Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Eu tot citesc, mai greu sa raspund, Yannis dintzoseste si e cam agatat de mine, vine la mine cu jucarii, carti etc, sa-i arat, sa ii zic, sa ii explic, sa ne jucam

de Yannis

asa si alex al meu...si am fost toata sapt singura cu amandoi...abia-l astept pe tatsu sa ajunga diseara acasa sa-i plasez fecioru'
pup micul grec si pe mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
super!

...a mea, de mall-ista ce e...cred ca n-a dorit sa aiba cicatrice pe manutza.....de-aia n-a facut reactia care trebuia!

Cand se trezeste, o masor si eu, ca nu mai pot de curiozitate, sa vad "cati metri" mai are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice!

Sorina, mami de Diana si Iris

Asta este bine, dar ce te-a pus pe ganduri si te-ai dus sa-i faci testul?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Gata, ne-am intos si noi de la masuratoarea idr-ului...totul ok, copila are anticorpi, nu mai este necesara re-vaccinarea. Deci vaccinul a prins, chiar si fara sa coaca, si fara sa lase cicatrice!

Asta este bine, dar ce te-a pus pe ganduri si te-ai dus sa-i faci testul?

Doc de fam m-a trimis la pneumo-ftizio in policlinica, la testare, tocmai pt ca nu are cicatrice vaccinala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

hmmmmmmmmmmm...pai nu zisesi,bre,ca-i cat alex? ce-o mai masori? vrei sa ma bagi la idei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Alicredo nu mai stiu ce cautam pe DC... oricum eram pe SUBIECTE ACTIVE si mi-a sarit in ochi subiectul nostru, am intrat pe prima pag si am vazut multi pufuleti nascuti in aceeasi perioada cu Dav al meu... si am vrut sa-l bag si eu in lista... am citit instructiunile si m-am apucat singura, da imi lipsea parola... si am cerut-o ... si m-a luat Tomaca la intrebari... si m-am agatat si eu de voi. Am inceput sa mai citesc si din urma si m-am legat de voi rau de tot. Si iaca asa cand am putin timp liber sunt calare pe calculator... imi sunteti tare dragi

Da, eram de paza. Aparuse si Sorina tot in perioada aceea, care nu era asa ca o floare, ea se vedea ca era mai "citita". De fapt chair stia multa bucatarie interna.
Stai sa vezi Livia ce inocenta a fost cand a cerut parola Si tot cand eram eu de paza a picat.

Hai ca am fost soft

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

hmmmmmmmmmmm...pai nu zisesi,bre,ca-i cat alex? ce-o mai masori? vrei sa ma bagi la idei?

mami de si

O masor, musai.....poate a mai crescut vreum milimetru......si nu se poate sa nu stie taman ma-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

nyny....tu ne-ai descoperit facand ce? cautai un grup de mamici care ce?

aceiasi intrebare de mai sus si ptr simpli, ruxita, loredana, sorina cine a mai venit dupa ce am nascut?

oricum,...mare castig cu voi....ca era mort forumul.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Eu m-am inscris cand eram gravi in vreo 6 luni...Atunci eram disperata dupa informatii,faceam liste peste liste,asa am aterizat aici..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Buna dimineata,

Multumesc fetelor pentru incurajari. Si eu sper sa fie ok si sa nu fie vreun sarcom. Lipom de grasime suspectat initial nu este ca apare vascularizare. Poate altceva mai usor (ca si simptomatologie pare tumora desmoida frecventa la femei dupa nastere).

Va fi tare greu cu Tudor, ca el nu intelege sa nu pot sa-l iau in brate si toata ziua zice mama si cand vrea ceva tot mama zice. Cred ca a inteles el ca eu il ajut sa ajunga acolo unde doreste.

Povestea unui Dor

Doamne ajuta sa fie cat mai usor.

Nu-ti face probleme cu Tudor... va intelege. Eu n-am mai luat-o pe Mara in brate de la 1 an, pt ca fiind insarcinata cu David n-am avut voie sa ridic nimic. O urcam si coboram si scaunelul de masa, masina s.a prin tarare mai mult. O sa fie bine.

Mamica fericita de Mara si de David

Multumesc pentru incurajare. Si pentru aprecierea filmuletului. Asa cu paine ne-am intors acasa de la magazin si stand in trotineta. N-am putut sa plecam din magazin fara sa-i luam paine.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:

Da, eram de paza. Aparuse si Sorina tot in perioada aceea, care nu era asa ca o floare, ea se vedea ca era mai "citita". De fapt chair stia multa bucatarie interna.
Stai sa vezi Livia ce inocenta a fost cand a cerut parola Si tot cand eram eu de paza a picat.

Hai ca am fost soft

Io nu m-am bagat la parole, ca stiam ca e groasa...

Mergi la inceput