Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Miremia ce scumpica e Mara...ma enerveaza cand imi baga pufuleti in gura....eu cu dieta mea cu tot

decenuela....da' pescar mai e si jm....e o fire calma el in general....sau se duce doar la relax ,sa scape de problemele cotidiene....?...noi am fost in delta...si nu am prins asa peste...ce monstru dom'le?

alexutzzza offf mami....pupam degetelele sa treaca

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Eu trebuie sa va aduc la cunostinta, cu profund regret ca Kay cel cuminte nu mai este... i-a luat locul un baietel pe care abia acum incepem sa-l cunoastem! A inceput sa se manifeste foarte zgomotos, in parc plonjeaza in nisip cu totul, acasa sparge farfurii, cani, varsa apa peste tot, se uda de 2-3 ori pe zi incat trebuie sa-l schimb... mda, daca gasiti vreun remediu, astept sugestii...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

tomaca ma bucur de vestile pe care ni le dai! insanatosire grabnica sa ai! si vesti bune si la sf lunii!

loredananu m-am dat in nik......erau cam de copii mici,ca cel mare a fost dezamagit din punctul asta de vedere...iar noi pe alex nu l-am lasat,chiar daca radu se oferea sa-l insoteasca...cascat okii,mancat,plimbat,ascultat muzica...de astea...

dece ...si se duse monstrul?...mare necaz...stiu de la tata...dar nu-i pot intelege

mami de si

nu, nu......se duse acasa la pretenu...
dar...E PRINS CU...UNDITA LUI...

ASA S-A LAUDAT LA TOTI..evident astea erau comentariu la poze....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Miremia ce scumpica e Mara...ma enerveaza cand imi baga pufuleti in gura....eu cu dieta mea cu tot

decenuela....da' pescar mai e si jm....e o fire calma el in general....sau se duce doar la relax ,sa scape de problemele cotidiene....?...noi am fost in delta...si nu am prins asa peste...ce monstru dom'le?

te iubim puiule....!!!

el zice ca se relaxeaza da...deunde...sta cu ochii ca pe utelie...ca poate acu VINE...si cand mananca nu lasa deloc unditele nepazite....e de groaza....s daca prinde..doamne trebuie filmat...e ca in filmele cu prosti...zici ca vine balena de aur...ca pestisorul e mic copil...sare tipa...imi da indicatii ce sa tin cum sa tin....incurca toate cele..arunca geanata....se zgaraie...etc...da daca lui ii place...e pasiune pt ca nu sunt deloc ieftine partidele lui de pescuit plus ca rar tin pestele...el nu curata si io daca nu am chef..bucur vecinii...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

je am av o zi de kk...la munca m-am umplut de spume din cauza unui client ....si am incercat imblanzirea scorpiei si medierea conflictului si dupa ce am aj acasa...

bona era cam ciufuta ca l-a adormit f greu ....pai daca el s-a trez la 9.30..clar ca nu avea somn la 12 cand vroia ea sa-l culce..eu il culc pe la 1.30...a adormit pe la 2, cred si cik la 4 cand am aj io( ta-su era deja)il mai las 15 min si-l trez...DE CE???pai ca sa doarma la noapte...ca dorme de 2 ore... normal ca lam lasat sa dorma cat a vrut el...ca cine suporta nervul lui daca il trezea faras a-si fi fc somnul?..JE..

se duse salonul si toate planurile mele marete...
venit..iesit k jiji pana seara...acu SE TOT PLIMBA IN TOT PATUL SA ADOARMA...n-am vrut sa scriu cu majuscule,,dar nu mai corectez...

.................
tomaca ....ma bucur nespus ca esti ok.....multa sanatate

nb fetele...we placut...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna seara...nu ma intrebati ce fac la ora asta pe aici....

tomaca, sa-ti revii repede si sa nu fie nici o surpriza la sfarsitul lunii!

alexutza, pe cand eram mica, clasa I, pe acolo, unei colege i-a cazut unghia nu mai stiu din ce motiv..tot asa, s-a copt si a cazut. dar i-a crescut la loc!! asa ca nu-ti mai fa griji!...mda, si al meu e tot tipul cu unghiile negre, oricat de scurt i le-as taia...iar la picioare....horror...

DC, macar cu povesti pescaresti sa ma satur, ca nu am mai pus de mult gura...pe peste

ruxi, cred ca toti parintii au surpriza asta, sa se trezeasca intrebandu-se ce s-a intamplat cu copilul lor cuminte, se pare ca e o treaba normala in dezvoltarea lor.

inca nu am facut testul...

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

te iubim puiule....!!!

el zice ca se relaxeaza da...deunde...sta cu ochii ca pe utelie...ca poate acu VINE...si cand mananca nu lasa deloc unditele nepazite....e de groaza....s daca prinde..doamne trebuie filmat...e ca in filmele cu prosti...zici ca vine balena de aur...ca pestisorul e mic copil...sare tipa...imi da indicatii ce sa tin cum sa tin....incurca toate cele..arunca geanata....se zgaraie...etc...da daca lui ii place...e pasiune pt ca nu sunt deloc ieftine partidele lui de pescuit plus ca rar tin pestele...el nu curata si io daca nu am chef..bucur vecinii...

JUCARII PENTRU PITICI...

....mai stiu eu pe cineva...noroc ca nu l-a apucat pescuitul pe aici ...stiu ca pe langa echipamentele de rigoare(daca vrei ceva profi nu-s chiar ieftine) mai trebuie taxe, transport, o papica + cazare daca mergi mai multe nopti...daca mergi cu cortul...aici intra alte cheltueli(cort+saci+masa+scaune+pavilion etc)...o pasiune cam scumpa

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

inca nu am facut testul...

_
mama lui Stefan, pui scump

si ce mai astepti?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

netzaaaaaaaaaaaaaa

coffeeeeeeeeeeeeeeee

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata si de la noi!!

Dece, multumesc de cafea esti mortala cum povestesti de JM si Monstrul lui...m-am distrat in dimineata asta

Tomaca, ma bucur ca esti acasa, ca te mai linistesti, tinem pumnii ca rezultatul histopat sa fie cat mai bun!

Ruxita, join the club descopera si ei chestii noi, reactii noi la ei si la noi astia mari, testeaza limite...ce pot sa zic...rabdacol...la M functioneaza, uneori, distrasul atentiei, alteori explicat cat de cat de ce nu-i bine un lucru(cateodata imi pare ca intelege ceva si se lasa pagubasa), alteori interzis ce-i periculos cu toate urletele de rigoare...Da' asa e, devine palpitant

Ana, eu nu pricep si pace cum puteti sta asa...mai am prietene care au facut testul tarziu, sa fie sigure ca iese pozitiv daca e sarcina....eu l-am facut cu 3 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vine menstra, simteam ca ceva e schimbat la corpul meu si n-am mai avut pic de rabdare....nu te roade curiozitatea???? Stefan ce mai face?

Mire, Loredana, ce frumos ati povestit de piticutele voastre

Astept si eu sa se trezeasca trupa sa iesim putin afara.

Sa aveti un WE superb!

Mergi la inceput