Pufi de ian-feb 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
Loredana71 spune:
M-am uitat acum in caietul Larei,si la 1 an si 4 luni e asa:
intervale baieti:75-88cm
8,5-14kg
intervale fete:74-86cm
8-13kg
Deci sigur nici un motiv de tras de urechi
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
daca mai citesc raspunsuri cu peste 80 cm,ajung la concluzia ca fimiu e mezinul odiseii...si nu la varsta... mami de si |
noi avem 83 cm si 13 kg, cantarit azi dimineata... mie mi se pare mic si slab...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Asta voiam si eu sa spun. Baiatul lui mama cu cine sa semenea daca, nu cu ea? Finutz si dragutz. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN |
multumim
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita noi avem 83 cm si 13 kg, cantarit azi dimineata... mie mi se pare mic si slab... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Doamne! Mic si slab?!?!?! comparativ cu ce?
Mic si slab comparativ cu un om care se sterge singur la fundulet poate, dar nu cu un bebe!
Mie nu-mi iese din cap faza asta de ieri...sorry, nu inteleg cum se sterge el la fund
Se scutura de praf sau se sterge de ...treburi?
de Yannis
ale1212xa spune:
eu cred ca Ruxita se refera la faptul ca duce hartia la fundulet
Dragos se sterge la cuc tot asa..cand il schimb ii dau un servetel si il duce si el la cuculet si incerca sa se stearga, la fel, daca ii dau un servet si ii spun sa sufle nasu il duce la nas si sufla in el pe nari...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
danasor spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Doamne! Mic si slab?!?!?! comparativ cu ce? Mic si slab comparativ cu un om care se sterge singur la fundulet poate, dar nu cu un bebe! Mie nu-mi iese din cap faza asta de ieri...sorry, nu inteleg cum se sterge el la fund Se scutura de praf sau se sterge de ...treburi? de Yannis |
hai ca esti simpatica rau
Auzi la ea se scutura...
Si A. ia hartia igienica si se sterge cand o ridic de pe olitza...ideea e ca stie la ce anume foloseste si cum se utilizeaza, acum ca executia nu e tocmai ireprosabila asta e... exersam
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo nyny....tu ne-ai descoperit facand ce? cautai un grup de mamici care ce? aceiasi intrebare de mai sus si ptr simpli, ruxita, loredana, sorina cine a mai venit dupa ce am nascut? oricum,...mare castig cu voi....ca era mort forumul. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
zau nu mai tin minte... eram mai veche pe forum, intram pe subiectele care ma interesau si cum sarcina n-a fost un eveniment prea fericit in viata mea n-am stat sa caut odisei... bucuriile au venit dupa nastere, pana la nastere a fost doar job si controale putine, n-am facut exces de zel, chiar nu mi-am facut absolut nicio grija, cred ca daca intram si citeam ma umpleam de ganduri negre (de ex. ca as putea naste un copil cu malformatii, sau cu sindrom down, nici nu stiam cum arata un copil cu sindrom down ...) cum imi spunea un medic ca pe cand era el student primii 3 ani se suspectau de toate bolile despre care invatau...
nu sunt genul "de gasca", sunt mai mult o solitara, ma integrez greu in grupuri, raman usor de caruta... dar uite ca de 1 an si ceva scriu pe acest forum si pot spune ca am invatat multe! Thnks guys!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Doamne! Mic si slab?!?!?! comparativ cu ce? Mic si slab comparativ cu un om care se sterge singur la fundulet poate, dar nu cu un bebe! Mie nu-mi iese din cap faza asta de ieri...sorry, nu inteleg cum se sterge el la fund Se scutura de praf sau se sterge de ...treburi? de Yannis |
se sterge de kaka!!! avem sulul de hartie langa noi cand il schimb si rupe si el bucati mici si il sterg si eu, dar se sterge si el, stand asa cu cracii in sus!
imi pare slab comparativ cu ce a fost, acum are 2 picioruse slabe si desirate, nu mai are pliuri, nu mai e grasunel... e doar voincel!
danasor spune:
Am masurat-o inainte de pasti la c&a, ca sa stiu ce haine sa-i iau , si avea peste 80 ca nu a stat sa vad exact, asa ca hainutzele care le-am luat au fost mar 86 si chiar 92 ;
chiar m-ai facut curioasa si am sa incerc s-o masor exact
dar ce-ti faci probleme, mai ales ca norutza e asa de finutza
Ruxita spune:
Si eu sunt in plin razboi cu kilogramele, dar nu ale mele ci ale sotului! Nu aveam un cantar pe care sa nu-l dea peste cap, dar ne-a imprumutat cineva unul electronica pana in 150 kg si s-a cantarit... 140! Am zis ca eu gatesc, el nu mai sa manance, dar numai ce-i dau eu, am gasit o dieta pe puncte, i-am facut o supa de legume, niste sarmale dietetice... si el si-a luat o bere si ne-am certat de la paine, am ajuns sa ne spunem chestii grele, eu care temperam pe toata lumea si ii rugam sa nu-i sara in cap ca o vom rezolva cu tact, rabdare, metoda, consecventa... dar mi-a sarit mustarul ca nu vrea sa renunte la un kkt minor, cum e o felie de paine la masa, astfel compromitand toata dieta, nu vrea sa auda, nu vrea sa inteleaga, ca el are alte metode, alta filosofie de viata si sa nu-l ajut (aka f't), sa-l las in ritmul lui pana isi reseteaza in cap toata miscarea...
Am intrebat si medicul ce dieta e mai buna si mi-a zis ca sanatos se slabeste fara sa te infometezi si sa manance putin si des, la 3 ore (sa se uite pe ceas!), doar un pumn de-al lui de mancare, fara bere si alte kkturi...
si oscilez intre a-l ajuta impotriva vointei lui, sau a-mi baga picioarele in mod absolut, sa manance ce vrea, cand vrea, sa bea bere, sa manance ciocolata, inghetata, prajituri, pizze, ce vrea! Sunt tare inversunata si chestia asta nu ne ajuta deloc. Imi lipseste pe moment gentiletea, delicatetea, imi vine sa dau cu el de pamant... pentru simplu motiv ca nu vrea sa renunte la nimic, ca nu vrea sa faca nici cel mai mic sacrificiu... sau doar scorpionul din el se inversuneaza impotriva oricarei restrictii venite din exterior si ne certam de-an prostulea de la o felie nenorocita de paine...