Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , se pare ca pe noi ne-ati uitat de tot , ne-ati scos din lista , imi pare tare rau .
Eu v-am maicitit dar nu am mai scris din multe motive .
Asta e ,bafta in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina-Maria - cred ca ai incurcat odiseele, ma facui sa ma uit in profilul tau ca nu-mi aduceam aminte de nickul tau si eu nu prea uit de obicei Vad ca ai scris mereu la Pepenasi de iulie-august si nu vad nici o postare la noi, la M&M, cred ca ne-ai incurcat.
Ma intrigasem ca la noi nu s-a sters nici un copilas de pe listuta, cum s-au adaugat, asa au ramas, chiar daca mamicile nu mai intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello dragelor,

Noi suntem in continuare singurei, mai vine cate o bunica, strabunica sa ma mai ajute dar tot e groaznic fara tati.

Laurita, iti dai seama ca sotii nostri erau aseara la coktail amandoi, apoi la un concert de camera sau cam asa, cand l-am sunat pe Stef mi-a zis, "sunt cu Bogdan", zic wow, tare, nu? Daca stateam si noi mai aproape veneati la mine si ne faceam si noi un coktail, stateam la o sueta Sper ca e bine mama ta, s-a operat deja? Cum te descurci in rest?

La multi ani Eliana si Ana Maria! Ani multi sanatosi si norocosi va doresc!!

Belleane, sa fie intr-un ceas bun mutarea in casuta noua! Lasa ca restul vine de la sine, incet, incet le faci pe toate!

Desiree multi ani frumosi si casnicie fericita in continuare iti doresc!

Ylari nici eu n-am avut greturi, nimic, sarcinile difera, stai calma sunt sigura ca totul e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

Buna fetelor , se pare ca pe noi ne-ati uitat de tot , ne-ati scos din lista , imi pare tare rau .
Eu v-am maicitit dar nu am mai scris din multe motive .
Asta e ,bafta in continuare !

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

m-am uitat la profilul tau, tu ai mai scris la Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119) . Asa ca ai incurcat putin borcanele
Dar sa stii ca te primim si la noi, cu mare drag, pot sa editez prima pagina si sa te adaug, daca ne dai datele de contact.

La multi ani, Eliana, si Ana Maria.
La multi ani si pt Cadina, ca nu reusiii sa ii zic la multi ani de ziua ei
La multi ani si miine, pt Mihbut, mami de 2 muguri gemenasi ai nostri.

Citii si din urma, m-am speriat de sperieturile copiilor...

Ylari, sanatate si muulta liniste sufleteasca. Sarcina are acolo sus protectia ei, ai incredere in Dumnezeu si in minunea numita Eva de langa tine, si bucura te de fiecare clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
Ylari, sanatate si muulta liniste sufleteasca. Sarcina are acolo sus protectia ei, ai incredere in Dumnezeu si in minunea numita Eva de langa tine, si bucura te de fiecare clipa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Merci scumpa mea de incurajari!

LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI AAAAZI!!!!

Am fugit ca azi m-am trezit tarziiiiuuu.......

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.

Astazi avem o multime de sarbatoriti.

La multi ani!!!
Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti.

lorich ma intrebai de nume pt bebe Cred ca o sa ne decidem pt nume doar dupa ce nasc.Mai avem 3 variante din care am putea alege, dar parca nici unul nu ne atrage asa mult.

cleo am vazut locatia , deci nu mai e secret, nu? Nu ne dai detalii cand poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce zi agitata a fost acum 3 ani Avem 5 M&M nascuti pe 20 mai.

La multi aaaaani !!!
ANDRA
ROXANA
DELIA ELIANA
BEATRICE
DANIEL CHRISTIAN

Sa va vedem mari frumosi si sanatosi multi ani de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, Gabi acum 3 ani era nebunie aci!!!

la multi ani copilasi dragi, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si norocosi si la punga grosi
M - ANDRA
DELIA
BEATRICE
ROXANA
DANIEL

haideti mamicilor cu un ca plange masa!!!!

Cleo voiam sa-ti trimit sms, dar am sursele mele, nah. BAFTA SI BAFTOI, sa fie intr-un ceas BUUUUUUUNNNNNNNNN!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Apropo de "acum 3 ani" ieri am iesit pentru prima data de cand a inceput gradininita (mama ei de vreme!!) doar cu Ana in parc. Doamne, ce senzatii am avut!!! Ma uitam la carutul ala si ma simteam ciudat ca nu-i Robert in el (ca tot a fost al lui), ma plimbam pe aceleasi alei, Gabi tu stii exact pe unde...si ma intrebam tuta...unde e timpul ala, cand a trecut, am avut asa o senzatie bizara..Doamne, eu cateodata inca am senzatia "ca-s in alt film" vb lui Ylari...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

ANDRA
ROXANA
DELIA ELIANA
BEATRICE
DANIEL CHRISTIAN

azi sarbatorim multe nume mari, sa fiti sanatosi, veseli si sa aduceti zambetul pe buzele tuturor. va pup
si o dedicatie speciala din partea mea pentru Andra: sa fii dragastoasa cu Sofifi ca se intoarce roata. Eu nu stiu cand a atins-o(probabil pe ascuns) Ana pe Elena dar acum e invers. Niciodata nu se ating de fata cu noi dar amandoua spun ca cealalata a inceput. E haos uneori si la noi.

Mai Cleo ne parasii, ha? Iti doresc noroc in noua incercare. Spune-ne mai multe, sa ne mai luminam si noi pacatosii.

Mergi la inceput