Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata doamnelor!

Loredana...ati gasit ceva frumos la kindermarkt?

O zi frumoasa sa aveti!

Sorina, mami de Diana si Iris

Sorina draga,ce matinala esti...De fapt,era un magazin,nu targ,si la astea gasesc mereuIn fine,i-am luat costum de baie(am facut poze),un colac de piscina pe care o sa-l duc inapoi,ca nu mi-a mai placut cand l-am umflat,o pereche de crocs,de fapt nu crocs,ci clogs,cu care merge tare bine,sunt foarte amortizori,dupa aia o cana de baut,din categoria hai sa mai incercam una,si un set de lingurita,furculita cu cutitas de copii,ca era in oferta...Si o rochita si pantalonasi scurti....deci,am cam dat iama in contRochita e bestiala,am sa fac si cu ea poze si am sa va arat!Continui sa citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

as avea o intrebare pt voi...cam cati cm au pufii ? sa incep sa-l trag pe al meu de urechi sa mai creasca,au ba?

Ma tot intreb si eu de o vreme ca nu mai incapem in hainele de 86 cm, sunt cam la limita. Acum vreo 2 luni avea cam 83 cm. Si deodata mi se pare ca a crescut e cam cat latimea patului. Am tot incercat sa-l masor cand e adormit seara dupa bine, dar nu-mi iese niciodata la fel.
Chiar ma intrebam cum mai sunt ceilalti pufi. Si la greutate ? (12.5 kg dupa estimarile noastre neprofesioniste)

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput

Citat:

as avea o intrebare pt voi...cam cati cm au pufii ? sa incep sa-l trag pe al meu de urechi sa mai creasca,au ba?

MP,Lara are 80de cm si 11,2kg

Mergi la inceput

Iaca ca am ajuns si eu la capat,ati fost harnicutze la scris!Buna dimineata la toata lumea!

La noi si-a intrat vremea de Hamburg in normalitate,rece,ploua si soare putinel,dar ce conteaza,iesim si asa...Stiam eu ca nu o sa dureze prea mult vremea insorita...

Legat de parole&co,nu ma bag,nu cunosc,eu am vrut sa vad poze,ca imi place sa pot vizualiza un chip,o persoana cu care comunic in mediul virtual...Daca stiam ca e un cont cu totul privat,si nu ceva de forum,nu as fi indraznit,asa ca bine ca n-am stiutCa altfel nu va mai vedeam...

Lara are inca o masea,adica,ma rog,iese acum...Vad ca nu are probleme,desi inainte de a erupe,era gingia de vreo saptamana super umflata...Ba din contra,de vreo 3 zile nu s-a mai trezit noaptea,a dormit de la 9 seara la 8 dimineata

Va pup,mai sunt pe aici putin,sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Ma tot intreb si eu de o vreme ca nu mai incapem in hainele de 86 cm, sunt cam la limita. Acum vreo 2 luni avea cam 83 cm. Si deodata mi se pare ca a crescut e cam cat latimea patului. Am tot incercat sa-l masor cand e adormit seara dupa bine, dar nu-mi iese niciodata la fel.
Chiar ma intrebam cum mai sunt ceilalti pufi. Si la greutate ? (12.5 kg dupa estimarile noastre neprofesioniste)

Povestea unui Dor

dar nu-l masori cand sta in picioare? ca eu asa fac...asa a facut si la cabinet...

daca mai citesc raspunsuri cu peste 80 cm,ajung la concluzia ca fimiu e mezinul odiseii...si nu la varsta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice!

Bravo bravo! Felicitari! ce bine ca nu ati trecut degeaba prin "vizita" horror! Macar aveti vesti bune!

Nyny daaa,daaa toata mana in gura. Mai nou e capabil sa deschida usi/sertare si se duce din toate non stop numa' la sertaru unde tin gentuta cu cosmeticale si accesorii ptr calatorie si ia periutele noastre de dinti si se freaca in toata gura cu ele bine, ii iau periutele noastre, ii dau periuta lui pe care a distrus-o deja de mult ce roade la ea si si-o infige in gingii mititelul! In rest , e cuminte phuu sa nu-l deochi!

MP mers si masurat specil ptr voi
79 de cm!!! intr-un final! a mai crescut de la vitamine, se vede, de 3-4 saptamani de cand ii dau vitaminele a facut falcute si s-a innaltat! Ah! cra cra puiu lu mama! Ca era mititel, avea 76 de km si 9 kile inainte de vitamine. Si sa nu spun ca l-am adus ca pe pui dupa patania de Pasti si nu pui de la supermarket...pui d-ala slabanog asa...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
super!

...a mea, de mall-ista ce e...cred ca n-a dorit sa aiba cicatrice pe manutza.....de-aia n-a facut reactia care trebuia!

hai ca ai fost tare!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

dar nu-l masori cand sta in picioare? ca eu asa fac...asa a facut si la cabinet...

daca mai citesc raspunsuri cu peste 80 cm,ajung la concluzia ca fimiu e mezinul odiseii...si nu la varsta...

mami de si
[/quote]

Nu pot. Nu sta. Cred ca trebuie sa exemplific eu ca sa stea locului o secunda.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza mai e cafea?

noi am fost o tura pe afara..dar am intrat in casa ca e o caldura...mama mama..cred ca s-a schimbat ceva in metabolismul meu dupa nastere..eu eram o friguroasa si jumatate, vara la 35 de grade eu eram in extaz..imi placea caldura la nebunie...ei acum...sunt cred vreo 25 de grade si eu nu mai puteam de cald..of maica...

l-am pus pe Dragos in pat...cred ca a adormit ca nu se mai aude nimic..merg sa il verific...dap...e picat la datorie...cred si eu la cat a alergat pe afara...

hmmm...masurat...noi nu cred ca trecem de 80..cand se trezeste..la kg..a cam ramas pe la 12,5 de ceva vreme

ma duc sa bag o salata de varza...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
MP mers si masurat specil ptr voi
79 de cm!!! intr-un final! a mai crescut de la vitamine, se deve, de 3-4 saptamani de cand ii dau vitaminele a facut falcute si s-a innaltat! Ah! cra cra puiu lu mama! Ca era mititel, avea 76 de km si 9 kile inainte de vitamine. Si sa nu spun ca l-am adus ca pe pui dupa patania de Pasti si nu pui de la supermarket...pui d-ala slabanog asa...

de Yannis

Asta voiam si eu sa spun. Baiatul lui mama cu cine sa semenea daca, nu cu ea? Finutz si dragutz.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput