Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
bebelu ce haioasaaaaa!!! Ce copane, f bine ca nu te ingrim cu greutatea, jumatatea aia care se vede arata super bine
noi am fost iar parc apoi gradi, am uitam suzeta si chiar acum fifi a fost agitata, desi ea nu vrea in general suzeta afara; i-am dat si san in parc, tot agitata, apoi aud ceva in pantaloni si ...somn.
Partea ciudata ca bausem ceai si m-a pocnit si pe mine pee...ma gandeam drum la gradi, mai treb luat si robert in brate si carutul 4 trepte... asa ca am fost la gradi la wc de pici, ce haiosss, sa faci pipi la wc-ul de copii mici...parca eram pe olita.
Ma bag la o mazare si sa culc puii.
Aaa..fetelor , eu cand termin schema aia pot s-o pun pe contul comun, INSA e adaptata mie, ca eu nu bag fructe, beau cafea, adica mi-am croit-o pana acum pe ce-mi palce si ce nu, ca sa ma ajute...adica carne la greu, salate cat d ecat...iaurt... deci...eu nu stiu daca merge si la alte persoane cu alte gusturi. Vedem!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 cum imi storceam eu creierii de zor sa imi aduc aminte parola, dintr-o data, liniste totala, cand ma intorc, ia uitati ce facea buba mea **************************************************************************** Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) Spor la shoppinguit!!! SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
super tare
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
gabrielaromt spune:
Lori, merge numai bine la sot, vad ca aveti aceleasi gusturi. La mine o sa o mai adaptez eu
Tocmai mi-a incercat cineva usa. A apasat pe clantai si a vrut sa intre. Noroc ca e incuiata usa. N-am vazut pe nimeni pe vizor.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
gabivalceanu spune:
LORICH, nu cumva esti o pseudolorich? Ci o albacazapada?
BEBELU, ce puica frumoasa!
Cu noptile albe... La mine toate-s albe, ba azi-noapte am dormit mai bine ca alataieri.
MIRELA, exameme! Bleah!
G
mirela2 spune:
gabi asa zic si eu....BLEAHHHH
o termin de gura barbatului, ca dupa capul meu nu ma mai duceam
bani aruncati pe geam
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
missmj spune:
Ce fac fetiliiii?
Am intrat pe fuga sa va salut. Noi tot la munte suntem, cred ca diseara sau maine dim o taiem spre casa.
Bubu meu a vizitat Castelul Bran si Peles si Cetatea Rasnov, azi mergem la Biserica Neagra si la o pestera nou deschisa in Rasnov. E tare incantat si cuminte, iar seara cade lat de la aerul asta tare de munte.Mi-era ca o sa fie agitat sau o sa faca febra de la vaccin, dar a fost totul ok.Am cumparat si un marsupiu de la chicco ca sa urc cu el pe munte...i-a placut tare !
Va pe toate si toti bebeii ! abia astept sa citesc si eu din urma sa fiu la curent cu noutatile !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
bebelu86 spune:
fetele noi am fost ieri la baby expo si am luat www.bestkids.ro/p-7955-baby-play-place-5-in-1.aspx" target="_blank">centrul asta de activitati era la reducere de la 350la 299 ron. aici vad k pana azi e si mai ieftin. poate intereseaza p cineva
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Lorich spune:
bebelu ce super arata!! Poate adormi lejer acolo, dupa joaca; e f buna firma, noi de la ei avem www.shopmania.ro/jucarii/p-bright-starts-bounce-a-bout-pretty-pink-12657928" target="_blank">asta; l-a primit cadou la botez, tati abia asteapta sa-l monteze, mereu ma intreaba"isi tine capul?I-l montez? Isi tine spatele?I-l montez??"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
luciact spune:
hey vorbaretelor
am facut si eu curatenie ca lumea asa si mancare, apoi mi am facut baie, acus sa ma bag si eu in seama cu voi
deci..
o inscriu si eu pe Eva in clubul manechinelor....la 4 luni avea 6050 si 64 cm, iar aseara avea 6090, nush dc, m am ingrijorat, per total nu e ff putin, dar totusi 40 g in 10 zile....
v am zis ca mai sta si nemancata....am incercat sa i dau si lp, nu vrea, asta e...daca asa vrea ea...dar e vioaie, e ok, daaar daca pana la 5 luni o tine tot asa probabil ca o sa incep diversificarea
Lorich , nush daca ti am zis vreodata si eu te admir tare mult, mai ales ca ai tot timpul un ton optimist, nu mi ai lasat vreodata impresia ca te plangi, desi ai avea probabil motive
Ralukara ms de raspuns
Mirela, nici tu nu esti grasa, esti un pic, doar un pic bine facuta, si bafta cu licenta, mai ai un pic si scapi
Wudy...deci mami a mea a murit cand eu aveam 8 ani si fratele meu 4, tare greu a fost, din acest motiv mereu m am rugat la DD ca, daca mi da un copil , sa ma lase sa l si cresc, sa nu simta ce am simtit noi,deci, trebuie sa gandesti pozitiv, sa ai grija de tine, sa fii sanatoasa, si sa l rogi pe DD sa aibe grija de voi
eu PAP l am facut la 6 saptamani dupa nastere,a iesit ok, asa mi a zis dr, habar n aveam ca e neconcludent atata timp cat alaptezi
sanatate multa verisoarei, sa se faca bine repede
Gabiv, off prin ce ai trecut si tu cu accidentul,eu sa stii k te am vazut, ai poze la profilul tau si nu esti deloc grasa, chiar am impresia ca esti f slaba, arati bine , ce sa mai, mi aduc aminte cum ziceai in timpul sarcinii ca porti tricouri xxxl, exagerai..mai ales ca zici ca ai pus doar vreo 4 kg, parca asa imi amintesc, sau 6??
Bebelu interesanta pozitie
astept sa se trezeasca mandra sa mergem afara, sper sa nu ploua
gata m a lasat neuronul,