Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
micki_mica spune:
Neata!
Multumesc de cafeluta, Sorina!
Imi delectez pupiul cu fructele si ma bag la recuperat!
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">cercei, diverse culori
Magazinul meu
nyny spune:
Neatza
Sarumana pt cafelutza Sorina. O beau la scarbici... pardon servici. Gata pedichiura? Ti-a iesit?
Alicredo nu mai stiu ce cautam pe DC... oricum eram pe SUBIECTE ACTIVE si mi-a sarit in ochi subiectul nostru, am intrat pe prima pag si am vazut multi pufuleti nascuti in aceeasi perioada cu Dav al meu... si am vrut sa-l bag si eu in lista... am citit instructiunile si m-am apucat singura, da imi lipsea parola... si am cerut-o ... si m-a luat Tomaca la intrebari... si m-am agatat si eu de voi. Am inceput sa mai citesc si din urma si m-am legat de voi rau de tot. Si iaca asa cand am putin timp liber sunt calare pe calculator... imi sunteti tare dragi
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Neatza Sarumana pt cafelutza Sorina. O beau la scarbici... pardon servici. Gata pedichiura? Ti-a iesit? Alicredo nu mai stiu ce cautam pe DC... oricum eram pe SUBIECTE ACTIVE si mi-a sarit in ochi subiectul nostru, am intrat pe prima pag si am vazut multi pufuleti nascuti in aceeasi perioada cu Dav al meu... si am vrut sa-l bag si eu in lista... am citit instructiunile si m-am apucat singura, da imi lipsea parola... si am cerut-o ... si m-a luat Tomaca la intrebari... si m-am agatat si eu de voi. Am inceput sa mai citesc si din urma si m-am legat de voi rau de tot. Si iaca asa cand am putin timp liber sunt calare pe calculator... imi sunteti tare dragi Mamica fericita de Mara si de David |
Da se vede ca ai timp liber nene! multumim ca ne-ai gasit.
Eu tot citesc, mai greu sa raspund, Yannis dintzoseste si e cam agatat de mine, vine la mine cu jucarii, carti etc, sa-i arat, sa ii zic, sa ii explic, sa ne jucam
de Yannis
nyny spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna dimineata. Ma bag si eu la o cafeluta...mersic Sorina. Si vroiam sa va servesc si cu o placintutza cu branza, dar ma tem ca ma ia Dece la fugareala daca indraznesc sa scot placintele la inaintare. Si eu sunt in lupta cu kilele, dar...e grele. Mi-ar trebui cineva cu pushca langa capul meu care sa-mi interzica sa mananc, poate doar asa... Cu recuperatul pozelor nush ce sa zic...cred ca am fost eu norocoasa...si chiar ma gandeam acum ca ar trebui sa ma mobilizez si eu sa-mi salvez pozele pe cd-uri, ca le am pe toate in laptop, iar hard-ul e plin ochi...daca moare subit aia sunt. Tre sa fac o sortare la sange si sa aleg cateva si sa le scot pe hartie, dar tare greu ma hotarasc...toate-mi plac, dar sunt mii de poze, n-am cum sa le scot pe toate never ever. Deci azi am de lucru, da? Nyny...faza cu 'broasca face oac, oac, dili dili da' a devenit fraza celebra la noi in casa. De cate ori 'citesc' cu Daria si ajungem la broscuta imi amintesc de Marutza ta si cand eu o intreb pe Daria "uite mami broasca. cum face broasca?" numa il aud pe barbat-meu de prin casa strigand "oac oac dili dili da". S-a trezit pitic...s-a apucat sa-si faca singura biberon...nici nu m-a bagat in seama, direct la noptiera pe care tin LP-ul s-a dus... S-aveti o zi insorita! _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata |
Sarumana pt placinte. am Dariuca cea harnicuta.
Spor la sortat poze... cred ca va fi foarte greu, daca toate sunt la fel de frumoase ca cele pe care le-am vazut si noi.
Ma bucur daca am reusit va aduc macar un zambet pe buze cu pelutele Marei... e o perioada foarte frumoasa. Abia astept sa creasca si pufuletii mari si sa povestiti si voi...o sa umplem o gramada de capitole numai cu perle.
nyny spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti as avea o intrebare pt voi...cam cati cm au pufii ? sa incep sa-l trag pe al meu de urechi sa mai creasca,au ba? o zi frumoasa sa aveti! mami de si |
asa ma pacalea mamaia cand eram mica. Mama ma tundea mereu scurt si eu vroiam sa am parul lung... si ma trageam in fiecare seara de par cat puteam eu de tare, numai sa creasca mai repede..
Nici nu mai stiu cat are David. Il masor cand ajung acasa si iti spun.
nyny spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu sper sa fie ok si sa nu fie vreun sarcom. Lipom de grasime suspectat initial nu este ca apare vascularizare. Poate altceva mai usor (ca si simptomatologie pare tumora desmoida frecventa la femei dupa nastere). Va fi tare greu cu Tudor, ca el nu intelege sa nu pot sa-l iau in brate si toata ziua zice mama si cand vrea ceva tot mama zice. Cred ca a inteles el ca eu il ajut sa ajunga acolo unde doreste. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Doamne ajuta sa fie cat mai usor.
Nu-ti face probleme cu Tudor... va intelege. Eu n-am mai luat-o pe Mara in brate de la 1 an, pt ca fiind insarcinata cu David n-am avut voie sa ridic nimic. O urcam si coboram si scaunelul de masa, masina s.a prin tarare mai mult. O sa fie bine.
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Da se vede ca ai timp liber nene! multumim ca ne-ai gasit. Eu tot citesc, mai greu sa raspund, Yannis dintzoseste si e cam agatat de mine, vine la mine cu jucarii, carti etc, sa-i arat, sa ii zic, sa ii explic, sa ne jucam de Yannis |
Daaa...am timp pt ca sunt la servici si printre picaturi mai bag si cate un mesaj... sunt cam guraliva. Ar trebui sa o las mai moale...
Yannis sa iasa mai repede dintzisorii. Si David la fel sta agatzat de mine cand sunt acasa... si e cu toata mana in gura.
Gata... ma retrag in glorie...
sorina_bz spune:
Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice! Sorina, mami de Diana si Iris |
super!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza Sarumana pt cafelutza Sorina. O beau la scarbici... pardon servici. Gata pedichiura? Ti-a iesit? Alicredo nu mai stiu ce cautam pe DC... oricum eram pe SUBIECTE ACTIVE si mi-a sarit in ochi subiectul nostru, am intrat pe prima pag si am vazut multi pufuleti nascuti in aceeasi perioada cu Dav al meu... si am vrut sa-l bag si eu in lista... am citit instructiunile si m-am apucat singura, da imi lipsea parola... si am cerut-o ... si m-a luat Tomaca la intrebari... si m-am agatat si eu de voi. Am inceput sa mai citesc si din urma si m-am legat de voi rau de tot. Si iaca asa cand am putin timp liber sunt calare pe calculator... imi sunteti tare dragi Mamica fericita de Mara si de David |
si tu noua!