Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Eu tot citesc, mai greu sa raspund, Yannis dintzoseste si e cam agatat de mine, vine la mine cu jucarii, carti etc, sa-i arat, sa ii zic, sa ii explic, sa ne jucam de Yannis |
asa si alex al meu...si am fost toata sapt singura cu amandoi...abia-l astept pe tatsu sa ajunga diseara acasa sa-i plasez fecioru'
pup micul grec si pe mami lui
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti super! |
...a mea, de mall-ista ce e...cred ca n-a dorit sa aiba cicatrice pe manutza.....de-aia n-a facut reactia care trebuia!
Cand se trezeste, o masor si eu, ca nu mai pot de curiozitate, sa vad "cati metri" mai are.
tomaca spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice! Sorina, mami de Diana si Iris |
Asta este bine, dar ce te-a pus pe ganduri si te-ai dus sa-i faci testul?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Asta este bine, dar ce te-a pus pe ganduri si te-ai dus sa-i faci testul? |
Doc de fam m-a trimis la pneumo-ftizio in policlinica, la testare, tocmai pt ca nu are cicatrice vaccinala...
mamidepuiuti spune:
hmmmmmmmmmmm...pai nu zisesi,bre,ca-i cat alex? ce-o mai masori? vrei sa ma bagi la idei?
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny Alicredo nu mai stiu ce cautam pe DC... oricum eram pe SUBIECTE ACTIVE si mi-a sarit in ochi subiectul nostru, am intrat pe prima pag si am vazut multi pufuleti nascuti in aceeasi perioada cu Dav al meu... si am vrut sa-l bag si eu in lista... am citit instructiunile si m-am apucat singura, da imi lipsea parola... si am cerut-o ... si m-a luat Tomaca la intrebari... si m-am agatat si eu de voi. Am inceput sa mai citesc si din urma si m-am legat de voi rau de tot. Si iaca asa cand am putin timp liber sunt calare pe calculator... imi sunteti tare dragi |
Da, eram de paza. Aparuse si Sorina tot in perioada aceea, care nu era asa ca o floare, ea se vedea ca era mai "citita". De fapt chair stia multa bucatarie interna.
Stai sa vezi Livia ce inocenta a fost cand a cerut parola Si tot cand eram eu de paza a picat.
Hai ca am fost soft
Povestea unui Dor
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti hmmmmmmmmmmm...pai nu zisesi,bre,ca-i cat alex? ce-o mai masori? vrei sa ma bagi la idei? mami de si |
O masor, musai.....poate a mai crescut vreum milimetru......si nu se poate sa nu stie taman ma-sa.
Loredana71 spune:
citat din mesajul lui alicredo nyny....tu ne-ai descoperit facand ce? cautai un grup de mamici care ce? aceiasi intrebare de mai sus si ptr simpli, ruxita, loredana, sorina cine a mai venit dupa ce am nascut? oricum,...mare castig cu voi....ca era mort forumul. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Eu m-am inscris cand eram gravi in vreo 6 luni...Atunci eram disperata dupa informatii,faceam liste peste liste,asa am aterizat aici..
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Doamne ajuta sa fie cat mai usor. Nu-ti face probleme cu Tudor... va intelege. Eu n-am mai luat-o pe Mara in brate de la 1 an, pt ca fiind insarcinata cu David n-am avut voie sa ridic nimic. O urcam si coboram si scaunelul de masa, masina s.a prin tarare mai mult. O sa fie bine. Mamica fericita de Mara si de David |
Multumesc pentru incurajare. Si pentru aprecierea filmuletului. Asa cu paine ne-am intors acasa de la magazin si stand in trotineta. N-am putut sa plecam din magazin fara sa-i luam paine.
Povestea unui Dor
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca Da, eram de paza. Aparuse si Sorina tot in perioada aceea, care nu era asa ca o floare, ea se vedea ca era mai "citita". De fapt chair stia multa bucatarie interna. Stai sa vezi Livia ce inocenta a fost cand a cerut parola Si tot cand eram eu de paza a picat. Hai ca am fost soft |
Io nu m-am bagat la parole, ca stiam ca e groasa...