Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu ma uit tablou-noi am servit wiskey doar la inceput, apoi doar vin rosu, sucuri, ape.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

AM MAI REUSIT O INTRARE PE ZIUA DE AZI. scuze, era pe caps si nu mai refac.
eu acum sunt in proces de refacere a lapticului. incerc de toate. astept acum un ceai. taare mi-ar placea acum sa-l alaptez mai mult - imi place, nu mamai dor sanii, noaptea e fff comod. Ii vine sa plang de ciuda . Pe mine m-au ,,ajutat" si maica-mea si soata putin. el nu reusea sa inteleaga ca sunt f labila dupa nastere, ca hormonii inca-si fac de cap, eheee! Asa ca am avut un super stress - rezultatul LP pertial pt bb.
Eu nici acum nu ma simt prea normala (psihic). Voi? cred ca hormonii inca fac tumbe (si mie imi pleaca parul, pa,pa - cica parul destept paraseste capul prost )
FF faine povesti de viata aveti toate , dragelor.
Kristian sta din ce in ce mai bine in fund. dar ii place ff mult pe burta. ar sta doar pe burta, nebunelul
Hai ca eu doar bat campiile pe aici, sunt cam pe afara cu subiectele.
Vreme nashpa rau in tara - aici e soare si cald. cica sunt apropae de polul nord...aiurea!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci m-am enervat maxim. Eu de ce nu pot domne'? Trebuie musai sa intru pe blogul comun, sa studiez care e treaba. Daca nu, roxx, trebuie sa-mi dai meditatii, cum ai facut sa apara 7 bloguri ca un blog cu 7 tab-uri.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

pai cam asa: la fiecare blog in parte am adaugat sub titlul blogului un gadget (intitulat de mine meniu) cu lista de linkuri (il gasesti in lista de gadgeturi). Pt fiecare blog, lista continea linkurile catre celelalte bloguri. Daca schimb un titlu de blog sau adaug un blog nou, intru la fiecare "meniu" in parte si fac modificarile aferente.
Mai exista si varianta cu pagini statice, care sa-ti apara sus sub forma de meniu, dar acolo nu merge cu mai multe postari, poti pune o singura postare pe care sa o editezi ulterior de cate ori vrei sa adaugi ceva. Deci ramane varianta bloguri in blog

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Deci m-am enervat maxim. Eu de ce nu pot domne'? Trebuie musai sa intru pe blogul comun, sa studiez care e treaba. Daca nu, roxx, trebuie sa-mi dai meditatii, cum ai facut sa apara 7 bloguri ca un blog cu 7 tab-uri.

Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu. A fost nevoie de o zi sa-mi dau seama. Si inca nu am reusit sa fac in asa fel incat sa para ca deschid pagini. Adica imi apare titlul dar ca un link simplu ascuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

http://praemonitio-blog1.blogspot.com/2011/05/scoala-mea.html

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Adevarat, la una din scolile astea vor merge si copii nostri. Exista posibilitatea sa-i inscriem la un liceu sau poate facultate in alta tara. Sincer de cand am inceput eu facultatea (vreme in care erau apreciati oamenii cu studii care clar isi gaseau un post in domeniul ales) si pana am terminat-o, s-au schimbat foarte multe lucruri. Pana o sa ajunga copii nostri la scoala poate o sa fie altceva. Eu asa vreau sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Seara buna, fetele!

Intru repede, repede sa va salut si sa raspund la intrebari si curiozitati. Fata mea nu facuse kk ieri si azi si a fost cam mofturoasa, dar acu facu, asa ca e mai bine. Azi am fost afara 2 ore: record ptr mine.

Mandra mea tine in maini jucarele daca i le dau si ma urmareste daca apar in raza vizuala sau daca ma misc prin camera. De gangurit mai rar, doar daca e f bine dispusa...
Aseara a papat la 10 jumate si apoi la 6 dimineata, dar de pe la 4 gemea prin somn, incetisor, dar n-am trezit-o sa vad pana and rezista. A papat la 6 apoi somn amandoua pana la 9 jumate....dar oricum papa putin, in total cam 600-700 ml LP...Tin minte ca si Simo spunea cam in perioada asta ca Edu nu prea papa...Apropo, Simo, felicitari ptr stat fundulet si papat cu lingurita. E cavaler de-acu!
Multumesc tuturor ptr felicitari. Botezul a fost cum m-am asteptat: stresant.Bine ca a trecut. Totul ar fi fost perfect daca s-ar fi schimbat un singur lucru: caldura in biserica! Dar na! asta este.
Despre gelozie? barbate-meu era f gelos la inceput. Nicicum nu intelegea cum sunt eu amica buna cu baieti, dar acu i-a trecut.
Altceva ce mai era?? Nu mai stiu...am citit atatea...
Si la fata mea se vede alb pe gingii ca ptr dinti...Pe zi ce trece e tot mai scumpa incat as musca bucatele din ea s-o pap toata!
Despre imbracat...azi, peste hainele din casa(body+salopeta) i-am mai pus un costumas din raiata si pe cap un fes, de ala care nu are de legat sub barba. Am ieist cu marsupiu carat de barbate-miu, ea a dormit tot timpul.
LMA sarbatoritilor de azi!!!
ok. Revin maine cu alte amanunte si raspunsuri.
O seara frumoasa!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello again!
Dolores superba povestea voastra.
Am fost in parc mai devreme si iarl-a apuca pe pici Urlatul. Mai dar urla din toti rarunchii. S-a trezit ca il durea ceva (ori avea gaze ori refluxul de care banuiesc eu ca sufera), apoi s-a vazut in brate si nu a mai fost chip sa il pun in carut. Si pentru ca un drum de 15 min l-am facut intr-o ora - cu toate opririle de rigoare, admirat caini, copaci, copii, pasarele lucru care l-a incantat teribil desi eu incercam sa il binedispun ca sa il pot pune in carut si sa plec spre casa - in cele din urma i s-a facut si foame. Si s-a pus pe un plans isteric chiar daca il tineam in brate. Il tineam intr-o mana (si are aproape 8 kile) si cu cealalta impingeam carutul. Am ajuns acasa epuizata, nu creierii pe bigudiuri si cu bratele pana la pamant. Ufff, nu mai ies din casa fara biberon nici moarta! Acu doarme desi nu i-am facut inca baie. A obosit de la plans. Ma duc sa trag de el ...
Va pupic! Noapte buna!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mai stau un pic ca sa raspuns si eu la intrebari:
Sotul nu e gelos. Adevarul ca nici nu i-am mai dat de mult motive - din copilarie ca sa zic asa. Deci la inceputurile noastre era.
Piciu apuca obiecte si le duce la gura - dar asta cam de o saptamana. Urmareste prin casa si jucarii si pe noi dar nu tot timpul, doar cand are chef.
Cu imbracatul - eu am o adevarata placere sa il imbrac si dezbrac, sa il probez cu cat mai multe haine. Asa ca iesitul afara este un motiv in plus sa probam hainute. Il schimb de toate hainele cu care a stat in casa si punem haine de strada. Azi i-am pus body cu maneca scurta, tricou cu maneca lunga, blugi, sosete, tenesi, hanorac si caciulita. La caciuli nu am renuntat. Nu ii pot pune nelegata ca ii zboara din cap in primele 5 minute.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput