Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
Buna scumpele
Sunt cu amandoi acasa, Mirci mi-a cam tusit ieri, azi e bine, dupa aerosoli. el face laringite nasoale. Cred ca il mai tin si maine acasa ca sa fie refacut complet. Imi vine sa mor de suparare ca ne mutam abia in septembrie langa soramea simama, ele stau acolo cu copiii, ca la cabana- Sis nu scapa de sentimentul ca e in vacanta undeva.
Julia si Sara MAria 

Sa fiti sanatoase si fericite!!
Adriana hai cu pozele frumoase!ce se organizeaza pe 1 iunie??
Lori buna idee. eu ma bag. We asta am vrea sa iesim la munte, sa vedem daca iese. We viitor poate, sambata dupa masa - duminica avem botezul soramii. Sa confirm si cu B si revin.
ar fi super. Care mai vine?? Ali, Vera, Adriana, Gabitzule, Belleane,Alina_anto? Ar fi asa o chestie frumoasa...
Andrada da, si eu am numarat torturile!Sa fiti toti sanatosi: Tiberiu, sora sotul, tu :)Ce curte mare aveti, ce placut trebuie sa fie!Tiberiu e un dulce, tu arati foarte bine, felicitari!
Ali ce faci, scumpa?? Sa ma ingrijorez?
Cleo hai, mai, zi-ne si noua cum e in Be???
cleo78 spune:
CrinaAndreea, o imbratisare calda de la noi, si multa putere sa iei decizia buna. Dincolo de parerea prietenilor, gandeste-te si la parerea copilului.
Cum e aici, incerc sa imi adun gandurile, si sa scriu asa, ca o poveste. Foiletoane,evident :) is curioasa cum voi citi peste 6 luni, si cum va pi peste 6 ani.
http://arakelian.wordpress.com/2011/05/30/si-am-plecat/
http://arakelian.wordpress.com/2011/05/30/arakeliana-o-varza/
va continua :)
azi vine tati cu piticania.
Lilly79 spune:
Multumim mult pt urari
La multi ani Sara Maria!!! 

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani Julia! 

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii, noroc, tot ce-ti doresti si sa la fel de scumpa si vesela ca la 3 ani!
Eu m-am trezit azi noapte la 1:55 (ora la care s-a nascut Julia
)
cleo ma bucur ca incepi sa te simti ca acasa si asteptam poze cu voi cu toti in noua locatie.Poate mai convingi pe cateva de pe-aici sa-si faca bagajele si sa plece ![]()
Lilly
38+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Andrada79 spune:
Cleo abia astept poze!!! Oau .....felicitari pt hotarare!!!!!!! As vrea sa fiu si eu asa curajoasa! 

YLARI spune:
Cleoooo, ce mult ma bucur, ca vin tati + piticania!!!!
Abia astept sa ajung acasa sa citesc blogul, de aici nu pot.
Pupici multi!!!!
La multi ani JULIA
La multi ani SARA!!!!!
Sa fiti sanatoase printeselor!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si
7+
Luminel spune:
Andrada, si eu ti-am vizionat pozele; f frumu! si cate torturi ati avut 
Adriana, nu e fan Hanna Montana, habar n-are cine e...rochita a primit-o...
Crina, sa-ti dea D-zeu gandul cel bun! nu cred ca superi pe cineva daca-ti spui problemele aici; doar suntem un grup de prietene (chiar si virtuale) 
Laura, hai ca acusi trece vara si te duci langa sorela! cred si eu ca abia astepti!!!
Cleo, iti citi blogul! ce haioasa esti! ma bucur ca azi iti revezi piticania! multa bafta!
Ylari, ce semnatura frumoasa ![]()
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
fecian spune:
Julia, Sara Maria,
sanatate si fericire cat cuprinde
Cleofelicitari pentru pasul facut si sa va priiasca! Asteptam cu nerabdare povesti despre pitica ta...integrata
. Sa inteleg ca esti pe partea flamanda sau franceza?
Felicia,
de pui (Gabriel) si
31+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui fecian Julia, Sara Maria, sanatate si fericire cat cuprinde![]() Cleofelicitari pentru pasul facut si sa va priiasca! Asteptam cu nerabdare povesti despre pitica ta...integrata Felicia, de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!! _ Simply happy! |
in Bruxelles
Banui ca nenea instalatorul care a modificat tabloul si adaugat sigurantele speciale pt bucatarie, era flamand.
Poate apuc sa fac si poze cu noua casa. Si cum pot arunca chiftele de la dormitor lui Simonix
deci io is varza. Am vb cu tati si fifi din aerport, mara miorlaia ca ea nu vrea cu avionul. Dupa ce de cateva sapt. i-am povestit si am pregatit-o amandoi... cred ca am innebunit-o prea mult la cap cu mersul la serviciu la mami cu avionul mov ca cand l-a vazut nu i-a mai placut. Sau s-a plictisit in autogara Baneasa...
P.S.
putem face pariuri ca o sa ai fata /baiat? Fac pe prima pagina un scoring
nu am masina de spalat inca, dar vine Mara
deci io nu mai pot. ma apuca bocitul in birou. stati sa vedeti ce inund io aeroportul ala
Lorich spune:
Of, CLEO nu plange, e un moment minunat!! VINE MARA!!!! MAI CONTEAZA CEVA???
Andrada super poz,e ce a crescut puiu!!!
Ylari super semnatura!!
Crinandreea
noi nu te-am uitat, mai intra pt
indiferent de starea ta.
Mai, avem un dintisor, v-am zis???
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 in Bruxelles Banui ca nenea instalatorul care a modificat tabloul si adaugat sigurantele speciale pt bucatarie, era flamand. Poate apuc sa fac si poze cu noua casa. Si cum pot arunca chiftele de la dormitor lui Simonix deci io is varza. Am vb cu tati si fifi din aerport, mara miorlaia ca ea nu vrea cu avionul. Dupa ce de cateva sapt. i-am povestit si am pregatit-o amandoi... cred ca am innebunit-o prea mult la cap cu mersul la serviciu la mami cu avionul mov ca cand l-a vazut nu i-a mai placut. Sau s-a plictisit in autogara Baneasa... P.S. putem face pariuri ca o sa ai fata /baiat? Fac pe prima pagina un scoring nu am masina de spalat inca, dar vine Mara deci io nu mai pot. ma apuca bocitul in birou. stati sa vedeti ce inund io aeroportul ala www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai cand vin dragii de ei? Ca eu cred ca de la ora 5 dimineatza as fi stat in aeroport..sau mai stii ma mai apuca si trageam o fuga pana in bucuresti sa ii iau
Legat de ghicit
Deci ...permission granted

Fug sa imi iau matza de la gradinitza.

Felicia,
de pui (Gabriel) si
31+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!