Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

LORI si eu am pus ochii p ala. dar e bun dupa 6 luni cand sta ff bine in fundulet. l-am vazut ieri la baby expo e super tare. abia astept sa creasca si sa il luam

ce bebei frumosi avem in odisee ce mi-am mai clatit ochii.

a adormit si buba mea cum trebuie, numai ca se tot trezeste urland de durere. d la ce e durerea, nu stiu inca. cand se linisteste cu plansu, suspina oare viseaza urat? am incercat sa o mangai, am stat langa ea dar inca doarme si nu am vrut sa o iau in brate sa o trezesc.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

LUCIA - detectiv te facem, mama; cum ai "bunghit-o" tu pe gabi;

GABI - pozele vazut, placut; tie iti prieste nesomnul, vad, ca arati tare bine dupa o noapte alba.

LORICH si ROXX - vreau si eu dietele alea;

eu imi caut partenera de slabit/abdomene/alergat si orice alte activitati cu potential de killarit kilograme;

mai am 3, da ambatul meu ar fi sa mai dau vreu inca 3 ca sa-mi fac curaj sa ma bag in costumul de baie; si mai vreau sa tonific ceva muschi pleostiti;

deci, care se baga?

eu propun asa:
facem tabel pe contul comun, in fiecare zi da fiecare raportul ce activitati a prestat (ex: abdo 50, plimbat carut 2 ore, sex cu acrobatii - 3.5 ore), contabilizam totul; asa, poate ne mobilizam vazand ce au facut altele;
iar la sf de saptamana facem bilantul; ex - 1kg; -500g, -0kg
nu e musai sa scriem greutatea actuala, ci doar targetul si evolutia

deci, e careva interesat? eu ma ofer sa fac tabelu.

WUDY - sa treaca gandurile negre si sa fie totul bine la dr diseara

SHINES - bafta la vaccin su dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

eu propun asa:
facem tabel pe contul comun, in fiecare zi da fiecare raportul ce activitati a prestat (ex: abdo 50, plimbat carut 2 ore, sex cu acrobatii - 3.5 ore), contabilizam totul; asa, poate ne mobilizam vazand ce au facut altele;
iar la sf de saptamana facem bilantul; ex - 1kg; -500g, -0kg
nu e musai sa scriem greutatea actuala, ci doar targetul si evolutia

deci, e careva interesat? eu ma ofer sa fac tabelu.

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

esti fff tare

eu nu ma bag k mai am un pic si ajung la greutatea de dinainte de sarcina. momentam am 52.5 sper sa raman asa, sau sa mai pun ceva p mine..dar NU PE BURTA!!!!
deci dc aveti retete de ingrasare, astept cu nerabdare.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Sex cu acrobatii:))))))))))))))))) esti super tare Frangrant...

noi am prins vreo doua ore la plimbare si surpriza atat a dormit si mandra mea...dupa ce in ultimele trei -patru zile nu a dormit mai mult de 10-15-20 de minute...acu tre sa ma apuc de ceva papa si nu stiu cum sa o pacalesc sa stea singura...fara sa urle...nu v-am zis dar a mea urla pana ma duc sa o culeg pe unde e...horror

pupez fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fragrant eu ma bag..ce-o fi o fi
auzi tu la ea "sex cu acrobatii - 3,5 ore" pai...daca acrobatiile astea inseamna dormit cu clabuci la gura dupa alea cateva minute (bine ca nu citeste buburoiu meu pe aici)... atunci da!
da-mi un mail unde sa trimit asa-zisul meniu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FRAGRANT, si io si io vreau!!! Daca-mi dai o adresa de mail pe PM, iti trimit diete.

LORI, ia zi mami cum se numeau supozitoarele alea belgiene? (mai, tre sa-mi schimb programul ca sa ne vedem si noi un pic in parc...noi la 12 abia ne trezim)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca m-am mai gandit Io zic sa ne organizam in uikendu asta si sa ne apucam de treaba de luni dimineata. Oricum eu ma bag la facut sport, la dieta inca nu, mai stau un pic

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Azi am fost de dimineata in parc ca ieri m-a prins ploaia aia mare. Ciuciulete m-a facut. Piciu a a dormit chiar inainte sa inceapa vijelia si s-a trezit exact cand am intrat in bloc. Se uita la mine foarte ciudat. Probabil nu stia de ce e ma-sa uda din cap pana in picioare. Am avut timp sa ii pun husa de ploaie si el a stat acolo ca boieru. Hehe ce viata sa fii bebelus!

In timp ce citeam de cure de slabire am mancat o ciocolata.

Moama ce m-as duce intr-o vacanta ... Am in cap numai plaja, soare, mare, piscina ... Nu stiu cand voi pupa si eu o vacanta din-aia de min o sapt ca w-e-uri poate o sa mai prind.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FLAGRANT, esti o draguta, mami! Multam. Dupa multele si deja nonstopele mele nopti nedormite, ma camuflez cu ochelari de soare. Nu de alta, dar sa nu induc lumea in eroare, sa creada c-am privirea aia de la noptile nedormite citind.

Gata, va las, ca-mi neglijez familionul.
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Lori, ai PM. Sar'mana

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput