Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

ma mai primiti?
am intrat scurt sa va spun ca nu s-a terminat inca sezonul colicilor asa m-am saturat de ei...
va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara!

Se vede ca ne-am plimbarit azi,liniste totala.
lasa ca recuperam noi

Simis..pup baiatu colicos sa treaca,hai ca mai aveti putin.

Mirela..eu i-am dat suc de mar si de morcovi vreo 4 zile..doua cu doua.
de la sucul de mar il durea rau burtica,probabil ii provoca aciditate si am renuntat la el.
din a 5-a zi i-am dat direct piure de mar putin fiert(copt nu l-a vrut) diluat cu suc de morcov.
si acum marul il fierb putin inainte pana se inmoaie si pe urma il amestec cu alte fructe si le mixez : para,avocado,banana,mango,piersica sau pepene. de doua zile combinam 3 fructe la piure.
nu il mai doare burtica deloc si face kk de 2-3 ori pe zi..ceea ce e record si e foarte bine.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

SIMO - vazut poze mumoase de bb Edu - consemnez si eu - CU TINE SEAMANA!!! E foarte dulce. I-a picat bine parul, chiar si cel din fata,,, pastreaza mostra doar pentru mot, a?

da,ne-a cazut rau parul,dar moatzele sculate din varful capului tot le avem
acum creste din nou,deja s-a indesit.
ne-a intrebat cineva daca am tuns copilul,ca cica asa arata

pupici la flacaul mare Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

carmen sper ca ai avut o zi minunata si ca totul a iesit exact asa cum ti-ai dorit tu! asteptam poze cu nerabdare

piscotel, bine ai venit, ma bucur ca "ai iesit din umbra"!

myane, simpatic rau "pufletzellul" tau cu nenea Hipo!

alinushali, eu dimineata adorm cu biberonul in mana, asa ca stiu cum e. motai langa ea, grupa mare...dar cresc ei si dormim si noi...(oare cat timp o sa ma mai amagesc ca va veni o vreme in care o sa dorm si eu 12 ore neintoarsa, netrezita////vise, taica!)

simis , hai mamico ca mai e putin si scapati si voi de colicii aia urati!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

oficial aseara am aadaugat prima lingurita de cereale intr-un biberon si a fost un succes total. A ras mandra fara rasuflare 180ml, cand in mod normal, abia abia reusim sa mancam 150(si asta cu multe rugaminti si pauze).

noi suntem inca niste fotomodele lungane, are 5,30 kg si 65 de cm!

in rest cu diversificarea, cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare incep si eu cu sucul de morcov si mar, apoi piureul...numai ca mi-am propus sa le fac extrem de treptat si lungit, un aliment sa il testam minim o saptamana , pentru ca eu cam sufar de alergii si mai am si cea mai simpatica rinita alergica din lume, asa ca nu ne jucam si mai bine facem totul lent

scuzati scrierea, dar a luat-o razna tastatura de la laptop dupa ce am varsat azi niste cafea pe ea!

va pup pe toate!

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SIMIS- la prematuri dureaza mai mult colicii, ca incep si mai tarziu. Patrick a avut pana pe la 4 luni. Dar lasa ca trec ei pana la urma!

RALUKARA- am intalnit zilele trecut o mamica cutrei pui, doi gemeni de 7 ani si o fetita de un an, a zis ca ea n-a mai avut o noapte dormita cap-coada de 7 ani. Si Patrickul meu, la 3 ani, tot mai are treziri, ba cate una, ba cate doua pe noapte din pacate. Cateodata isi ia singur bibe si bea , se adoarme singur. INsa de multe ori are terori nocturne si incepe sa urle, trebuie potolit, dragalit, alintat, se duce tot somnul. Cateodata dimineata sunt eu mai odihnita, care dorm cu Kevin, desi ma trezeste pentru papa la 3 ore, decat sotul care doarme cu Patrick.

Tocmai cand am si eu timp, ati disparut cu toatele? L-am trimis pe Patrick cu tati la teatru de copii si la salonul medieval, ma innebuneste cu cavalerii si sabiile. Si eu am ramas cu Kevinul sa lafaim in pat toata dupa-amiaza. Eu citesc si Kevinul rontaie semnul de carte. Acum a adormit si dupa cum mi-l stiu, cred ca doarme pana vine iar frate-su si ii tipa in ureche. Afara la noi e o vreme oribila, ploua continuu de vineri noapte si e si frig, vreo 10 grade. Nu prea au avut parte de vreme grozava Sophicul si familia ei la botez. Dar cica daca ploua la botez - va fi bogata. Si la Patrick a plouat. Hehe, ne mai amagim si noi cu superstitii.

