba mea, primul ajutor... Inca nu stiu in ce sectiune merge... Idei?
(Bine ca ati zis ca e sarbatoare azi, ca altfel cosem la gherghef. Nu ca as fi eu mare credincioasa, dar e costum de botez totusi...)
Ah, si era sa uit!
LA MULTI ANI !
pentru sarbatoritii zilei. Sa cresteti mari, frumosi si destepti, ca in voi ne e speranta.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
monika_bt spune:
Da, roxx, asta ma enerveaza cel mai tare la romanii nostri: judecarea fara cunoastere! Am vazut comentarii pe net de genul"bine le-a facut ca le-a luat din bani la pompieri ca eu muncesc 10 ore la patron ptr 800 de lei!" Cum, Doamne iarta-ma, sa gandesti asa?? Daca tu vrei sa muncesti la patron pe suma asta taci din gura dar nu judeca un om care de fiecare data cand pleaca la servici nu stii daca mai vine inapoi si cum vine, care sta drepti 24 din 24,care pleaca la inundatii saptamani intregi si doarme in corturi si mananca din conserve, care alearga sa-ti stinga tie casa si sa-ti scoata copiii din flacari...dar nu te intrebi: tu ai sari sa-ti ajuti aproapele ptr 1000 de lei?? Eh, e usor sa judeci din pacate...iar romanul nostru e campion la asa ceva.
Andutz, voiam sa-ti spun ca eu si ieri si azi am mancat mancarea mea preferata: cartofi noi inabusiti cu marar si mujdei de usturoi!
As manca zilnic...
S-a trezit mandra...20 min de somn..uff...
Mirela, sanatate la motan...Poate-i ies dintii...
Lorich, sanatate!
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Magnetism79 spune:
Roxx ce sef parsiv ai??? Am dt si eu odata peste asa o parsivenie de om si nu a facut prea bine ca s-a pus cu mine!!!
Monica ai dreptate!!!!! 1000 de ron ca sa salvezi viata oamenilor e o suma de kko!!!
Noroc cu voi ca am citit in calendar ca e inaltarea ca eu am spalat o masina de dim si am calcat niste camasi, m-a apucat vrednicia!!!

Ma duc in oras sa ma plimb , am lasat fata cu bona si pe pitic cu buni, HAI LIBERARE!!! ca sa zic asa!!!
A venit si girafa Sophie, E MORTALA!!! o recomand!!!
Ieri am facut vaccinul de 4 luni nici un chitz , a plans putin dupa intepatura as o iau in bratze si gata, avem 6200 de gr si 63 de cam, de fapt noi azi facem 4 luni asa ca LA MULTI ANI PT BEBELACII NASCUTZI AZI DAR SPECIAL PT FIFITZA MEA CU OCHII BLU CU ZICE B.G !!!!
Doloress spune:
MONIKA-yum, yum, ce pofta mi-ai facut! La munte mancam in fiecare zi mancarea asta. Musai trebuie sa o fac si eu.
RROX, ZIKI- imi pare rau de asa experiente, adevarul e ca eu am ramas la banalul jurnal-caietel unde imi scriu toate offfurile (plus forumul cateodata
), mi-e cam frica de bloguri, nu stii niciodata cine citeste. Si pe FB, mai pun o poza, o chestie, dar am mare grija ce poze si ce scriu. Ca stiu omuleti carora li s-au refuzat promovari din cauza unor poze de pe FB.
LORICH- of, ca toate odata au venit pe capul tau! 
MIRELA- voiam sa-ti zic si eu, pune plasa cu pioneze, eu asa am avut cand eram mica, mai intra cate un tantar printre crapaturi dar nu cine stie ce.
MAYANE- asa si eu, incep o mie de proiecte si nu stiu cum se face deodata 5, vine copilul cel mare de la gradi si nu mai fac nimic. A doua zi iar, incep o mie de chestii si iar le las. Mai ales de cand a venit vremea buna si iesim afara. La Patrick ma enervam cumplit. Acuma sunt relaxata, ca imi zic ca altceva nu fac decat sa stau cu piticania, si asta e cel mai important. Proiectele le mai las pentru cand ies la pensie, hihihihihi
ANDUTA- nu mai tin minte cat o sa cada, dar stiu ca a durat mult si bine. Parca in jur de un an, tot l-am auzit pe colegul plangandu-se ca strange pumni de par de prin casa.
Mai ce se intampla, toti bebelusii sunt maraiti? Al meu s-a linistit, probabil pentru ca a venit racoarea. E clar, caldura n-o suporta neam.
LA multi ani sarbatoritilor zilei! 
mirela2 spune:
monik nu i semn de nici un dinte
l am controlat si para controlat
mi e sa nu fi luat vrun virus ieri din parc, ca picii cu care am stat erau virusati

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
dolores o sa pun si din astea, pana una alta imi lua omu baigon lichid de pun in priza
deci de tzantzari scapam
rau cu febra, pana acum n am avut asemenea balaur
si ca sa fie treaba treaba, ma suna mama disperata ca lui fimiu al mare i a furat telefon, da l naiba de telefon, de aia mi arde mie
sa fie el sanatos si sa aibe masa bani sa i cumpere altul
tzara arde si baba se piaptana
tunde pupi si lui fifi tau
ca la nebuni la noi
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
Hai ca azi e la mine zi de nervi...va mai las o tema de discutie, pentru cand aveti timp si chef!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Wow, Roxx da' ce colegi de treaba ai!!! Daca ma crrezi (sper sa nu te fi cobit in gand) ma gandeam la ce ai scris tu zilele trecute cu colega care te-a "secat" si ma gandeam "oare daca va citi aia?"; trecand peste momentul neplacut, poate e bine, eu zic chiar foarte bine ca parsivul de sef a vazut ce si cum simti. Ca nu esti doar un nume pe un pontaj acolo.
Tünde nu zic, na!
Cum mai e Sonia? Ca ma gandeam acum, prinsa sendvis intre copii, oare ce-o fi avand de are febra?? Ca parca are cam des, vine Mario racit sau cum?
Mirela si voi??? Oare ce-o fi mai??? Ziceai tu mai demult ca ai tai nu au fost in viata lor raciti si eu imi zic in barba ca nici nu-ti trebuie, cu doi e cumplit sa fie raciti.
Monik nu te mai amari, nu ai ce face, iar cu comentarii pe net, nu mai citi mama, sunt pareristi peste tot, orice subiect, orice rahat, stii cum e, nu stii, dai cu parerea. Pup (ca s anu zic si "parrea mea!")
Robert e in continuare ruppppttt...si-a castigat o mini excursie la dr. maine!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011