Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
alicredo spune:
nyny....tu ne-ai descoperit facand ce? cautai un grup de mamici care ce?
aceiasi intrebare de mai sus si ptr simpli, ruxita, loredana, sorina cine a mai venit dupa ce am nascut?
oricum,...mare castig cu voi....ca era mort forumul.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
dece...offf...numa patanii!!sa-ti fie de bine praji tie nu ti-e groaza cand trebuie sa dormi singura? sau ma rog cu jiji..................vai de viata meaaaaaaaaa
tocmai cand scriam aceste randurii.....uffff Doamne! sunt inca speriata.....au cazut niste scanduri de dupa usa........ si sunt singura acasaaaaa....ptiuuuuuu ce m-am speriat...am avut 1000 de ace in tot corpul la ce zgomot a fost...
mire....tu cu ce ai comis-o?? pe unde ti-ai bagat boticul?
plec langa copil....ca e mai bine! noapte buna sa aveti
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ayanna_xem spune:
Buna noaptea fetele...eu sunt in drum spre pat, dar am venit sa va salut mai intai.
TOMACA...un gand bun si o si de la mine. Sper din tot sufletul sa treci cu bine peste hop-ul asta si sa lasi toate grijile la spate ca sa te poti bucura de puiul tau si de viata in general. SANATATE!!!
DANASOR...sorry de necazul cu pasarile. E tare aiurea. Investesti bani, munca, timp si mult suflet ca sa le faci pe toate cum trebuie si patesti una ca asta si iti piere tot cheful s-o iei de la capat, nu-i asa?
NYNY...eu am recuperat poze de mai multe ori...si de pe calculator si direct de pe aparat (nu pe toate, dar foarte mare parte...si multe dintre ele foarte vechi, pe care le stersesem demult)...am doua programele de recuperare date, daca este cineva interesat de ele le trimit pe mail. Nu stiu acum sa-ti spun daca faptul ca ai reinstalat windows-ul are sau nu vreo importanta...o sa-l intreb si eu pe frate-meu, ca el le are cu astea.
Nu stiu de exemplu de ce lui Dece nu i-a functionat...poate depinde si de calculator si de tipul de windows, habar n-am...dar la mine a mers.
RUXI...pupam cavalerul inteligent si manierat.
Si noi ne distram acum cu 'arata ochii, gura, urechile etc'....si am surprins-o intr-un filmulet aratand toate astea - ca sa i-l punem pe Fb lu bunica-sa - dar dupa ce l-am descarcat pe calculator, am sesizat ca una din intrebari era 'unde e p*tza?'...si acum mi-i jena sa pun filmuletul ca sa nu-l mai vada careva, ca am uitat sa ma cenzurez...
...mai, ce ma dispera reclama asta la Fitness care tot apare si nu ma lasa sa scriu...cred ca ma opresc aici si revin maine, ca si asa e tarziu tare...iar eu am zis initial ca fac un popas scurt la voi.
S-aveti o noapte linistita!
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
sorina_bz spune:
Buna dimineata doamnelor!
Presupun ca e cam devreme pentru cafelutza, dar eu va las totusi una, poate se pastreaza calda....
Haircut.....Pupam fetitza finutza vesela si zambitoare! Succes cu dieta, si bafta azi la oftalmo!
Ruxita... sarumana de povestire, eu ratasem post-ul tau din capitolul trecut, noroc cu Haircut(). Tare bine ar fi sa fie cum ai povestit! Am sa intreb si eu astazi medicul care o sa o vada pe iris, daca e cazul sa-mi fac griji sau nu.
Nyny...sorry de patania cu pozele...se pare ca fiecaruia i se intampla macar o data(si noi am patit-o, mai demult, si al meu e mare it-ist, si tot duse au fost, ca i-a crapat hard-disk-ul de tot)... Poate mai recuperati de la prieteni, sau poate mai merge recuperarea de pe hard disk..Felicitari pentru mia de mesaje! La cat mai multe!
Lorex...vazut filmuletz cu Bobitza vorbareaza......ce frumos spune "Lollii..." Are o voce tare dulce, si niste ochi..
Ayanna...cred ca e super scumpa zgubi, aratand .."partile" corpului, mai ales cea..."necenzurata"!
Dece...sorry de patania cu uleiul! Si sa-ti fie de bine praji!
Loredana...ati gasit ceva frumos la kindermarkt?
Mire...si zici ca te-ai.."dedulcit"? Intrebai in cap trecut despre feluri de mancare...ce mai gatim...sorry, dar eu nu prea te pot ajuta...eu n-am mai gatit de prin luna a 7-a,...intai ca nu puteam fizic sa stau in picioare, apoi, dupa ce s-a nascut iris....monopol scrie pe mine. Dar imi este tare dor sa mananc o mancare facuta de mine.
Danasor...cu conturul de buze permanent...cred ca arata super bine! Daca te hotarasti sa-l faci, sa pui neaparat niste poze!
Alicredo..wow! ce sperietura ai tras aseara, cu scandurile! Nu s-a trezit puiul, de la zgomot? Referitor la intrebarea ta, despre cum v-am gasit... Eu am mai povestit o data...sunt cu voi de la inceputurile odiseii, dar nu mi-am facut niciodata curaj sa scriu, pana anul trecut, de craciun.
Eu m-am trezit sa alimentez puiutza, ca se descarcase, si acum ma apuc sa comit o imitatie de pedichiura, ca a venit caldura, si vreau sa pot trece la sandale...sa vedem ce-o iesi, poate nu ma masacrez iremediabil, ca nu-s deloc priceputa.
O zi frumoasa sa aveti!
decenuela spune:
neatza fetili...
sarumana de coffe , sorina,...asa da...imi place cand te stiu la datorie....mi-a placut faza cu...s-a edscarcat puiutza...
dupa ce-am citit de vreo 5 ori...sa-mi fie de bine prajitura.....m-am simtit ca o criminala...ieri am fc si io o tura de 8 min abs...sper sa fiu mai perseverenta...ca altfel nu se duce burta...
alicredo..nu mi-e frica singura, uneori imi priesc momentele de singuratate...adik doar je & ji....dar oricum...e sinistru sa auzi zgomote la ceas de noapte...mie mi-a stat inima cand in plina amiaza ...pe ploaie a cazut o placa mare de beton de la un balcon....
ayanna...edci am zis io bine ca tu mi-ai dat programelele...da, nu stiu ce s-a intamplat ca n-am reusit...prb...ca..ori n-am fc io bine..ori nu poate fi recuperat chiar totul...
sorina...vreau si eu o pedi/mani....nu ca asa avea ce sa arat( am niste cremvustei....)...dar asa , ca idee...nu stiu cand voi ajunge ca io nu sunt in stare decat sa mi le tai..
nyny...eclere??????
harnicut....doamne ajuta cu dieta...disociata ajuta daca ai un surplus mare...daca esti in faza in care te chinui cu caeva kile....nu prea functioneste...
eu....pana la nenorocita aia de prajitura..necrescuta ( macar daca era vreo bunaciune...) asa fi avut sperante ca pana la sf saptamanii...sa aj k mare noroc la 59.9...insa, acu...nu pot decat sa ma caiesc..
oricum...sa stiti ca dieta....alicredo...functioneaza...poate e mai greu cateva zile cat se obisnuieste organismul fara carbohidrati...ca dupa, chiar nu e greu...incepi sa manaci mai putin...nu te deranjeaza lipsa painii..etc...si daca o tii asa 2 sapt....incepe sa-ti fie educat creierul in privinta a ceea de duci la gura...si cred ca asta e si ideea ca dupa 2 sapt...sa nu te arunci ca inecata...in praji necrescute ci sa respecti niste princpii alimentare....
nyny,....da...nasterea patriotului a ost un moemnt deosebit...cred ca am nascut mai multe in acea zi...nu l-am mai vz demult...ne e dor de el...
eu i-am dat bibe pe la 6 juma...asa , prin somn...sperand sa doarma ana la 8-9...ete ca a fc niste ochi mari...incat s--a dus cafeaua mea linistita....jijelul fiind deja fresh de ceva timp....
am batut campii..necoerent...dar...na...ce sa fac?
nu mai stau ca corectez...lenea...
sa aveti o zi superba...cu pui sanatosi si voiosi....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
Buna dimineata. Ma bag si eu la o cafeluta...mersic Sorina.
Si vroiam sa va servesc si cu o placintutza cu branza, dar ma tem ca ma ia Dece la fugareala daca indraznesc sa scot placintele la inaintare.
Si eu sunt in lupta cu kilele, dar...e grele. Mi-ar trebui cineva cu pushca langa capul meu care sa-mi interzica sa mananc, poate doar asa...
Cu recuperatul pozelor nush ce sa zic...cred ca am fost eu norocoasa...si chiar ma gandeam acum ca ar trebui sa ma mobilizez si eu sa-mi salvez pozele pe cd-uri, ca le am pe toate in laptop, iar hard-ul e plin ochi...daca moare subit aia sunt. Tre sa fac o sortare la sange si sa aleg cateva si sa le scot pe hartie, dar tare greu ma hotarasc...toate-mi plac, dar sunt mii de poze, n-am cum sa le scot pe toate never ever. Deci azi am de lucru, da?
Nyny...faza cu 'broasca face oac, oac, dili dili da' a devenit fraza celebra la noi in casa. De cate ori 'citesc' cu Daria si ajungem la broscuta imi amintesc de Marutza ta si cand eu o intreb pe Daria "uite mami broasca. cum face broasca?" numa il aud pe barbat-meu de prin casa strigand "oac oac dili dili da".
S-a trezit pitic...s-a apucat sa-si faca singura biberon...nici nu m-a bagat in seama, direct la noptiera pe care tin LP-ul s-a dus...
S-aveti o zi insorita!
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
mamidepuiuti spune:
neata buna,sarumana de cafea sorina
je nu face prajituri,sa nu fie tentata sa le infulece...dar iegzista aici atata cioco si alte "derivate",ca degeaba nu fac praji...chiar ar fi mai putine calorii daca as face...no,asta e...mi-ar placea sa slabesc vreo 5 kg,dar astea sunt "musafiri incapatanati"...le place la mine,nu pleaca de bunavoie...iar je e gazda politicoasa
as avea o intrebare pt voi...cam cati cm au pufii ? sa incep sa-l trag pe al meu de urechi sa mai creasca,au ba?
o zi frumoasa sa aveti!
mamidepuiuti spune:
daca se vorbeste despre poze......nu v-am multumit pt cuvintele frumoase la adresa puilor mei sarumana tuturor
decenuela spune:
PLACINTE???????????????
A ZIS CINEVA PLACINTE??????????????
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Buna dimineata,
Multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu sper sa fie ok si sa nu fie vreun sarcom. Lipom de grasime suspectat initial nu este ca apare vascularizare. Poate altceva mai usor (ca si simptomatologie pare tumora desmoida frecventa la femei dupa nastere).
Va fi tare greu cu Tudor, ca el nu intelege sa nu pot sa-l iau in brate si toata ziua zice mama si cand vrea ceva tot mama zice. Cred ca a inteles el ca eu il ajut sa ajunga acolo unde doreste.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un