Mergi la inceput

stiu Doloress ca ma asteapta privarea de somn, ...o viata de aici inainte dar sper si eu si visez frumos ca poate poate peste 1-2 ani, se va oferi cineva sa stea si cu mandra mea 12 ore si eu sa dorm. deocamdata doritori de ajutor ar fi, numai ca nu accepta mandra lipsa mea atata timp asa ca ma supun generalului(asa ii zicem noi lui fi-mea !!),

oricum, din ianuarie si pana acum eu nu fac altceva decat ma minunez cum pot mamicile cu 2, 3 copii sa se descurce! poae totul e mai usor la al doilea, al treilea, dar eu una as simti ca ii neglijez ca nu le ofer toata atentia MEA. si cum atentia e greu de impartit....

meditez serios la subiectul bebe2 pentru viitor....si parca din ce trece timpul ajung sa zic ca pentru mine e deajuns unul si atat!

Mergi la inceput

Neata!

Poftiti la

ma duc sa imi spal parul,azi avem program de umblat.

Sa aveti o saptamana exceptionala,cu bebei cuminti si papaciosi si plimbari lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!
e ingrozitor fara calc ...
dimineata nu imi arde de privit pe net ca am de dat bibshi, de pregatit fla de gradi, iar seara, pt ca n-am vb toata ziua cu soata, iar nu-mi arde pt ca ori mi-e lene ori discutam de peste zi...
asa ca nu mai am timp sa scriu mai nimic

noi am cedat socrilor - o sa facem cununie si botez. in aceeasi zi, in iulie dar nu stim exact ziua, as vrea la fix un an de la cea civila. am ales sa facem la catolici pt ca ma regasesc mai bine in juramintele de la cununia lor decat la orto.
ma rog, e treaba noastra, nu vreau sa intru in detalii

vara asta o sa avem program frumos, desi n-o sa mai fie moldovita mereu, ca inainte... strabunicuta mea se chinuie sa plece dintre noi, cred ca saptamana asta.. desi e in bucuresti, la bunica mea, pur si simplu nu pot merge sa o vad, nu e constienta, deci nu o ajut cu prezenta, iar pe mine sigur nu ma va ajuta s-o vad asa. prefer sa mi-o aduc aminte cum am vazut-o acum 6 luni, razand :(

cat despre forumit.. cred ca ma las o vreme. nu mai am timp sa prind nimic din urma, si acum incepe si statul mai mult pe afara..
sper totusi sa reusim sa ne luam un calc cat de curand sa vad ce mai faceti, ce idei mai aveti, cum progreseaza buburuzele noastre...

va pup cu mult drag, si cu mult mai mult dor!!
sa aveti o saptamana frumoasa si numai buna de iesit din casa.

p.s. irinuka, inainte nu aveai fb, iar acum.. gasii 59 de "intamplari" mai toate de la tine
si mi-am zis "inca o membra serioasa a fb"
lasand gluma la o parte, soata-mea si-a scos toate pozele, a zis ca e o masinarie parsiva fb-ul asta si tind sa-i dau dreptate..

in fine, hai ca vorbesc deja in dodii.

va pup pe toate!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,
multam de

O noua saptamana!!! Sper sa fie mai luminoasa.

simis imi pare rau ca nu s-a terminat cu colicii la voi, inc aputin si gata!

ralu kara ba va veni ziua aia, adic anoaptea aia si vei dormi toata noaptea, nemiscata, nesucita; la mine a fost dupa intarcarea lui Robert, la 1 an si 10 luni; de atunci doarme toata noaptea, mai are cate un mic cosmar sau cat o trezire, dar nu in fiecrae noapte, deci...boierie. Cu Ana...eu m-am obisnuit s ama odihnesc printre treziri (ea oricum are doar 1/noapte, mititica).

ziki imi pare bine ca faceti si cununia religioasa, si imi pare tare rau cu strabunicuta ta, se vede cat de tare te afecteaza, imi pare rau, e unul din lucrurile alea pe care nu le poti schimba, trebuie sa le accepti...off si eu am o problema cu acceptarea a asa ceva. Poate mai bagi cate un ochi pe forum si FB.

La multe lunite Sophia

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput