Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 11
Loredana71 spune:
Nyny,da,am ramas amandoi cu ochii cat cepele si apoi da-i ras
Sorina,intoarcem pupicii spre printesele tale si regina mama
Alexutza,offf,ce mai probleme si cu unghiutele...Acum ca am citit la tine parca ma ingrijorez ca Lara are tot timpul pielea cojita in colturi la unghiutele de la picioare...Poate ar trebui sa ii arat doctorului...Pupam puiul mic si sa vina unghiutele noi repede repede
Ruxi,ce simpatic Kay cu intrerupatorul,stie sa se faca inteles,bravo,baiat mare!
Astazi am fost in plimbare pe faleza,in port,a fost tare frumos...Plin de lume ca azi a fost liber,cum spuneam,am mers pret de vreo 3 ore,sportul l-am facut pe azi
Lara atrage foarte multe simpatii pe strada,se uita in ochii trecatorilor si rade la ei,are mare succes...Batranicile cel putin sunt topite,vreo cateva i-au spus astazi ce ochi frumosi de ciocolata are...Na,sa ma dau si eu putin mare,ca doar eu am facut-o
Cam atat de aici,predau legatura
miremia spune:
Si eu ma minunez can vad cate inteleg si cate invata in fiecare zi. Zau ca nu mi-am imaginat ca poate fi atat de frumos.
Mara daca vrea afara si gaseste usa de la intrare deschisa fuge, se opreste la usa de la palier, care sta tot timpul inchisa. Daca e usa de la intrare inchisa se urca in carut, iar carutul nostru nu este chiar usor de escaladat.
Rufele le duce/le aduce de la masina de spalat chiar si cand nu e cazul (i-am explicat ca e sarbatoare si nu spalam dar nu a vrut sa auda ), toata ziua trebaluieste prin casa, ma hraneste cu toate chestiile care ii ajung in mana, vreau, nu vreau...ma obliga. Mai nou cand ii cer pup si imi si da (rar) ma tine si cu manutele de fata , cand face dus isi tine singura dusul si se distreaza maxim (mai avem si mici accidente cu apa afara din cada).
Intr-o seara nu vroia sa doarma si am inceput sa legan un ursulet, crezand ca va fi geloasa si va vrea sa o legan pe ea. Ea s-a dus entuziasmata si a mai adus si o papusa, pe care apus-o langa ursulet.
Sunt atat de draguti la varsta asta, cum descopera ei lumea, parca as vrea sa treaca timpul mai incet. Cred ca va fi o perioada extraordinara si cea cand vor incepe sa vorbeasca.
Sper ca nu v-am plictisit, poate mai povestiti si voi din experientele pufilor.
A...si ce vroiam de fapt sa spun este ca desi n-au cuvinte, reusesc sa se faca atat de bine intelesi.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Neatza...
Azi dau eu cafeaua. M-a trezit manzu' de la 6... asa ca v-o pastrez fierbinte pana va treziti si voi...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
hai ca mai bag un mesaj pana fumeaza sotzu' tigarea, ca pe urma ma azvarle de la calculator... si asa m-am bagat repede cat a fost la toaleta si cand a iesit cica: " bai vulpoi batran, nu poate omu sa lipseasca putin ca te si bagi la calc"
Ruxita, Loredana, Mire sunt de acord cu voi... tare destepti si frumosi sunt pufii nostrii
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Neatza!
Kay a gasit metoda de trezit parintii... imi trage plapuma de pe mine!
nyny, tare cu bagatul la calc, si noi fara numar incidente de acest gen...
