Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Plecam la dermatologie ca nu mai avem o unghie si cred ca ramanem s fara a doua!!! Revin pe dupa-amiaza |
Cine... Yannis ?!!? Auuuu... de ce? Abia astept sa va intoarceti de la dr sa ne spui cauza. Pupam degetelul mic sa treaca repede.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... mda, in curand munca, doar ca deja vrem sa scapam de ei, sa-i instituionalizam mai repede (cresa, gradi, bone), ce dor o sa ne fie de perioada statului cu bebe acasa... |
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Loredana71 spune:
Ce-ati patit,Alexutza,cu unghiile?Offf...Sa ne zici ce si cum!
Ziua buna tuturor!Astazi aici la noi nici iarba nu creste,totul este inchis si toata lumea e libera...desigur,in afara de sotul meu
O sa mergem in parc dupa ce se trezeste zana si ii dau sa manance...
Avem si noi sa ne laudam cu faptul ca facem dus in serile fara baie generalaSta in picioare,i-am pus covoras in cada si adora dusul
A,si azi dimineata o faza tare de tot...S-a trezit pe la 7,povestea in patut la ea acolo si ma striga suav:mamaaa...Am luat-o in pat la noi,am pus-o intre noi,i-am dat ceva sa se joace si am mai atipit un picut...La un moment dat se trezeste tati si o gaseste jucandu-se,total dezbracata...Isi scosese pijamaua,si pampersul era aruncat cat colo,noroc ca avea doar pipi,si ea era asa fericita si lejera,de numa'Ar fi fost tare sa ne traga o surpriza acolo in pat
sorina_bz spune:
Ziua buna si de la noi!
Adevarat s-a inaltat!
Dece.. de cafea...tare haiosi Jijeii tai, cu cartea!
Nyny... "Mala" frumoasa si vedeta! Simpatica tare ai fost, cum ai povestit de .."garda de noapte"...
Mire...felicitari pentru dintisorul nr.4!
Ruxita... micul cititor Kay.
Loredana...ce simpatica a fost Lara, dimineata!.. fetitza cuminte, care v-a lasat sa dormiti.
MP...sorry de .."greva foamei"...poate nu tine mult. Vad ca iris a inceput sa pape de ieri...poate se ia si Alex dupa ea! frumosii grachi!
Haircut...
Ayanna..felicitari pentru intarcarea usoara!
Alicredo........eu la negocieri de bb2 ma gandeam....da' e bine ca ati rez. si cu casa.
Alexutzzza.....offf ce ati patit la unghiutze? sa treaca repede!
Sondaj:
- prefer body, ii sta mai bine pe corp, ca ea e "mishcacioasa" rau, si treaza si in somn, si daca ii pun tricou...mereu e cu burtica goala.
- mancare preferata...hmmmm.....noi tot la borcanele suntem, asa ca nu stiu daca este relevant...Papa bine(cand papa): spanac cu carne de vita, pui cu cartofi si rosii, pui cu cartofi si morcovi, legume si curcan, merluciu cu orez....dar nu stiu sa spun cu care nu dau gresh niciodata...e cam relativa treaba.
- cuvinte....mama, tata, Di-di(sora-sa), tatai(tataia), Isss sau Irrr(iris, adica), be'(bec), bau(cucu-bau),pipi, bebe, nana(bona), apa, papa(mancare), pa-pa (plimbare), ta'te(carte), titete(citeste), ba'(baie, baloane, balena, broasca), nani, ma'-ma'(mac-mac=rata, mau-mau=pisica si mor-mor=ursul), brrrum-brrrumm (la masini, carucior, foehn), pe'(peste), pu'(pui), pa'(cu a din matura, adica par)...si or mai fi...dar nu-mi mai vin in minte acum; face ca vaca, delfinul, balena, rata, oaia, catelul, pisica, albina, castorul(isi clantzane si isi arata dintzishorii), lupul, calul, iepurele... ca toate animalele pamantului...
Trimit, ca furtuna mi-a trezit copila...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Cine... Yannis ?!!? Auuuu... de ce? Abia astept sa va intoarceti de la dr sa ne spui cauza. Pupam degetelul mic sa treaca repede. Mamica fericita de Mara si de David |
ca s-a intamplat? cine nu mai are ? tu sau yannis? cum sunteti?
