Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mayaaaanne tare bancul!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Pe asta il stiati?

O tanara la spovedanie:
- Parinte, eu… aaa…….
- Stiu fiica mea ce ai facut, ca suntem prieteni pe Facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe wall… mi- a fost îndeajuns ...
- Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte?
- Sa dai like la 15 manastiri..

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

traiasca FB-ul

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Eu ii pun un fesulet, sau gluguta de la hanorac cand e mai frumos afara (> 18 grade) si o caciulita dintr-un material cum sunt tricourile cand e mai urat (<18 grade). Iar de imbracat, peste hainele care le are in casa ii mai dau o pereche de pantaloni si un hanorac (gen trening), daca e frig (< 16 grade) ii mai dau si un pulovaras. Insa in carucior am un sac de dormit de la chicco din polar asa ca ii e cald si bine.

andri31
1. BEBELUSII VOSTRI APUCA CU MANUTELE JUCARII ? sau MACAR DAU IN ELE Nu. de cateva zile prinde ata de la o zornaitoare. e o jucarie care ar trebui sa stea agatata undeva dar n-am unde sa o agat asa ca o pun cumva langaea intre salteluta si patut si pare interesata de ea

2. URMARESC cu privirea INTOTDEAUNA o jucarie,un deget..... Nu tot timpul. Degetul niciodata, iar jucaria doar daca e interesanta sau tipator colorata. Caruselul de deasupra patutului are reactii variate il urmareste cateodata dar cel mai des incepe sa planga cand il vede.

Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

cand iesim afara eu ii pun o palarioara crosetata(are fff multe gaurele), iar cand e vant ii pun si gluga de la hanorac.

noi nu am facut febra de la vaccinul de 2 luni, dar i-am dat dupa el ,2,5 ml de eferalgan si i-am pus pe picioruse felii de lamaie.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Al meu sot a fost gelos vreun an, cand am mers eu la facultate si el era in liceu inca. Dar i-a trecut. A mai avut asa cateodata cate un acces de gelozie si i-am retezat-o scurt ca asta e proiectie, psihologii spun ca gelozia asta fara motiv e data de sentimentul de vinovatie, cel gelos e cel caruia ii zboara mintea sau altceva aiurea, si din cauza ca isi iubeste partenerul si se simte vinovat fata de el, proiecteaza propriile ganduri "vinovate" asupra celuilalt. Asa ca i-am zis, daca n-ai probe concrete, e proiectie, asa ca nu ma innebuni de cap, ca tu esti cel vinovat. Nu mai zicea nimic, semn ca aveam pe undeva dreptate.

Raspuns la CC
La mine a fost dragoste la prima vedere, eu din prima de cand l-am vazut mi-a placut. Aveam vreo 16 anisori, eu la un liceu, el la un liceu din apropiere. Grupurile noastre se mai intalneau din cand in cand. Eu nu prea speram sa se uite la mine, imi placea dar eram genul mai rock, nu prea ma bibileam, nu ma machiam, nu ma aranjam. Voiam sa experimentez cat mai mult, si nu cautam sa am "prieten" cu care sa ies in parc de mana, ca orice fata. Chiar uram cliseele de genul asta, voiam sa fac totul pe dos. Inutil sa va mai zic ca eram impotriva casatoriei, a familiei, a copiilor. Visul meu era sa calatoresc, cu rucsacul in spate, sa vad lumea, sa traiesc in mijlocul naturii, sa salvez padurea amazoniana, etc. SI nu sa ma plafonez, sa am familie, copii, un job plictisitor de la 9 la 5, o rutina gen metro--boulot-dodo, etc.
El - la fel, un drac si jumate. Rebeli fara cauza.
Pana cand cea mai buna prietena a mea s-a "lipit" de cel mai bun prieten al lui. Si uite asa m-a tradat prietena mea (care impartasea ideile mele) si a inceput sa iasa si ea ca orice adolescenta normala cu prietenul in parc. Eu nu m-am lasat, mergeam dupa ei peste tot, a treia roata la caruta. Si tipul s-a plictisit de mine la un moment dat si cum cateodata mai iesea si Gabi cu ei, a patra roata la caruta, si-a pus in cap sa ne lipeasca. Gabi insa nu era chiar asa incantat de idee, a zis ca mai vede. Intr-o zi insa gata, se hotarse, voia si el prietena cu care sa iasa in parc ca oamenii. Dar a zis ca nu stie inca, daca voi fi eu sau o colega de-a mea, din grupul nostru, ne placea pe amandoua putin. Ne-a anuntat prietena mea ca a doua zi Gabi o sa vina si o sa ne aleaga pe una din noi. Eu m-am zbarlit la ideea asta de ales, am zis ca nu suntem marfuri oricum si a scazut mult in ochii mei daca se crede asa un june prim care vine si-si alege carnea ca la piata. Si ca sa-i transmita ca poate sa ma aleaga pe mine ca eu refuz sa ies cu el, de-a dreakului, asa...
In fine, vine ziua cu pricina. Colega mea, mult mai frumusica decat mine, inaltuta, se aranjase la 7 ace, cu minijup, cizme cu toc, toata machiata, rimelata si pensata, cu unghiile facute, eu aratam ca de obicei, o zgatie de un metru 50, cu blugii mei evazati rupti (ai lui tata) cu sprancenele mele a la Mircea Albulescu (abia la nunta m-am pensat si eu prima data in viata de gura mamei), cu o claie de par negru si incruntata nevoie mare, gata sa-l iau la palme pe cumparatorul de carne. In fine, ma tineam eu batoasa dar tot speram putin sa ma aleaga pe mine, sa aiba macar atata minte. Dar nah, nu te pui cu hormonii baiatului, normal ca ales-o pe colega mea.
M-am tinut foarte tare, dar acasa am cam bocit de ciuda. In fine, tot nu m-am schimbat pentru asta, deja coborase mult in ochii mei, nu prea mai dadeam nici o ceapa degerata pe el, mi se parea superficial si prea copil pentru o tipa asa "superioara si intelijenta" ca mine.
Mi-am vazut de olimpiade, ca aveam mult de invatat, nu m-am mai gandit la el. Dar la Olimpiada o tipa pe care am cunoscut-o acolo intamplator (in Oradea) se pricepea la ghicit, si la panarama imi ghiceste in cafea ca eu ma casatoresc cu Gabi si o sa am si copii cu el, si o sa mergem amandoi intr-o lunga calatorie. Ha, mi-am zis, ce prostii.
Intre timp el se despartise de colega mea si cum venea vara si iar eram a treia si a patra roata la caruta amandoi pentru prietenii nostri, intr-o seara, din plictiseala, am zis hai sa incercam sa ne "lipim" si noi, sa nu ne mai plictisim prietenii, sa ne plictisim unul pe altul. Eu deja aveam o alta relatie, cu un tip din alt oras, ne vedeam numai in week-end. Nici nu m-am obosit sa intrerup relatia cu celalalt, cu Gabi ma vedeam in timpul saptamanii si apoi cu celalalt in week-end. Si-am tinut-o asa o perioada.
NU stiu la ce moment ne-am indragostit noi nebuneste, cred ca dupa vreo luna asa. Apoi eu am plecat intr-o excursie in Anglia de doua saptamani si am suferit ca un caine. Nu eram in stare sa vad nimic in jurul meu, ma gandeam numai la Gabi. Si el la mine, dupa cate mi-a zis. Cand ne-am revazut a fost asa, ca-n filme, cu alergat unul catre celalalt, luat in brate si invartit, lacrimi de bucurie, mai aveam putin si auzeam si muzica si vedeam si artificii in jurul nostru. Si atunci ne-am dat seama ca gatam this is it!
Am devenit nedespartiti, pe rand toti prietenii ne-au parasit, ca nu mai era posibil sa se stea in prezenta noastra, noi eram mereu calare unul pe celalalt. In afara de cele 2 saptamani in Anglia, nu am stat in nici o zi departe unul de celalalt. Ma lua de la scoala, venea la mine si statea pana seara pe la 10-11. Cand pleca acasa numai sa doarma, sa-si ia caiete pentru a doua zi, sa se schimbe si o lua de la capat. IN week-end dormea la noi. Eram deci in clasa a XI-a, a urmat clasa a XII-a, eu aveam de invatat pentru facultate, el venea si statea pur si simplu pe langa mine. Mai invata si el, mai citea, mai asculta o muzica, dar nu pleca acasa nici sa-l tai.
Am intrat la facultate si sora-mea a plecat in State, a lasat liber apartamentul bunicii. Si asa am hotarat sa ne mutam impreuna, el era inca in clasa a XII-a, e cu 6 luni mai mic decat mine. Deci suntem impreuna din 1996 si stam impreuna din 1998. AM crescut impreuna, ne cunoastem mai bine ca pe noi insine. Desi au trecut 15 ani, tot ne mai iau fluturasi in stomac cand ne regasim singurei, desi avem si multe certuri la activ si ne mai si scoatem ochii din cand in cand. Dar el imi zice ca ar muri fara mine. Eu nu sunt asa categorica, mai ales ca am si copii de crescut... Dar sincer, sa se intample ceva si sa nu mai fim impreuna, as simti ca cineva mi-a smuls o parte din mine.
Si uite asa s-au dus pe apa sambetei visurile mele de colindat lumea cu rucsacul in spate. Dar cand ma uit in ochii copiilor mei si ma vad si pe mine si pe el, contopiti acolo, parca vad toata lumea asa ca nu-mi lipsesc prea tare visurile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andri'dulce filmuletulImi place palariutza lui Amalia

