Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
aaaa wudy mama, nu te mai gandi la porcarii
doamne fereste, cum sa mori si sa lasi fata singura
mai....eu n am fost nici sa fac o simpla ecografie, ce papanicolau, ce analize
nici nu vreau sa mai vad ace macar pentru vreo 2-3 ani de acum inainte
sunt satula de ele pana peste cap, daca toata sarcina am facut injectii si nush cate analize
asa ca nu te mai gandi la prostii si stai linistita, agiti copilul
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
mah ce va vaicariti ca sunteti grase
ca ma uit la voi in poze si sunteti numa pielea si osul
mah va bat de nu va vedeti
eu sunt grasa, nu voi
asa ca terminati cu prostiile
gabrielaromt spune:
Neata. Acum am adormit piticu... ca-l apucase agitatia.
Cu biroul ala notarial, Mirela, am mai lucrat si eu ceva ipoteci. Vreo 3. Foarte profi mi s-au parut, nu m-au intarziat cu actele...mi le-au trimis la timp, etc.
Ploaia ne-a cam prins si pe noi ieri. Cand a aparut norul pe cer intram in parc. Si bine ca m-am hotarat sa ma intorc acasa. Fix cand am intrat in scara a inceput ploaia aia puternica.
Legat de controlul de x saptamani, eu nu am ajuns. Poate ar trebui sa-mi fac timp sa ma duc si eu la control. Dar eu nu am cu cine sa-l las pe asta mic. Si sa-l iau cu mine, iar nu pot. Tre sa-l pun pe al meu sot sa-si ia liber o zi ca sa pot ajunge. Sau sa-l sun pe dr sa-l intreb cand il gasesc de garda intr-un weekend. Mda, trebe gasita o solutie.
Cam atat... parca as mai fi vrut sa zic ceva, dar am uitat ce.
A, da. Lori, cand finalizezi regimul ala, da-mi si mie.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
bebelu86 spune:
ce fac fetele??
am si eu nevoie de parola dep picasa. nu stiu unde am scris-o,iar neuronu meu nu mai "functioneste" sa mi-o aduc aminte, k doar eu am schimbat-o
Gabi mama ce mai petreci. de unde ai atata energie? k eu dc am o noapte alba, a doua zi nu sunt in stare nici sa ridic un deget. felciitari
Mirela bafta multa la examene. las k treci cu bine peste toate.
Wudy mie dr mi-a zis k de la 6 luni incolo de la nastere ma asteapta la pap. stai lin dc e infectie, se trateaza. nu iti face griji. si poti lua si antibiotic chiar dc alaptezi. sunt unele special pt cazurile astea. hai capu sus si gandeste pozitiv
si buba mea intra in categoria slabanoagelor si piticelor. la 4 luni avea 6200g si 62 cm. am cantarit-o acu si cu tot cu body si pampers are 6700g.oricum eu zic k e bn. atata timp cat ia in greutate, nu imi fac probl. o sa aiba tot timpu sa puna carnita p ea. dar dc seamana cu mine...ramane in clubu schiloadelor
sarbatoritilor de azi
bafta celor care merg la vaccin. va tin pumnii sa treceti cu bine.
multumesc pt raspunsurile legate de constipatie. am notat tot, bagat la cap.
acu sa vedem. am vb si cu dr si mi-a zis ceai musetele 50-60ml p zi (scuipa nu o pacalesc nici dc il pun in lapte), lass b mom nu a facut nimic, desi avem vreo 4 zile. humana milchzucher nu se mai gaseste la noi de vreo 6 luni, desi era ff bun pt constipatie.i=am mai diluat si lapticu,nici o schimbare. ieri i-am dat 2-3 lingurite de suc de para. dar cat eram la bucatarie sa il fac, a facut singurica. acu vad k iar se cam screme. dar o las sa vdm ce facem.dr a zis k dc pana la inceputu lunii cand mergem la control nu se rez, schimbam lapticu. sper sa fie ok si sa nu fie nevoie.
va las k miorlaita s-a plictisit
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
roxx26 spune:
Ralu, hai ca esti simpatica...ti-am trimis parola
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Ralu, hai ca esti simpatica...ti-am trimis parola _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
mersi mult
Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mirela2 spune:
gabi
acolo totul merge ca uns
mai ales ca s 4 notari (3 lucreaza pe branci, al 4 lea e cam in plus......n o pot suferi pe tipa aia de loc)
mirela2 spune:
ralu pupici si sar na
aaaa ca mi adusei aminte
vreau si eu ceva daca da ti comanda la aramis
n am hainute de vara, ceva pantaloni scurti.....din astea
o sa ma apuc de studiat site ul lor iar
bebelu86 spune:
cum imi storceam eu creierii de zor sa imi aduc aminte parola, dintr-o data, liniste totala, cand ma intorc, ia uitati ce facea buba mea
Spor la shoppinguit!!!
vasilasanita spune:
Mersi Roxx.
Wudi cred ca te ai mai linistit. Sanatate multa verisoarei!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !