Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
neatza fetil ...Hristos s-a inaltat! ( asa se zice azi)...coffe fierbinteeeeeeeee
nyny...in legatura cu bea...stateam sa ma gandesc de cand esti tu printre noi...prb ca deja stii dar daca nu...sa-ti zic ca bea vine dintr-o zona unde se fac niste bunatati dulci de intzepenesti..io revelionul l-am fc cu laptopul deschis pe o poza de la bea cu o farfurie cu praji
in leg cu body , chiar nu stiu ce marime avem noi....stiu ca sunt 12-18..dar avem niste maieuri 28-24...un pic mari dar merg...
mire pai in ritmul asta...ne cam luati cu dintii...daca au iesit la un interval asa de mic...cred ca o sa cam aibaexplozie, saracuta....dintzoasa...
hai sa radeti...
a...dintre cu vinte..tiiii, tiii...and vede...animale.sau orice..habar n-am....azi s-a pus in fund langa un maidanez care dormea si vroia sa-l mangaie...e mort dupa animale( aici seamana cu aman2..ca suntem topiti dupa....di tati)
noi am primit cadou ed la yannis...de fapt de la mama lui o carticica f interesanta...care i-a placut ...sau a tratat-0 ca si pe celelalte pana aseara....are 2 pag lipite...un fel de ghicitoriin mijl pag e o gaura cu o textura diferita si ghicesti animalul....tragand asa ca scrisoarea sdin plic si pui la loc....ei m-a zapacit...
totziceam..cine-i? cone-i? si el facea o fatza....mirata...si apoi continuam..elefantul...cand trageam aia...si tot asa de vreo 10 ori..asta dupa baie...pana s-a culcat..
ii spun lui JM dspre carte...etc la care el in gluma zice...mda..cartea are cam putine pagini...data viitoare sa fie un..dictionar...sa nu se termine asa repede....am murit de ras....m zis c-o sa-i zic lui alex....de nr pag..pe viitor:))))))))))
in zona mea...azi se fac pregateli ca de paste...si f multa lume merge la Manastirea Neamtului unde e mare, mare sarbatoare... je n-am fc nik..nik...ba ma intreb ce-o sa manance jiji...( apropo..alicredo....daca lui ii plac cele 2 feluri f sanatoase...nu vad de ce nu i-ai da....)
imi pare rau ca nu mai respect asa..traditiile...
hai ca trimit carnatul....ca iar se face prea multa cafea dimi
azi stau acasa asa ca...o sa fiu mai relax...
o zi superba sa aveti
ayanna , felicitari cu zgubi...mda...asa si eu cu jiji...nu m-am asteptat sa fie asa de simplu...shocul la mine a fost, nu la el...si ink n-am avut timp sa aprofundez subiectul
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
haircut spune:
Neata!
Dece, multumim de cafea!Adevarat s-a inaltat!Relaxare placuta azi!
Loredana, nu stiu ce dimensiuni mai are pitica, n-avem acasa cantar si n-am mai dus-o la MF(are o asistenta care o traumatizeaza pe M mereu-vorbeste f tare si-i zmucita), iar la masurat nu prea sta nicicum. O sa incerc azi cand o culc de pranz s-o masor.
Nyny, ai vazut-o pe "MALA" la tv??vedeta mica
Sa aveti o zi frumoasa!
mamidepuiuti spune:
adevarat s-a inaltat!
multam de cafea decesi relaxare placuta azi
miremiawooooow ... mara vine tare din urma era o vorba "pe vremea mea":urma scapa turma.
pup dintoasa mica!
sondaj:
-sunt adepta body
-mancare preferata?......nik...da' nik...ii la cura de slabire ...acum nici cereale nu mai vrea...refuza si iaurtul...de mancare nu mai borbesc...de 2 zile NIMIC...
-cuvinte?in bebelusheasca lui,da...probabil nu stie in ce limba sa raspunda...btw...eu sunt meme
o zi frumoasa va doresc!
nyny spune:
Neatza....
ADEVARAT S-A INALTAT!
Sarbatoare mare, stiu si eu de la mama ca este la fel de importanta ca Pastele.
Dece sarumana pt cafea. Daaaa, stiam de Bea ca am balit si eu de multe ori la pozele ei cu bunatati.
Ayanna felicitari pt intarcarea usoara.am fetitza desteapta si frumoasa.
MP pare rau ca sunteti la "refuz hrana". Sper sa fie pe o perioada cat mai scurta.
Haircut
Noi am avut o noapte ok, cu o singura trezire plangacioasa de vreo 30 de min pe la 1.30... nici nu mai stiam ce sa-i fac. Am bagat repede un lapte diluat, nu-i era foame... dar s-a mai potolit dupa ce a molfait la tetina biberonului. Dau sa ies din camera... tipete, ma intorc si ma fac statuie langa patut... se linisteste iar. Cand zic gata, o iau asa tipti tiptil spre usa... mi se lipesc talpile de parchet pt ca n-am sosete in picioare ...si nu pot sa-mi activez "mersul de pisica"... parchetul scartaie si cand sa ies din camera iar se trezeste si tipa. M-am intors, m-am asezat in fund in fatza patutului, pur si simplu... fara sa pun mana pe el, doar faptul ca stau acolo intepenita in fata lui il linisteste. Incerc sa ma resemez cu ideea ca o sa-mi petrec noaptea stand acolo in fund ... dar totusi am mai facut o incercare... m-am tarat asa cum eram, fara sa ma ridic in picioare, ajung la usa... IAR... o deschid usor... in casa se sforaie pe doua voci, nu nimeresc sa ies mai repede si sa trang si usa in urma mea sa nu auda sforaiturile... am reusit in sfarsit. Nu s-a mai trezit decat la 5 pt lapte si definitiv la 8
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
nyny, ai fost simpatica cu plantonul de noapte (planton se spune?). Felicitari petru mica vedeta TV, lacrimile iti sunt pe deplin intelese si justificate!
