Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

eu am avut noroc ca totusi nu s-a inecat,mai mult m-am speriat eu apoi la gandul ca DACA se ineca,daca i se ducea pe gat...
Alish a patit mai rau,saraca..

vai,Victoria,ai cazut tu ,printesa mica !!!DESIREE,cred ca de la buza a sangerat,a crestat cu dintisorii in cadere.manca-o-as eu de scumpa!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Da, Vale, asa m-am gandit si eu. Oricum, prima cazatura serioasa in 3 ani... de fapt a 2-a ca a cazut de pe scaun in bucatarie, cu ta'su langa ea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Azi implinim si noi 8 ani, asa ca La Multi Ani ptr. noi! Daddy uitase azi-dimineata i-am amintit eu... (norocul meu ca eu mi-am amintit ieri )

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Azi implinim si noi 8 ani, asa ca La Multi Ani ptr. noi! Daddy uitase azi-dimineata i-am amintit eu... (norocul meu ca eu mi-am amintit ieri )

_

LA MULTI AAAAANI!!!!!!!! SA VA IUBITI MEREU!!!!

Si repede la multi ani sarbatoritelor zilei, ANA MARIA SI MARIA ELIANA!!!! Sa fiti sanatoase si voioase printese scumpe!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

La Multi Ani ANA MARIA SI MARIA ELIANA!

Ylari, multumim!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani Maria Eliana si Ana Maria Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii

Ylari nici o sarcina nu seamana cu alta, asa ca linisteste te rog si asteptam vesti bune luni.
A inceput Eva sa se dea pe role?

Aseara mi-a zis Julia ce vrea sa contina cadoul de ziua ei: o bombonica, un puzzle, un bebe cu ochi albastri si o papusica.Si apoi eu am intrebat-o si altceva mai vrei? "nu mami, ca si asa am prea multe jucarii".
Deci noi suntem de vina pt depozitul de jucarii din casa, ca Julia e mult mai fericita cu o bombonica si cu o papusica decat cu un sac de jucarii.Dar cea mai fericita e atunci cand se joaca cu noi, cand o implicam in activitatile din casa, cand isi alcatuieste tot felul de scenete la care participam si noi, cand ne "citeste", cand inventeaza cuvinte si ne da explicatii pe tonul cel mai serios despre ce inseamna cuvantul inventat de ea, etc.

Ma duc sa incerc sa fac ceva ornamente pt tortul Juliei.
Apropo de tortul Juliei, eu am luat de la o cofetarie 2 mostre de tort din care ma gandeam sa aleg ca sa comand un tort pt gradinita(e necesar certificat de calitate la gradi daca ducem tort).Mie mi-a placut f mult deliciul fructelor, in schimb Julia s-a strambat si-a preferat Yogurta.Daca nu-i dadeam si Juliei sa guste as fi comandat deliciul fructelor si as fi riscat sa nu manance din propriul tort la gradinita, si poate nici alti copii nu ar fi mancat.

Vad ca intrati cam rar pe-aici, se vede ca iesiti mai mult pe-afara.Eu o voi mai rari cu iesitul afara, ca am fost ieri la doctorita la control si aseara am avut niste contractii si dureri de burta de-am crezut iar ca ma duc la clinica si nasc.Nu-mi face bine sa ma plimb sau sa stau in picioare, asa ca stau si ma uit pe geam si astept sa treaca timpul, sa se nasca bebe sanatos la termen si-apoi sa putem sta mai mult pe-afara.

Lilly 36+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI ELIANA SI ANA MARIA!!! Sa fiti sanatoase fetelor!!

Lily ce scumpa e Julia! Stai linistita, nu e de glumit, mai ales ca e bebe doi trebuie sa vina la termen, sa revii rapid acasa restul de bebei hihihi. Nume, ceva?

Nadia happy aniversary!!! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti ca si pana acum si sa va mai ocoleasca belelele[/red]

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani ELIANA MARIA, zana mica si frumoasa, sa fii fericita si iubita toata viata ta si visele tale sa prinda aripi!

Nadia, aniversare fericita si casa de piatra in continuare, raul sa va ocoleasca si sa fiti o familie fericita intotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ana Maria si Maria Eliana sa aveti petreceri minunate si cadouri superbe!!!

Desiree: si multi inainte!!!

mai fetelor, eu am AMR 12 zile si trebuie sa ma mut in casa, nu ca ar fi gata dar trebuie sa parasesc casa veche. sincer nu stiu nici ce-i cu mine, noroc ca mai exista noapte si cad ca un bustean, sa va zic ca nimic nu e gata? singurul lucru bun e ca a venit vara si e atat de frumos afara, chiar nu ai cum sa fii depresiv pe o vreme ca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani ELI!
La multi ani Ana-Maria
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite toata viata, ca acum la 3 anisori!

NADIA - happy anniversary! Multi ani fericiti impreuna, cu sanatate si bucurii pentru toti trei!

LILY - asa si-al meu, n-are o treaba cu jucariile. Dar momentele alea cand le desface ma topesc, cand il vad cat e de fericit. Noi tot am zis ca-i luam tricicleta si n-am mai ajuns, nici n-are unde sa mearga ca a fost si frig si ploaie continuu. L-am inscris la gimnastica, sa fim siguri ca macar isi consuma energia undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BELLANNE - lasa ca le facti voi pe toate incet incet! Apoi o sa aveti ce sa povestiti nepotilor...

YLARI- pai daca iti vine sa plangi e de bine, hormonii isi fac treaba Eu sa stii ca pana la 12 saptamani (aici prima eco e la 12 saptamani) nu am crezut ca sunt insarcinata, pe bune. Si-atunci am mers asa cu o mica indoiala in suflet ca-mi zice ca nu e bebe acolo. Pentru ca nu aveam absolut nici un simptom, cat de mic. Numai ca-mi sangerau gingiile, insa in rest, nu tu o greata, o ameteala, la PAtrick ma deranjau putin de tot mirosurile, la Kevin - nimic, nimic, ma dadeam cu parfum si n-aveam o treaba. Ma mai duc si la doctor si-mi zice ca da, uterul e marit, dar sunt multe cauze de uter marit, daca eu am facut testul si zice ca sunt insarcinata atunci probabil ca sunt. Deci stai calma ca exista si sarcina fara simptom. Ca de asta am exagerat si am jucat fotbal pana la 27 de saptamani cand am aflat ca am colul deschis. Ca eu nu simteam ca sunt insarcinata.

Mergi la inceput