aaa..si noi nu apucam nimik cu mana..numai o urmarim pe mami si pe ceilalati.

Mayane'

Doloress;ce frumos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDRI al meu de vreo 2 zile apuca. Dar te rog eu mult de tot, tine cont de varsta corectata, si nu de varsta reala, pisicuta ta s-a nascut prematur. E foarte normal sa faca toate astea dupa varsta corectata, nu trebuie sa te impacientezi si nici sa pui presiune pe ea. Iti zic din ce-a facut Patrick :
-intors pe burta-spate - in jur de 6-7 luni
- stat in fundulet nesprijinit - in jur de 8-9 luni
- mers de-a busilea - la un an
- mers in picioare - la un an si 3 luni.
Cand colegii lui de Odissee se intorceau de pe la 3-4 luni!
M-am stressat si eu cateodata, dar uitam mereu ca el a fost prematur. SI ca alea 2 luni petrecute afara trebuiau de fapt petrecute in burtica. Acum normal, e un copil zic eu, dezvoltat peste medie, numai sa vezi cat vorbeste, si cate ii debiteaza mintea aia. Si tare ma enervez cand ma gandesc cum ma stressam de-aiurea. Nu zic sa ne culcam pe-o ureche, trebuie sa fim mereu alerte, sa putem interveni cand e cazul, dar trebuie mereu sa tinem seama de toti factorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Dolores... m-au trecut fiorii! Mi s-a facut pielea de gaina...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

http://praemonitio-blog5.blogspot.com/2011/05/scoala-romaneasca-s-dus-naibii.html

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

suntem in 3!in sfarsit! adica
Eu/fifi/Si cucta care fierbe cioarba de fasoalaa...

Dormit;si la noi prima repriza e lunga..4-5 ore..dupa care suntem mai activi..asa de la 5-incolo...no da e bine si asa.

Puseu ;asta facem momentan..mancam muuulta tzatza...sa nu ma scap iarasi

Post vaccinal;Am pus supozitor paracetamol...

Andri/dangabipup la fete!sa cresteti mari bebei crestinati!

Botez;am invitat 60 de pers..am mari emotii..sper sa decurga bine totul...dar cel mai important sa fie timp frumos si buba vindecata.Si..da!deja am cheltuit niste banuti..sper sa ne recuperam..daca nu..nici un bai..o sa avem castig o fetita crestinata(numai wishkey a fot 1000 de lei)

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

de ce asa de mult pe whiskey ? noi am avut numai Jack Daniels 0.7L , 10st*17eur/st=170 eur deci vreo 650 lei .... asta pt 60 pers din care stioam clar ca 2 mese sunt numai pe uischi ... si tot au ramas 3 st....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput