Alex - 500 euro sa ajunga la clinica in Italia
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
Diana,va doresc mult succes!
insa eu zic sa mai cauti bilete,mie mi se pare cam mare suma,mai ales in ziua de azi,cand low-costurile,au preturi destul de mici!
nu dispera,ai sa vezi ca veti pleca!
p.s.din pacate am dat si eu o cautare acum si cam astea sunt preturile!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diannaalex spune:
Multumim frumos tuturor celor care ne sunt alaturi. E greu tare biletele sunt extraordinar de scumpe ca e final de vacanta in Italia si se intorc cam toti si profita si ei. Scad preturile la final de septembrie dar pentru noi atunci e prea tarziu.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
olim spune:
diana, v-ti hotarat de unde plecati, din cluj sau bucuresti?
si acolo unde va cazati, ca Venetia e fff scumpa inca in aceasta perioada.
Bafta multa
diannaalex spune:
Acolo o sa stam la clinica ne asigura ei cazare gratuit, in nici un caz in Venetia ca nu imi permit oricum. E mult prea scump. Iar de plecat sa vedem din Cluj nu mai ca nu au zboruri decat pe 1 nu au si pe data de 2 sept. Asa ca sa vedem, le-am trimis mail si i-am intrebat daca putem veni de pe 1.
olim spune:
iar zborul de intoarcere cand il aveti din Venetia spre Cluj?Poti sa cumperi bilet din bucuresti si sa te intorci la cluj, sau invers, vezi unde este mai ieftin.
va
pearljam spune:
Diana, multa putere si sper sa reusiti sa strangeti banutii de care aveti nevoie, imi imaginez ce mult conteaza pentru voi. O sa iti trimitem si noi la fel ca in trecut.
Mai povesteste-ne despre Alex.
Va imbratisam cu drag.
Mami fericita de si
diannaalex spune:
Buna fetele!!!!A;ex doarme e binue e cumintel doar ca se mai musca inca asta e cel mai rau si cel mai dureros. IN rest e vesel rade si acum ne petrecem mai toata ziua in parc. La gimnastic ala fel ca pana acum nu vrea sa lucereze tipa intr-una dar asta e noi tot lucram nu avem incotro. Pana acum am strans 80 de lei bani care vor ramane in cont pana vom reusi sa strangem banii de avion. Multumim din suflet.
olim spune:
nu ai primit nici un raspuns de la wizz?pana la urma te-ai hotarat de unde plecati, bucuresti sau cluj?
vroiam sa te intreb ceva, duci si caruciorul cu voi?
va