Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani JULIA si SARA MARIA !! Sa cresteti amri, frumoase, sanatoase si norocoase printeselor!!! Sa aveti o zi pliiiiina ochi de cadouri!!!

PROPUNERE IESEALA la Insula copiilor: intr-un we, poate o dupa-masa, e super locul, parintii chiar pot savura o bere s-un mic la mesele alea amenajate, cochilarimea sa zupuie si tzopaie!!! Ce ziceti?? Cine se baga??? Cine zice DA - sa zica si ziua pe care o prefera. Astept.....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi multi ani :
ELIZA ELENA pui de elenuca
SARA MARIA pui de monik
JULIA , pui de lilly79
SARA MARIA , pui de alex@sara

sa va traiasca fetele senine si fericite, si implinite!!!

edit: pt Adriana asta am admirat io

http://family.webshots.com/photo/2412163770104239163vtLOqV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani, Julia si Sara Maria! Sa fiti sanatoase, norocoase, cuminti si sa-i bucurati pe parinti!

Lori, suna extraordinar propunerea ta; mai ca m-as baga si eu...ce ziceti de week-end-ul cu Rusaliile? e si mai lung luni fiind liber...

Dani, saru'mana mult si bine ai revenit!!! sa va fie de bine taierea motului!!! (deci de asta am confundat eu casele)s-a facut mare si frumoasa dongonica!!!! ma bucur ca se inteleg asa de bine fratiorii!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani puiutzelor-mladitze de azi JULIA si SARA !!! Sa va dea Dumnezeu tot ce-i bun in viata, sanatate, multa bucurie in jur si multa dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ELENA RUXANDRA
ELIZA ELENA
SARA MARIA printesa de monik
IOAN TEODOR
JULIA
SARA MARIA printesa de alex@sara

La multi ani!!!!!!!! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos in lume!!!!

Punem si noi poze de la ziua de nastere!!!!!
http://family.webshots.com/photo/2369376960105212586NVltpr

Belleane ai doua printese superbeeeeeeeeee! Ce frumoase sunt !!!

Mergi la inceput

Luminel am vazut si pozele de la ziua printeset tale, frumoasa reeditarea http://family.webshots.com/photo/2812513050103577684SClsCw Ce finuta este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am admirat si eu cele doua carliontate: Elena si Cristiana.
Nu am gasit poza de care vorbea Cleo, cu Elena si esarfa
Cristiana e fan Hanna Montana? Mi s-a facut pofta de tort

Vine cineva pe 1 iunie la intalnirea organizata de DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, ce veselie acolo la voi si ce de torturi S-a sarbatorit si tati? Am vazut si tort Thomas si tort McQueen si inca unul, yummy-yummy

Mergi la inceput

Gabitzam da, anul asta a avut o gramada de torturi. In prima zi ne-am sarbatorit cu copii iar a doua zi l-am sarbatorit impreuna cu bunicii, cumnatii. A doua zi tortul cu Mc Queen l-a impartit cu sora mea care a facut si ea 37 de ani si cum este innebunita dupa masini a ales ea tortul ....a fost surpriza si pt noi ca nu stiam ce tort face. El este pe 27 mai nascut si sora mea pe 28 mai. Aaaaa si binenteles bunica i-a facut si ea un tort si uite asa s-au strans mai multe.........ca acum s-a invatat baiatul meu, imi cere mereu tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Desi, sincera sa fiu, nici prin gand nu imi trecea ca va mai aduceti aminte de noi, am citit cu mare bucurie urarile voastre adresate lui Bogdan. Va multumesc din suflet pentru ele, pentru gandurile si vorbele frumoase. Uram si noi "La multi ani! multa sanatate, fericire, noroc si numai bucurii si impliniri" copilasilor care si-au serbat deja cea de-a treia onomastica, dar si celor care nu am serbat inca.

Din pacate v-am citit fff rar, de la serv e destul de greu, iar acasa nu mai gasesc timpul necesar. Cred ca ar fi fost ideal daca ziua ar fi avut macar 36 de ore. Poate asa as reusi sa obtin putin timp liber si pentru mine, desi... sa fiu sincera chiar daca as avea acel timp liber, in mod sigur l-as petrece tot cu Bogdan.

Mi-am promis mie, acum ceva timp in urma, ca nu mai "stresez" pe nimeni cu problemele mele personale, atata timp cat sunt foarte constienta de ele, dar nu fac mare lucru sa le rezolv sau chiar sa le elimin definitiv. Asa cum v-ati dat seama... nu stau bine deloc. Am luat niste decizii asupra carora am revenit, apoi am revenit asupra revenirii, si iar... si iar... si uite asa. Pana si cei din jurul meu s-au saturat de revenirea revenirilor mele, si chiar nu ii pot condamna, si nici nu am pretentia ca cineva sa ma mai inteleaga intr-un fel sau altul.

Va pup tare, si promit sa revin cand voi avea o dispozitie mai buna!

Mergi la inceput