Lore, deci pana la urma i-am gasit pereche gospodinului de Kay, gospodina Lara!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
alexxutza ia incearca tu sa ii pui o vata imbibata in rivanol. si roata peste degetul mare.........si pus peste el punga sa nu respire, si legat cu elastica sau ceva ce nu isi poate da jos...........
eu zic garantat ca nu pica ungia..se duce de acolo frumos puroiul, eu asa fac la degete de la picioare, penntru ca cresc aiurea.....................si se coace mereu si doare ca naiba.........
incearac sa reusesti cumva.........
daca reusesti sa nu te sperii cand il dai jos, ca de la lipsa de aer si ala ud, se strange asa degetul, dar isi revine,....
eu obisnuiam sa il fac seara si dormeam asa pana dimineata
nus tiu cat ai putea sa il lasi lui..............dar oricum pana nu mai es rous asa.............si parca arde..........
imi pare rauuuuuuuuuuuuuuuuu
aveti griej de voiiii
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
uite ca am aparut si eu..........
la multi ani pufuletii mei dragi!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi, mancaciosi(se stiu ei care)..cuminti si copii fericiti!!!!!!!!!!!!
nu am avut net........
nu prea am timp nici sa mor............
noutati:
parca doarme mai bine, ca a dormit cu mine vreo 3 nopti, dar si singurel e ok.....
si-a aruncat suzi la galeata pt porci, au papat-o porcii asa ii zic si nu mai e de doua zile.....face scandal cand se trez la amiaza si noaptea, il cauta dar ii amintesc ce s-a intamplat si gata se culca inapoi........
pitica mea da suturi........
ivan imi ia tot timpul, si de acum o sa imi trebuiasca si mai mult, ca iar primesc chestii de facut pt firma la care am fost, si mai fac si eu un ban cinstit,......pt muuuuulteee.....................doamne ajuta sa trimita cat mai mult..........
merg in gradina la sapa........am grija acasa de una-alta..........
daca nu e tati, dau la vaci, le adap.........si tot asa...........
e cald foarte...................mor incet nu imi place
sapt asta am fost la gradi.....tota sapt....cate un pic.....o ora/o ora juma............ii place teribil de mult intre copii si e super incantat..........
deja zice camergem la copii.........
azi nu e gradi, asa ca stam acasa..........
mno eu va pup pe toate
si timp nu prea am, dar sper sa mai reusesc sa intru..........
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 15+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
mamidepuiuti spune:
neata buna
sar'na nyny de cafea
alexutzzza offffffffffffffffsper sa se rezolve cat mai repede si cat mai netraumatizant/nedureros pt yannis
bea spor la treburi! distractie placuta la gradi!
lorenoi am fost ieri la vatertag,dar nici plimbarea voastra nu a fost de lepadat
sorinazi-mi si mie cum fac delfinul si balena iris stie mai multe ca mine
isteti foc pufuletii!unu si unu noi suntem mai mult cu cujetatu',dar am bagat de seama ca pricepe si cand vorbeste cineva cu el pe nemteshte
o zi minunata tuturor!
Loredana71 spune:
MP,ce fain!V-ati dat cu bollerwagen?Noi am sarbatorit pe tati la ziua tatalui italiana,a fost prin martie,oricum ieri nu aveam cum,a lucrat la greu,nu a facut nici pauza
Buna dimineata!Multam de cafea,o savurez acum,e mi-nu-na-ta!Cand fumam,ma gandeam ca daca o sa ma las vreodata,cum o sa fac eu sa mai beau cafea??Ei bine,m-am lasat cand am ramas insarcinata si de atunci parca e si mai savuroasa!Mare nemernica mai era si tigara aia
Va urez tuturor o zi frumusica foc!
decenuela spune:
neatza fetili...saruman de coffe nyny...ce matinala...
noi am fost singurei...JM a fost dupa monstru...toata noaptea....si culmea chiar cand dormea....a trecut dihania pe la undita LUI...si....ca de obicei...l-a prins altul...dar...cu UNDITA LUI...( am scris cu majuscule pt ca erau cuvLUI)....un somn de 20 kg....asa ca...tre sa-si programeze alta partida de pescuit....poATE , poate...se nimereste un monstru si la el...
azi l-am lasat pe jiji dormind...asa ca m-a scutit de niste urlete...
MP...stai linistita...cred ca moldoveanul meu are niste gene ardelenesti ca si noi cam tot asa....incetul ca nu-i graba cu nik...
azi ar trebui sa ma duc si je la un salon ceva ca am o nunta maine ( nu zic ca nu vine bona ca tre sa stea cu nepoata ca au o nunta copiii...)...vad io ..o descurc cumva...
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...