Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorich spune:
Lucia , oh am pielea gainii citind ce i-ai scris lui wudy; Doamne, ai atata drepatate! Eu de cand s-a nascut Robert ma uit de 3 ori inainte sa trec strada, chiar si pe la semafor, sunt mult mai atenta, excat la asta ma gandesc... e crunt sa cresti fara mama, si fara tata, dar mama e mama!!! Eu am crescut doar cu mama si frica mea cea mai mare era sa nu raman fara ea... fereasca Dumnezeu, si tot El sa aibe grija ca niciun copil sa nu creasca fara parinti.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Wudy spune:
Multumesc fetelor ca sunteti cu mine...o sa vedem diseara ce-mi spune medicul
V-am spus ca nu este medicul meu ( a mea este in vacanta), mi-am facut si eu programare la cine am gasit liber. Este greu si cu dusul la doctor, tati nu este in Bucuresti pana pe luni, asa ca trebuie sa o astept pe mama de la munca si sa plec dupa
Eu sunt o fire mai prapastioasa asa si gandurile negre curg valuri
pentru tine Lucia
Sa va mai spun ca mi-am vazut verisoara in poze pe patul de spital? Horror saracuta, ochii umflati, bandajata la cap, rani pete tot. Nu vrea sa manance, nu se poate intoarce nici de pe o parte pe alta, de mers nici nu poate fi vorba.
Ma duc sa-mi culc mandra, poate reusesc ca de la 8 mi-a facut capul tandari
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
gabivalceanu spune:
Wudy vva fi bine verisoara
Eu doua zile n am recunoscut o nici pe mama
Si stop cu temerile
Ca ne apuca pee toate
G
gabivalceanu spune:
LuciA, multumesc de complimente dar... Sigur nu ma confunzi? Eu n-am poze pe net, am pus azi, cu ajutorul lui SHINES (multam polimamico!) Doua poze facute de dimineata dupa discoteca :) La noi pe contul comun: Gabi, supranumita Falci!
G
Ps: in sarcina asta am luat vreo 9 kile cred... Pe final, e drept!
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu LuciA, multumesc de complimente dar... Sigur nu ma confunzi? Eu n-am poze pe net, am pus azi, cu ajutorul lui SHINES (multam polimamico!) Doua poze facute de dimineata dupa discoteca :) La noi pe contul comun: Gabi, supranumita Falci! G Ps: in sarcina asta am luat vreo 9 kile cred... Pe final, e drept! |
sigurrr
da click pe user ul tau
dupa aia ai in partea dreapta informatii de baza
jos undeva iti apare albumul
dai click
si apar poze cu tineeee
pupii ca iesim afaraaa
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact sigurrr da click pe user ul tau dupa aia ai in partea dreapta informatii de baza jos undeva iti apare albumul dai click si apar poze cu tineeee pupii ca iesim afaraaa |
asa e maica!!!
am vazut si eu!!
nu mi-ar fi trecut prin cap sa caut poze la profil...
CONCLUZIA doua fete frumoase!!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
gabivalceanu spune:
LuciA, multumesc de complimente dar... Sigur nu ma confunzi? Eu n-am poze pe net, am pus azi, cu ajutorul lui SHINES (multam polimamico!) Doua poze facute de dimineata dupa discoteca :) La noi pe contul comun: Gabi, supranumita Falci!
G
Ps: in sarcina asta am luat vreo 9 kile cred... Pe final, e drept!
gabivalceanu spune:
Haoliei, LUCIA, zau daca mai stiam de pozele alea... Dar mai, mami, da avea Ioana acolo 5 ani, acum are sapte, vorba lui Chirila : au trecut ani, au trecut ani si vremea s-a schimbat... (Parafrazind pe cei de la Vama Veche zic: au trecut ani si sunca s-a schimbat...
Plimbare placuta!
G
anka-maria spune:
I-am dat lu' bubu sa se joace cu lingurita. Si-a bagat-o pe gat si a vomitat si laptele si morcovul mancat.
E lapte portocaliu peste tot, pe jucarii, salteluta, pe cap.
N-am apucat sa citesc nika si acum chiar nu mai pot ca tre' sa fac smotru.
of, viata meaaaaaaaa.........