Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(38)
Raspunsuri - Pagina 2
Shines spune:
Neata!
poftiti la big si mega
se pare ca Edu a revenit la programul lui obisnuit,cu o trezire la 4 dimineata..doar ca am adormit noi tarziu. am stat sa vedem Eurovision,mai bine ne culcam
Se anunta zi frumoasa,deci sa aveti o duminica placuta cu plimbari lungi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
alinushali spune:
Neata' si de la mine.
Simo pot sa iau si eu o guritza mai mare de cafea? nu mai pot sunt din ce in ce mai obosita, azi la 7 imi venea sa-i lipesc bibele de gura , sa mai prind si eu un pui de somn.... dar mitititk nu are nici o vina.
LMA buburuzelor zilei de azi, sa aveti petrecere frumoasa.
Noi azi plecam la plimbare ne mai citim deseara.
sa aveti o zi splendida.
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
mirela2 spune:
neata si de la noi
simo sar na de cafa
motanii mei s au stricat la cap
la 4 dimi radeau, i am schimbat, i am demancarit si i am pus la loc in patuturi si iaca s a facut 5
unu a mai dormit pana pe la 6 si ceva
razvi s a trezit la 7 de chiuielile lui frasu
iar acum se maraie de somn
simo help
tu cate zile l ai tinut pe edu numai cu sucuri?
ieri razvan a plans de jale, ma gandesc ca sa i fi picat piureul greu la burtica ce i drept a mancat bine, adik m am oprit cand n a mai vrut sa deschida gurita
toate au fost fierte si coapte, deci n a avut ce sa i fermenteze in burtica
suc le am dat vreo 3 zile, apoi am trecut la piure
robert nu are nik, numai razvi se miorlaoe si uneori chiar plange isteric
maine oricum mergem la medic, o s o intreb si pe ea sa vedem ce mi spune
4 ore si ceva am stat afara, tare fain
i am bagat in casa dormind, i am pus in patut si somn de voie pana la 1 cand a fost prima trezire
multi ani sarbatoritilor
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
monika_bt spune:
Neata!
Sar'na de cafa, Simo!
Zi superba azi, plecam la masa la socri:peste prajit cu mujdei si mamaliguta!
O duminica minunata va doresc!
A! Uitati-va ce asemanare intre nunta regala si filmul animat Cenusareasa
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/297991876.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1305443665&Signature=wdcAWf9pB86U%2FXQHZRj9dnASNr8%3D
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
gabiu spune:
neata,
e o zi superba...baietii mei au plecat de dimineata la pescuit (Albert a primit de ziua lui o lanseta cu mulineta de la tati), iar noi fetele am ramas acasa sa mai dormim.
Parca am chef sa merg la o padure...ii astept si le propun, poate iese ceva
piscotel2011 spune:
Multumim de cafeluta...tare buna...am avut o noapte mai l inistita cu o singura trezire la 5 si apoi la 8...o fi de la cele 6 ore petrecute afara ieri...oricum azi am de gand la fel...
Monik...nu ma mai joc...peste prajit cu mamaliguta si mujdei...mmm...asa mi s-a fact o pofta...dar mai bag niste capsuni sa-mi treaca
Simo...o sa dau search sa ne vedem...dupa nume sau dupa nick?... nu-i asa ca fura bune capsunelele? Azi tre sa mai ajung in piata ca s-au terminat:(( Deh sunt o pofticioasa mica...la fructe!
O azi cat mai buna va doresc, plina de soare si plimbari! Noi ne pregatim sa iesim pe la 12. Va pupez
Lorich spune:
Neata...
mersi de cafeloaIE
Noi ieri am sarbatorit la iarba verde, a fost o zi superba, am fost la "iarba verde " de la Snagov, minunat! Am papat cefe si le-am dat jos cu un badminton, Robert a alergat non stop, cu o mica pauza de nani in carut, Ana ba in sling, ba nani in scoica pe patura, super a fost.
Ei doi sunt putin cam infundati si fornaiti, cred ca a venit prima tura de virus de la gradi, deocamdata starea lor e f buna, au papat, au vorbit, au ras, stare e buna.
La multe lunite, ELENA, MARIA, ALEXIA, CATALINA
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
luciact spune:
buna
Lma sarbatoritilor zilei
unde sunteti mamici de buburuze???ce liniste e astazi
am fost si noi in parc 4 ore, a fost super
intrebare pt andri 31, ai fost cumva in parcul Tabacariei ieri?sau te confund
abia astept sa povestiti cum a fost la botez si nunta, si binenteles pozeeeee
Irinukaaa spune:
Hey!
Chiar ca a fost liniste astazi pe-aici... prea liniste chiar!
Am dat refresh de cateva ori bune si nici o miscare. Asa e cu vremea asta atat de frumoasa...
Umbla vorba ca s-ar strica iar saptamana viitoare, sa speram totusi ca nu!
Si noi stam afara aproape toata ziulica - cu pauze de papa doar si de cate un gugalit.
Pupicuti la toata lumea!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI BB ELENA, MARIA-SOFIA, ALEXIA-MARIA, CATALINA-IOANA! (numai fetite - ce dragut... )
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul