Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Mire,a stat Mara ce a stat,dar si cand s-a pus pe dintaritFelicitari si la mai multi si nedurerosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Mire,a stat Mara ce a stat,dar si cand s-a pus pe dintaritFelicitari si la mai multi si nedurerosi!

Lara

Multumim, la fel uram si noi pt toti pufosii!

Cum e cu marimea 92 la body-uri ca m-ai cam pierdut.....Lara poarta de 92 de cm sau i-ai luat sa fie pt cand va creste?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Nu,le poarta dejaCele de la C&A sunt un pic mai micute,acum avea marimea 86 si deja cam trag de ele ca sa le inchid....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Nu,le poarta dejaCele de la C&A sunt un pic mai micute,acum avea marimea 86 si deja cam trag de ele ca sa le inchid....

Lara

De la C&A avem unul de 86 si ne vine bine. Cred ca Lara este o lungana.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Ah,stai putin,dar de ce ti se pare asa neobisnuit?Eu am cumparat 92 la mai multe hainute la care s-a pretat,dar in acelasi timp are unele de 68 care ii vin inca...Sunt marimi si marimi(nu e normal sa difere,insa difera),si desi Lara are doar 82cm,ii vin body de marimea 92 perfect....E drept ca se mai iau si pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

Alexutzzza..spor la treaba sa ai, ca-mi pare ca ai nevoienu gasesti pe nimeni sa te mai ajute? Macar sa mai stea ai tai cu piticul...(ai un PM)

Sorina, ma bucur ca ai avut o zi asa buna

Nyny, ce frumos ai povestit de Mara ai o fetita tare frumoasa si isteata.

Loredana....cam horror ce povestesti de legumele si fructele voastre..Trebuie sa recunosc ca noi am desfiintat Tv-ul si in ultimele zile n-am prea citit presa, asa ca nu aveam habar ca situatia e asa grava...Bafta multa sa scapati repede si cu bine de asta Lara poarta body-uri 92????Eu tocmai am luat pt M de la C&A masura 74 ca 80 mi se pareau prea mari...desi cred ca i-ar fi fost mai bune, dar se misca tare bine si-n astea..

Alicredo, M mananca f bine supa de legume(tot ce am prin frigider/congelator) cu ou, inca purtam body-uri si-o s-o mai tin cu ele ca mi se par tare practice. Cuvinte noi...zice ma(numele ei) de cateva zile, am(ham), ma(miau), ou, imita calul si magarul(asta e de coma cum il imita, tre' s-o filmez), plus o gramada de onomatopee
Casa, casa, dar de bb 2 ce-ati negociat????

Mire, Dece, ma bucur ca v-ati intalnit si piticii au avut parte de distractie

Sa aveti o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Acum am citit raspunsul...Poate si din cauza ca are burtica,si se mai ia,nu stiu...Probabil asta e...Lara a avut mereu probleme cu pantalonii de la C&A,ca o strangeau la burtica...

Mergi la inceput

Haircut,da,asa e,cam nasoala treaba,si vad ca tot nici o informatie,tot ascult la stiri...
Am scris mai sus,poarta 92,ii vin lejerute,dar nu ii sunt mari....Cred ca din cauza ca e mai grasunica,de mie nu imi pare,are 11kg...74 de la C&A nu ii mai vine de nici o culoare,insa...Maia cat e de maricica?

Edit:am corectat o greseala care ma zgaria pe ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara fetele! Intru si eu repejor sa urez LA MULTI ANI pufuletilor dragi si daca-mi permite Alexutzzza as vrea sa subscriu mesajului ei ca a fost foarte inspirata.

Eu sunt tot scumpa la vedere, nici nu stiu cand zboara zilele astea. Sunt in urma cu vreo 2 capitole, tot am zis ca recuperez si nu v-am mai scris pentru ca vroiam sa fiu la zi, dar daca merg pe ideea asta ajung sa nu va mai scriu niciodata.

Noutati despre noi...asa pe repede inainte...ne-am intzarcat de o saptamana si trei zile...de fapt mai corect ar fi sa zic ca zgubi m-a intzarcat pe mine...intr-o seara a adormit pur si simplu inainte sa pape tzitzi, a doua seara la fel...si tot asa...si m-am trezit ca suntem intzarcate...pentru mine a cam fost shoc, pentru ca ma asteptam la cu totul altceva, credeam ca o sa fie unul dintre cele mai grele momente, dar uite ca totul a decurs nemaipomenit de bine si sunt mandra de pitica mea.

In rest cam toate la fel...e o minune si imi umple viata...petrec foarte mult timp jucandu-ma cu ea si toata viata mea se invarte in jurul ei...profit din plin de momentele astea, timpul zboara, acusica tre' sa incepem munca si atunci o sa-mi fie dor cumplit de perioada asta.

Uite ca a trecut deja de 12...o sa fiu ultima cu urarile de Sfantul Copil (Ruxi, de la tine am furat-o :D), dar putem sa sarbatorim si mai tarziu si oricand vrem noi, nu-i asa?...ca doar si de acum incolo sunt(em) copii...

Va salut pe voi mamici si va pupic pe voi pitici...s-aveti o noapte odihnitoare! Ne mai auzim...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mire felicitari pt dintzisorul no.4

Haircut ... si Mara cand era mica si o intrebam cum o cheama tot "MA" zicea... si dupa aceea "MAIA"... iar acum "MALA"

Dece, Mire ati mancat gogosi... e... na ... am mancat si eu chec azi... si a fost asa de buuun.
Bea daca ti-am facut pofta, trimit eu unu prin curier, promit

Am uitat sa va zic... deja mi-am vazut vedeta la tv

Gata, ma duc la barlog... noapte buna fetelor

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput