Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

da de la spital am primit raspuns dar nu ne pot caza decat incepand cu data de 2 sept nu pot de pe 1 sept asa ca o sa vedem cum facem cand adunam banutii momentan nu avem decat 80 de lei iar cu acestia nu pot face planuri. ASteptam sa vedem ce sa strange su atunci hotaram ce si cum plecam. Cei de la wizz nici un raspuns inca.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

diana, vezi ca s-au mai ieftinit un pic biletele de la cluj decat ne-am uitat noi.
da si tu un ochi cand ai vreme

vezi daca luate separat nu e mai usor, adica platesti plecarea prima data si apoi strangi bani pentru intoarcere, ca alea de obiscei nu is asa scumpe.
asa mai faci o rezervare la doua bilete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Cred ca v-ar fi mai usor sa plecati din Bacau la Venetia, fiind din Vaslui. E si mai aproape de voi aeroportul si sunt zboruri low cost din Bacau spre Italia. Da cautare pe Google 'bilete de avion Bacau Venetia' si gasesti mai ieftine de 500, cred eu.
Daca gasesti zbor ieftin din Bacau, poti zbura si in alt oras dinnordul Italiei si poti lua trenul pana in Venetia, sunt trenuri curate si destul de dese in Italia si nu foarte scumpe.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

675 de euro costa din Bacau avionul pana in Venetia pentru amandoi,cu plecare pe 2 si intoarcere pe 5, si asta cu escala la Timisoara, deci clar nu merita.
Tot wizzu e cel mai ieftin pana la urma.

Mergi la inceput

da asa e e prea mult vom vedea cum vom face. Speram sa fie totul bine pana la urma.

Mergi la inceput

Pana azi nu s-a mai strans nimic pentru plecarea lui Alex. Multumim tutror celor care sunt alaturi de noi.

Mergi la inceput

Buna seara!!!!!!!! Pana astazi am strans 180 de lei, multumim Crispo. si multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi. Alex a fost asta noapte destul de agitat nu prea a dormit s-a cam muscat si si-a ranit iar 2 degete. Offfffff e atat de greu cand il vad asa, ma simt total neputincioasa, il vad ca sufera si eu nu il pot ajuta. Doamne de ce trebuie sa chinuie atat ooare cu ce a greit el? Am fost azi si i-am facut pasaportul. Speram sa ajungem in Italia si sa mai gasim acolo raspunsuri la intrebari daca nu la toate macar la unele. E asa greu simt uneori ca nu mai fac fata ma uit la el cand doarme si incep sa plang. Acum imi curg lacrimile abia mai vad tastatura. Mai revin maine o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, scumpa, cred ca iti e greu sa il vezi cum sufera, pentru ca esti mama si iti iubesti odorul mai mult ca pe tine. Tare sper sa se stranga banutii sa puteti merge in Italia, poate va da un tratament nou, sa nu se mai muste. Va pupam cu drag! Nu iti pierde increderea si speranta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilCow10 spune:

Diana, ai PM de la mine

Mergi la inceput

Buna ziua fetele!!!!!!!! Pana azi s-au strans 400 de lei pentru plecarea in Italia. MUltumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi.

Mergi la inceput