Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 FRAGRANT, si io si io vreau!!! Daca-mi dai o adresa de mail pe PM, iti trimit diete. LOR, ia zi mami cum se numeau supozitoarele alea belgiene? (mai, tre sa-mi schimb programul ca sa ne vedem si noi un pic in parc...noi la 12 abia ne trezim) _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
www.apotheekverschaeve.be/NL/product/1380/soria-supposor-eucalipto-kind-suppo-10?PHPSESSID=48287fa03b481c3c8d016f68290495c4" target="_blank">asta
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
Hellooo!
Mi-ati lipsit, sa stiti! mult!
Am citit totul din urma si nu am nimic nici de adaugat nici de intrebat, stau cuminte
GABI!! La mare... noi abia la sfarsitul lui august mergem, abia atunci a prins taica-miu (ca el e cu rezervarile, desi el nu merge) asa ca pana atunci visez...
Si pana una alta weekendul asta avem Pitestiul. Gabi si cu mine suntem ca soarele cu luna, fugim una dupa/de alta si nu ne prindem...
Mai revin. Va pup mult de tot pe toate!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Lorich spune:
ooooooooooo ziki ce dor mi-a fost!!!!! Muahhhh!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
A!
sa nu uit. Am facut bine pana la urma ca am refuzat acea deja celebra prietena de-a mea. Am mers la alta iesire cu ea pana la urma, si desi a fost ziua EI, am primit o invitatie la .. nutritionist
m-a vazut cum sunt, si a vorbit cu soata, si amandoi ma trimit la nutritionist, Natur House. A mai fost vreuna dintre voi?
Daca nu, fac eu recenzie amanuntita incepand cu saptamana urmatoare...
* LORI am editat special sa ti pup !!!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Doloress spune:
Si eu ma bag la slabit! De luni incep. Am o dieta tot asa ca LORICH, adaptata dupa modelul celei de diabet, trebuie sa am mare grija ca eu nu stau chiar asa bine cu lapticul. Deci alea hipocalorice si cu privatiuni nu-s de mine. Incep si cu abdo, si cu plimbat carutul, mai ca m-as baga si la sex daca as avea cu cine. Ca noaptea dupa ce se culca Duracelul mare, nu stim cum sa nimerim mai repede patul.
WUDY - stai calma mami, ia-le toate pe rand, o sa fie bine! Pe mine m-a chemat dupa alaptat dar a zis ca nu mai devreme de un an.
GABI subscriu, arati super, pai cum vrei sa fii, stravezie? Nici eu nu prea le am cu somnul. MA trezesc si intr-adevar ma simt terminata, dar dupa o cafea imi revin una-doua. Si nu dorm ziua nici sa ma pici cu ceara, desi piticotul doarme la greu in reprize si de cate 3 ore. Ma culc pe la 11-12 (desi asta micu adoarme pe la 9 si pana la 3 nu se scoala, deci as putea si eu sa bag 6 ore de somn continuu, dar nu mi-e a dormi asa degraba), apoi am o trezire de tzatza la 3 si apoi la 6 da scularea trompeta garnizoanei, domnul Patrick.
Of, ce pofta mi-ai facut de mare, de dans, de rasarit... Visez cu ochii deschisi de dimineata.
A propos, un nou CD - amintiri frumoase de la mare!
Incep eu. Aveam 15 ani, am mers cu sora-mea la o casuta din aia de piatra din Costinesti, stiti cum se dadeau bilete ieftine (sau gratis, nu mai tin minte) pentru studentii eminenti. Si colega sora-mii a luat un bilet din asta si ne-a luat si pe noi doua. Ce vremuri, incapeam 3 intr-un pat. Deci eram 9 omuleti (baieti si fete la gramada) intr-o casuta cu 4 paturi. Bineinteles ca ma simteam cea mai tare printre atatia studenti, eu o moaca de 15 ani.
Au fost 10 zile superbe. Erau primele experimente : baut, fumat, discoteca, baieti, ce mai, lumea era a mea! Dar cea mai tare amintire pe care o pastrez cu mare drag in suflet a fost intr-o dimineata, dupa o noapte din asta de excese, am mers cu totii sa vedem rasaritul, cu paturile dupa noi. Eram obosita, mi-era rau (deh, vodca si alte tarii la 15 ani... combinata cu vreun pachet de tigari) mi-era totusi dor de casa, ma simteam inca un copil, voiam in patul meu, la mama mea. Asa ca sorela m-a luat in brate, si m-a incalzit, m-a mangaiat pe par si mi-a zis povesti, exact cum imi zicea cand eram mici mici si nu puteam sa adorm (eu de vreo 3 ani, ea de vreo 7) Alba ca Zapada si Cenusareasa. Si uite asa ma uitam cum apune soarele si ma simteam "acasa" langa ea si ascultandu-i vocea. De multe ori am mai vrut sa ma simt asa "acasa" in viata si n-am reusit. Dar cand ne intalnim, desi foarte rar din pacate, oriunde am fi, cand o iau in brate si o strang ma duc in locul ala privilegiat, unde ma simt bine, acceptata si iubita si unde mi-e cald in suflet.
Of, ca iar plang cand ma gandesc la ea, avem o relatie tare speciala, diferita si mai puternica decat cea pe care o avem cu parintii. Si tare as vrea ca si baietii mei sa cunoasca asa o relatie speciala.
Doloress spune:
Am uitat sa zic cam admirat trei fetite superbe azi! BUBA Natalia, care sigur o face mami fotomodel cu asa niste picioruse lungi si frumoase, ILINCA la mare, GABI eu nu cred deloc ca asa o scumpete mica te chinuie cu nesomnul si pe AMALIA cea dulce de ANDRI la botez, wow ce frumosi ochisori albastri!
gabivalceanu spune:
DOLORESS, uite asa: nu e rea sau plingaciosa, dimpotriva, dar nu reuseste sa adoarma si sa doarma legat. Eu cred ca inca o supara burtica...
Ai povestit asa frumos... O ce mindra sunt ca mi-am facut curaj sa-i fac Ioanei o surioara...
In rest, eu va fac sa visati la concedii, ha, ha si eu sunt vai mama mea cu bagaje, copii neadaptati, coacere in camera,uneori nemincata. Nu-i chiar un concediu...
Raspund si eu la CD, dar de acasa, ca ma dor destele pe minibutoanele astea alea mobilului.
Doloress spune:
GABI- asa era Patrickul meu. Daca se trezea, era de jale, apoi garantat 1-2 ore era cu ochii pe pereti. Nu neaparat plans (asta a fost in primele 4 luni, la colici, dar mai apoi au trecut) dar stat asa cu ochii pe pereti, frichinit si scancit. Ce sa zic, si acum readoarme greu, de aceea nu indraznim sa punem piciorul in prag si sa-i scoatem biberoanele, ca efectiv nu stiu cum sa-l readorm. Pana la un an nu am avut nopti dormite ca lumea, nici macar ca la Kevin, asta micu se trezeste la 3 suge prin somn oleaca, vreo 10 minute si adoarme imediat la loc. Nici nu se pune. La Patrick se trezea de tot, sugea si apoi da-i frichineala, cu tot cu lumina stinsa, etc. Imi aduc aminte pe la 7-8 luni, pe la 3-4 noaptea, cum il puneam in jumper, el sarea fericit acolo si eu plangeam si plangeam si-mi venea sa ma tot duc. Nici nu ma puteam uita la el de nervi.
In legatura cu fratiorii si surioarele, da recunosc, relatia mea absolut minunata cu sora-mea a cantarit mult in decizia de a-l avea pe Kevin. NU neaparat in sensul ca-l fac pe bb2 pentru bb1, ca doar nu e un accesoriu al lui bb1 (ba chiar sunt si situatii in care e incompatibilitate maxima, care merge dincolo de copilarie si sunt frati / surori care nu se inghit pur si simplu toata viata, e o posibilitate...) dar trebuie sa recunosc ca ma gandeam mereu ca nu vreau sa-l privez pe Patrick (si nici pe Kevin) de posibilitatea unei astfel de relatii fantastice pe care o am eu cu sorela. E o posibilitate care merita incercata.
luciact spune:
veniram de afara
anka povesteste ne mai mult
am facut si cateva poza, o sa pun pe fb
ce bulanase pufoase are ilinca, si mami aeara bine, am mai zis!
Doloress ce frumos ai zis despre sora ta
Doloress spune:
Mai, mai trimiteti-ma la treaba ca stau si bat netul si am de facut o gramada de mancare! M-a starnit Gabi si ma uit dupa preturi si vacante la mare pentru la vara.
Am alaptat cupilul, l-am pus la somn si acum savurez o bere (I know, baaad, bad mommy, alaptez si beau bere dar trece pana la urmatorul alaptat! dar profit si eu acum de toate viciile posibile ca de luni trecem la regim de austeritate) si stau pe net in loc sa ma urnesc la bucatarie. O sa mancam amintiri de la mare saptamana viitoare.