Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!
Raspunsuri - Pagina 8
Loredana71 spune:
Mire,a stat Mara ce a stat,dar si cand s-a pus pe dintaritFelicitari si la mai multi si nedurerosi!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Mire,a stat Mara ce a stat,dar si cand s-a pus pe dintaritFelicitari si la mai multi si nedurerosi! Lara |
Multumim, la fel uram si noi pt toti pufosii!
Cum e cu marimea 92 la body-uri ca m-ai cam pierdut.....Lara poarta de 92 de cm sau i-ai luat sa fie pt cand va creste?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Nu,le poarta dejaCele de la C&A sunt un pic mai micute,acum avea marimea 86 si deja cam trag de ele ca sa le inchid....
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Nu,le poarta dejaCele de la C&A sunt un pic mai micute,acum avea marimea 86 si deja cam trag de ele ca sa le inchid.... Lara |
De la C&A avem unul de 86 si ne vine bine. Cred ca Lara este o lungana.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Ah,stai putin,dar de ce ti se pare asa neobisnuit?Eu am cumparat 92 la mai multe hainute la care s-a pretat,dar in acelasi timp are unele de 68 care ii vin inca...Sunt marimi si marimi(nu e normal sa difere,insa difera),si desi Lara are doar 82cm,ii vin body de marimea 92 perfect....E drept ca se mai iau si pe burtica
haircut spune:
Seara buna!
Alexutzzza..spor la treaba sa ai, ca-mi pare ca ai nevoienu gasesti pe nimeni sa te mai ajute? Macar sa mai stea ai tai cu piticul...(ai un PM)
Sorina, ma bucur ca ai avut o zi asa buna
Nyny, ce frumos ai povestit de Mara ai o fetita tare frumoasa si isteata.
Loredana....cam horror ce povestesti de legumele si fructele voastre..Trebuie sa recunosc ca noi am desfiintat Tv-ul si in ultimele zile n-am prea citit presa, asa ca nu aveam habar ca situatia e asa grava...Bafta multa sa scapati repede si cu bine de asta Lara poarta body-uri 92????Eu tocmai am luat pt M de la C&A masura 74 ca 80 mi se pareau prea mari...desi cred ca i-ar fi fost mai bune, dar se misca tare bine si-n astea..
Alicredo, M mananca f bine supa de legume(tot ce am prin frigider/congelator) cu ou, inca purtam body-uri si-o s-o mai tin cu ele ca mi se par tare practice. Cuvinte noi...zice ma(numele ei) de cateva zile, am(ham), ma(miau), ou, imita calul si magarul(asta e de coma cum il imita, tre' s-o filmez), plus o gramada de onomatopee
Casa, casa, dar de bb 2 ce-ati negociat????
Mire, Dece, ma bucur ca v-ati intalnit si piticii au avut parte de distractie
Sa aveti o noapte frumoasa!
Loredana71 spune:
Acum am citit raspunsul...Poate si din cauza ca are burtica,si se mai ia,nu stiu...Probabil asta e...Lara a avut mereu probleme cu pantalonii de la C&A,ca o strangeau la burtica...
Loredana71 spune:
Haircut,da,asa e,cam nasoala treaba,si vad ca tot nici o informatie,tot ascult la stiri...
Am scris mai sus,poarta 92,ii vin lejerute,dar nu ii sunt mari....Cred ca din cauza ca e mai grasunica,de mie nu imi pare,are 11kg...74 de la C&A nu ii mai vine de nici o culoare,insa...Maia cat e de maricica?
Edit:am corectat o greseala care ma zgaria pe ochi
ayanna_xem spune:
Buna seara fetele! Intru si eu repejor sa urez LA MULTI ANI pufuletilor dragi si daca-mi permite Alexutzzza as vrea sa subscriu mesajului ei ca a fost foarte inspirata.
Eu sunt tot scumpa la vedere, nici nu stiu cand zboara zilele astea. Sunt in urma cu vreo 2 capitole, tot am zis ca recuperez si nu v-am mai scris pentru ca vroiam sa fiu la zi, dar daca merg pe ideea asta ajung sa nu va mai scriu niciodata.
Noutati despre noi...asa pe repede inainte...ne-am intzarcat de o saptamana si trei zile...de fapt mai corect ar fi sa zic ca zgubi m-a intzarcat pe mine...intr-o seara a adormit pur si simplu inainte sa pape tzitzi, a doua seara la fel...si tot asa...si m-am trezit ca suntem intzarcate...pentru mine a cam fost shoc, pentru ca ma asteptam la cu totul altceva, credeam ca o sa fie unul dintre cele mai grele momente, dar uite ca totul a decurs nemaipomenit de bine si sunt mandra de pitica mea.
In rest cam toate la fel...e o minune si imi umple viata...petrec foarte mult timp jucandu-ma cu ea si toata viata mea se invarte in jurul ei...profit din plin de momentele astea, timpul zboara, acusica tre' sa incepem munca si atunci o sa-mi fie dor cumplit de perioada asta.
Uite ca a trecut deja de 12...o sa fiu ultima cu urarile de Sfantul Copil (Ruxi, de la tine am furat-o :D), dar putem sa sarbatorim si mai tarziu si oricand vrem noi, nu-i asa?...ca doar si de acum incolo sunt(em) copii...
Va salut pe voi mamici si va pupic pe voi pitici...s-aveti o noapte odihnitoare! Ne mai auzim...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
nyny spune:
Mire felicitari pt dintzisorul no.4
Haircut ... si Mara cand era mica si o intrebam cum o cheama tot "MA" zicea... si dupa aceea "MAIA"... iar acum "MALA"
Dece, Mire ati mancat gogosi... e... na ... am mancat si eu chec azi... si a fost asa de buuun.
Bea daca ti-am facut pofta, trimit eu unu prin curier, promit
Am uitat sa va zic... deja mi-am vazut vedeta la tv
Gata, ma duc la barlog... noapte buna fetelor
Mamica fericita de Mara si de David