ayanna, felicitari pentru intzarcarea atraumatica... am zis eu ca voi fiind de specialitate stiti voi ce stiti (fata de noi restul muritorilor de rand)... mda, in curand munca, doar ca deja vrem sa scapam de ei, sa-i instituionalizam mai repede (cresa, gradi, bone), ce dor o sa ne fie de perioada statului cu bebe acasa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
carti... sotul i-a cumparat enciclopedii din alea care s-au dat cu ziarul, 12 volume, ilustratii... l-am certat ca vor sta sa stranga praful din casa pana face el varsta (12-15 ani)... ca i-a luat direct enciclopedii si a neglijat pasii premergatori, cum ar fi uitatul la desene simple... Ela ii tot cumpara povesti dar cu text mult... are o cartulica mica cartonata cu cateva animalute in cruce, s-a plictisit de aia, mai aveam reviste cu bioplanet, de acolo luam toate animalutele... si iei m-am enervat si i-am cumparat enciclopedie pentru copii disney din biblioteca adevarul... acum sunt animalele marina, o sa-i iau neaparat si aceasta editie sau le voi cumpara pe toate...
mi-a recunoscut toate animalele invatate din alte surse bibliografice... si-i ziceam "corect" si sa vezi fatza satisfacuta...foarte des vrea carticele, inainte de culcare e deja ritual... si mai nou are rabdare sa-i citesc si sa-i explic, de ex. povestea prostiei, ce-a inteles din ea nu stiu dar cand il vede pe mos cu caciula pe cap pe tot bate pe mine in cap si pe el.. vrea sa explice ceva si inca nu inteleg...
dragoste de animale, le studiaza cu interes, ieri s-a pus in fund (cam ca jiji) si studia 2 catei care mancau...
pe pisica de acasa o terorizeaza, saraca nu mai apuca sa manance, ii imprastie boabele, ii varsa apa, o trage de coada, o bate in cap cu jucariile (aia sta ca vaca), dar de cele mai multe ori vrea s-o stranga in brate... si are multe semne de iubire pe maini (zgaraieturi la ambele maini)...
si pe zi ce trece tot mai tigan se face, mainile ii sunt foarte bronzate si pe fata s-a intunecat cu vreo 2-3 nuante...imi imaginez cum va fi in sept cand vom veni de la mare!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
neatza
dece cafeaua e minunata ca de obicei
raspund repede la sondaj:
- mancarea preferata: ciorbita de legume cu pui..pe asta nu mi-a refuzat-o decat in cazuri extreme
- si eu sunt adepta body-urilor...mi se par comode, nu cred ca voi renunta prea curand la ele
- vocabular: noi stim asa: mama, tata, da, apte(lapte), aide(haide), iiig(Figaro), aci(taci Figaro, il mai apuca pe pisoi mieunatul seara), tiiii(titiul=masina), brrrrr(cum face masina), a zis de vreo 2-3 ori un ale(cum ma striga sotu)..cam atat imi aduc acum aminte
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
si mi-am adus aminte...zice si teii(de la trei..numaram cand urcam treptele 1-2-3 sau cand desenam scriem si 1-2-3)
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela nyny...in legatura cu bea...stateam sa ma gandesc de cand esti tu printre noi...prb ca deja stii dar daca nu...sa-ti zic ca bea vine dintr-o zona unde se fac niste bunatati dulci de intzepenesti..io revelionul l-am fc cu laptopul deschis pe o poza de la bea cu o farfurie cu praji Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
imi amintesc......am avut grija sa-ti spun si pagina unde era poza
ce noroc pe mine ca nu esti suparacioasa!
alexutzzza spune:
Alicredo ce cuvinte mami? nu vezi la zgubi de Ayanna ca a trecut deja la fapte mari asta da faza de tinut minte o viata! Copil care o intzarca pe mami WOW! Bravo Zgubi!!
Yannis zice "mau!" (asta e favorita lui) care inseamna "miau!" si care se aplica la tot ce are cap rotund si urechi asa micute (fie urs.porc maro, soricei, iepuri mai mici stilizati in diverse picturi tigru, pantera, pisica salbatica etc sunt clar MAU!)
Zice mama, baba(tata in greaca), mai nou orice femeie cu parul lung si neprins in coada e mama! si orice barbat brunet, tuns scurt e baba!
MAM (mancare)
Trimite bezele cand aude "pleaca", "plecam", "pa!"
Ceasurile (de perete, de mana, electronice) sunt tic tac! ("ti-ta!" asa zice Yannis)
Face precum catelul, porcul, rata, maimuta, calul, vaca
Zilele astea a inceput sa arate in sus cand ploua si zice "pooo!"
In rest vorbeste mult si bine neintelese...
Body o da!!! sunt fan! Exact cum ati mai spus, practice, tin pampersu sa nu evacueze prin locuri nedorite. O sa ii mai cumpar cu siguranta cel putin pan la primavara.
Salopeta nu, salopete sau costumase d-alea cu totul de dormit nu, de pe la 9 -10 luni nu mai folosim din alea.
mancare preferata...nu ne place mancarea dar mananca f bine IAURTURI cu fructe sau dulci si fructe. Ma tot gandesc sa va zic ceva dar nu...nu are nici o mancare care sa fie succes total si asigurat . ou fiert cu iaurt sau legume...atat si carnita de vaca cu cartofi dulci sunt cele mai de succes
Plecam la dermatologie ca nu mai avem o unghie si cred ca ramanem s fara a doua!!! Revin pe dupa-amiaza
de Yannis