Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Am ajuns acasa. Imi revin incet. La sf de luna aflu natura galmei. Oricum stiu ca suspectarea de la ficat nu s-a adeverit. Cam intro luna imi revin. Multumesc pentru gandurile bune.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Am ajuns acasa. Imi revin incet. La sf de luna aflu natura galmei. Oricum stiu ca suspectarea de la ficat nu s-a adeverit. Cam intro luna imi revin. Multumesc pentru gandurile bune.

Povestea unui Dor

si care era vestea buna? ca ai ajuns in sfarsit acasa? tu ziceai ca temerea ta cea mai mare e sa nu gaseasca si altceva in afara de ce suspectau ei initial, deci n-au gasit nimic in plus si asta e vestea cea buna? Ok, vom astepta rezultatul de peste o luna. Multa sanatate si tu stii ca iti revii mai repede daca stai bine cu moralul... acting like a healthy person... si sa nu cauti refugiu in boala.

Te pupim si te imbratisam!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ziua buna si de la noi!

Saru-mana de cafea , Nyny...buna tare si acum!
Alexutzzza...offf...poate creste repede unghiutza inapoi!
Mire...ce scumpa e Mara!
Ruxita...foarte tare Kay, cum a gasit metoda de trezit parintii!
Bea...bine ca doarme mai bine Ivan! Wow...fetitza cu coditze te shuteaza.......ce frumoooos!
MP.........in Baby Einstein, episodul Baby Noah, prezinta o gramada de animale, printre care si sus-mentionatii delfin si balena...si se chinuie diana de o gramada de timp sa le dea o interpretare..."omeneasca", so... delfinii fac "wiiii-wiiii", si balenele "iiii-iiii", mai melodios, asa....sa sune ca un cantec de balena, ca piticei ii plac mult respectivele, si nu stiam cum sa-i spunem ca fac, si cum sa ni le arate....
Tomaca.......ma bucur tare mult ca nu s-au confirmat suspiciunile medicilor pentru ficat. Tinem pumnii stransi sa fie cel putin la fel de bine si cu restul rezultatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

tomaca ma bucur de vestile pe care ni le dai! insanatosire grabnica sa ai! si vesti bune si la sf lunii!

loredananu m-am dat in nik......erau cam de copii mici,ca cel mare a fost dezamagit din punctul asta de vedere...iar noi pe alex nu l-am lasat,chiar daca radu se oferea sa-l insoteasca...cascat okii,mancat,plimbat,ascultat muzica...de astea...

dece ...si se duse monstrul?...mare necaz...stiu de la tata...dar nu-i pot intelege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

sorina si multam frumos......eu nu stiam,dar la cat iiiiiiiiiii aud prin casa,cred ca alex era la curent cu noutatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sorina si multam frumos......eu nu stiam,dar la cat iiiiiiiiiii aud prin casa,cred ca alex era la curent cu noutatile

mami de si

...in mod clar, asa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ei.....mai fetelor....pai cu negocierea de bb 2 ...am lasat-o pe urmatoarele luni...max pana in aug sper sa va spun ca vine barza...nu vreau acum bb2 sa nu fie in aceiasi luna cu david....eu am suferit din cauza asta(eu nascuta pe 18 martie,sora-mea pe 7 aprilie)...si tot timpul mama ne tinea ziua la amandoua odata in weekendul dintre...deci....asa nu...M vrea bb de ziua lui...deci aprilie....so....daca vine programat bine....daca nu...cand o vrea Domnul....eu as vrea mai sau iunie....taur sau gemeni...ca berbeci am destui in familie

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna fetelor,

Povestea unui Dor

Doamne ce ma bucur! insanatosire grabnica! multumim de vestile bune si ca ne tii la curent cu starea ta sa fie totul bine!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

mami de si

...in mod clar, asa este...

Sorina, mami de Diana si Iris

...telepatia asta domnule hop si noi! si noi! si noi!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

]

Astazi am fost in plimbare pe faleza,in port,a fost tare frumos...Plin de lume ca azi a fost liber,cum spuneam,am mers pret de vreo 3 ore,sportul l-am facut pe azi
Lara atrage foarte multe simpatii pe strada,se uita in ochii trecatorilor si rade la ei,are mare succes...Batranicile cel putin sunt topite,vreo cateva i-au spus astazi ce ochi frumosi de ciocolata are...Na,sa ma dau si eu putin mare,ca doar eu am facut-o

Cam atat de aici,predau legatura

Lara

asa si David....cand intram in magazin are fluturarea aia a mainii ...ca si regina angiei... toata lumea rade

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput