Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)
Raspunsuri - Pagina 6

Simonix spune:
Cleo - tare bine mai arata profilul tau
LA MULTI ANI celor 5 M&M nascuti azi Aglomerala maaare
Sa il adaug si pe fiu-miu? Face 3 an si 1 luna fix
Sunt super incarcata la servis + acasa (am eu un musafir pe cap stie el care) si cu investigatiuni medicale ... si de-aia m-am cam absentat, sper sa ma mai "liberez" saptamana ce vine
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

gabitzam spune:
Meeeey, voi chiar vreti sa mutati tot grupul M&M in Belgia??? Sa ne ofticati pe noi cu intalnirile voastre cu copii frumosi si papa buna? Nu ma mai joc.
Ei, Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun.

Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI CU BUCURII
Andra
Roxana
Delia
Beatrice
sa fiti fericite si iubite!
Cleo, ce subtil - semnatura noua
Belleane, sper sa terminati la timp si sa va mutati odihniti in casa noua
Adriana

YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Meeeey, voi chiar vreti sa mutati tot grupul M&M in Belgia??? Sa ne ofticati pe noi cu intalnirile voastre cu copii frumosi si papa buna? ![]() Ei, Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |

Da-da, se muta fetele astea una cate una.
Doamne ajuta Cleutu, pupici multi de la distanta!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE

Victoria_mami spune:
La multi ani!!!
Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Victoria_mami spune:
Multumim de urari!
Cleo, bafta! (Habar nu aveam de voi si Belgia :( )
Ylari, pe tine doar te , va fi bine, linisteste-te!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Andrada79 spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!ANDRA, ROXANA, DELIA ELIANA, BEATRICE, DANIEL CHRISTIAN
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!!!!!!

Doloress spune:
Wow, azi dam bairam mare!
La multi ani !
ANDRA
DELIA
ROXANA
BEATRICE
DANIEL-CHRISTIAN
Sa cresteti mari, sa aveti noroc, sa fiti iubiti si fericiti!
CLEO - wow, ma intrebam eu pe unde ai disparut in ultima vreme! Succes mult pe noul drum! Ai sa vezi ce bine o sa ti se potriveasca noua locatie, eu asa zic, imi pare bine pentru voi! Bravo, vrem mai multe detalii despre cum ai luat decizia, cum e acomodarea, etc.
Ai vostri copilasi inventeaza mult? Ca al meu a inceput si nu mai stim niciodata ce sa credem. De exemplu ieri la gradi i-a zis doamnei ca e tare obosit, ca n-a dormit toata noaptea din cauza ca fratele lui a plans continuu! Asta in conditiile in care Kevinul n-a avut nici o noapte nedorimita de cand l-am adus acasa!
Apoi tati a mers ieri la cumparaturi si cand s-a intors a zis ca a plans tare dupa el, si nu numai el dar si eu am plans! Si ne-am jucat frumos toata dupa-amiaza, nici urma de plans. Ne cam amuza inventiile lui, dar parca e o problema ca inventeaza numai intamplari din astea neplacute, acolo unde nu sunt de fapt.

Simonix spune:
Dolores - noi ne apropiem de faza in care spune adevarul Pana acum nu stiam ce si cum se intampla, erau niste fabulatiuni moaama moaama. Acusha mai vedem un bob de adevar in ce zice
O data i-a zis lu' ta-su ca mami a plecat cu un nene intr-o duba
Mai are careva prieteni imaginari? Al meu are un "dusman" pe jumatate imaginar - Yassine cica il cheama: Yassine asta saracu' e un copil de la scoala care stiu ca e cam turbulent si probabil o avut niscai conflicte cu Robert - faza e ca ne-a invadat si casa, si acum este "cu noi" mai tot timpul cand se intampla ceva rau: pana si noaptea ii face chestii lu' Robert. Robert, te-ai lovit? Da, yassine m-a lovit. Mi-a facut x si y :)
Altadata era lupul - lupul asta era peste tot cand ii era frica piticului: de il intrebam "iti e frica? de ce?" El zicea: "De lup, uite, sta pe covor - mami, cearta-l". Deci mai intai ne asiguram ca lupul a inteles ca nu e voie sa faca frica la pitic si apoi abia auzeam motivul adevarat al fricii
Da fetelor, care e urmatoarea pe lista de belgience ? Eu astept ...
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

Doloress spune:
Hehe, SIMONIX< incet incet cooptezi tot forumul acolo la tine!
Si-al meu imi arata lupul prin casa, de obicei vine si-l mananca pe Kevin si el il apara. Prieteni imaginari nu are dar in fiecare zi e alt personaj, Mai noi e Greuceanu (sau Greusheanu cum zice el) si eu sunt mama lui Greusheanu. Si care trebuie sa-i spuna slujitorului cel viclean ca nu e frumos ca nu vrea sa partajeze sabia lui cu Greusheanu.
E tarziu si mi-e somn dar trebuie sa va redau diaolgul din parc de azi ca am murit de ras cu copii astia. Sau cum se joaca piticii intr-o lume a globalizarii.
Patrick : Tu peux prendre mon lope (=lopata) (cu accent ascutit pe e, va rog!) On va faire une groap!
Fetita cealalta (anglofona) : Voila mon mommy avec mon sister.