alexutzzza spune:
nyny, Loredana, Sorina, MP multumim de griji si sorry daca a sunat scary de fapt e scary adica, nu inca, dar va fi
Long story short (adik in loc de o pagina voi scrie numa' jumate )
Acum vro 3 saptamani Yannis s-a jucat in nisip ud de la o ploaie, intors acasa cu unghiile pline de nisip negru tot, am taiat unghiile scurt, am agatat si o pielita la taiat si apoi acolo la pielita taiata s-a inrosit apoi a copt, s-a infectat ptr ca Yannis e de neoprit , e non stop cu mainile in praf , in nisip, in mucurile de tigari . Sunat matusa, mi-a zis sa pun betadina cu apa oxigenata alternativ, am pus de 2 ori pe zi vro 2 zile, apoi am vazut ca nu mai coace, nu mai parea infectat, numa se cojea pielea de unde fusese copt degetul...ok a tot ramas rosu dar am zis ca se vindeca, trebuie sa se recupereze pielea, apoi am vazut unghia ca se rupsese mai de la mijloc asa pe lateral...cand sa o tai cu grija sa nu se rupa toata am avut razboi cu Yannis si s-a zgariat in varful de la forfecuta si la un alt deget, acum coace degetul mare in schimb ce aratatorul de langa el care a copt mai demult.... vad ca nu mai creste unghia...adica unghia care a ramas pe deget creste dar nu mai vine alta noua...la cuticule acolo la baza unghiei se face o pauza...ca si cum nu ar mai veni vreodata vreo unghie. nu e carne vie nu nimic dar e scary rau! Am dat fuga la dermato speriata de vro ciuperca ceva Doamne Fereste!
Cik e de la infectie, a fost traumatizat locul si ...ne va parasi de tot unghia si vom astepta alta cik poate dura si juma de an!!!. Probabil vom pati la fel si la degetul mare care coace acum. Ne-a dat un unguent cu antibiotic de aplicat 10 zile si un o solutie cu antimicotic de aplicat 3 saptamani. Nu are nici o ciuperca dar cik genu asta de piele neacoperita etc favorizeaza aparitia ciupercilor si cum nu vrem asta (ptr ca de alea se scapa greu cu extractii repetate de unghie ) trebuie sa aplicam preventiv antimicoticul....
Mi-e groaza cand o sa il vad fara unghii traiesc sub teroarea: "daca nu or sa ii mai creasca?"
Edit: sper ca am fost coerenta
de Yannis
haircut spune:
Alexutzza...mi s-a facut pielea de gaina...offf, sa scapati cat mai repede si poate nu pateste acelasi lucru si la degetelul mare...si azi i-ai scos o unghie?sau dupa tratament?...Doamne cat de urat suna...
Va tinem pumnii sa iesiti cat mai repede si bine si fara suferinta din asta...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui haircut Alexutzza...mi s-a facut pielea de gaina...offf, sa scapati cat mai repede si poate nu pateste acelasi lucru si la degetelul mare...si azi i-ai scos o unghie?sau dupa tratament?...Doamne cat de urat suna... Va tinem pumnii sa iesiti cat mai repede si bine si fara suferinta din asta... mami de fetita finuta |
Nu, nu! unghiile se scot numa daca sunt ciuperci, dar nu e cazul la noi. Dar unghia lui o sa cada oricum pentru ca nu mai creste unghia...adik acum are unghie pe locul de unghie dar la baza unghiei e doar piele nu mai creste nimic in continuare si unghia pe care o are (cea veche) se cam rupe pe bucati pana se va desprinde total si va cadea si apoi asteptam sa creasca alta
de Yannis
nyny spune:
Alexutza offff... poate nu o fi chiar asa de rau si se regenereaza repede unghiutele lui Yannis. Sper sa scapati de probleme cat mai curand si fara alte dureri.
Sorina mamaaa... da ce de cuvinte spune Iris. O sa fie o vorbareata.
Loredana cred ca a fost haioasa tare Lara de dimineata. Imi inchipui ca ati facut niste fetze ...
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
alexutza, brrr! sa se regenereze repede si sa treceti de cosmarul asta! chiar azi i-am taiat unghiutele lui Kay, m-a lasat numai la mainute, la picioare doar la unghia mare, in rest pauza, are niste unghii la picioare care i se intorc ca la Baba Cloantza, dar nu pot sa i le tai nici macar in somn... am si o foarfeca cu varfuri boante, dar nu pot cu aia, doar unghiera o tolereaza si doar anumite unghii... acum ca stiu ce se poate intampla, nu voi insista, sa stea cu unghii-cangi-ghiare cat vrea el...
tot in seara asta la culcare, il vad ca se chinuie sa scuipe si are o mica opinteala de voma... ii bag cumva degetul in gura si-l scot cu ceva sange... daca n-as fi citit/stiut de la voi care e treaba cu hematoamele prin gura cred ca ma speriam de moarte... i-am bagat o bucata de vata intre dinti, am identificat maseluta sangeranda, i-am dat apa, l-am dat cu calgel si s-a culcat inapoi fara mari probleme... de la bucatarie s-a dus glontz in dormitor, s-a urcat in pat singur, si arata spre intrerupator, sa sting lumina... cate inteleg la varsta lor!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)