Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

fragrant, doloress, lori, roxx, andri31, !

mayane, si tie colega de suferinta. O sa ma tund si eu bros in semn de protest . Tin pumnii sa-ti iasa un botez cum iti doresti. Al meu e deja compromis, va avea numai slujba . Pentru pagana de mine era mai importanta masa de dupa. Dar nu se poate .

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

dangabriela, sunteti superbi !!!

Andrei este tare, tare dulce (dupa baia in cristelnita, am vazut ca nu mai are calmul lui obisnuit ) si seamana mult cu mama lui!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

suntem in 3!in sfarsit! adica
Eu/fifi/Si cucta care fierbe cioarba de fasoalaa...

Dormit;si la noi prima repriza e lunga..4-5 ore..dupa care suntem mai activi..asa de la 5-incolo...no da e bine si asa.

Puseu ;asta facem momentan..mancam muuulta tzatza...sa nu ma scap iarasi

Post vaccinal;Am pus supozitor paracetamol...

Andri/dangabipup la fete!sa cresteti mari bebei crestinati!

Botez;am invitat 60 de pers..am mari emotii..sper sa decurga bine totul...dar cel mai important sa fie timp frumos si buba vindecata.Si..da!deja am cheltuit niste banuti..sper sa ne recuperam..daca nu..nici un bai..o sa avem castig o fetita crestinata(numai wishkey a fot 1000 de lei)

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
1. BEBELUSII VOSTRI APUCA CU MANUTELE JUCARII ? sau MACAR DAU IN ELE ?
2. URMARESC cu privirea INTOTDEAUNA o jucarie,un deget.....

apuca , dar nu foarte bine, inca nu isi coordoneaza foarte bine manutzele(doar cand e vorba de tras de par, atunci apuca zdravan). De urmarit urmareste , dar doar cand are chef. Dupa noi se uita pana ne pierde din raza ei de actiune.

Citat:
mandra mea papa 150ml APA LP la masa.. voi ? (o fi bine , o fi putin) iar media meselor este de 5/zi

si ea papa 150 ml. de 1 saptamana 5/zi, dar este normal. Eu ma asteptam sa inceapa mai devreme. LA 2luni jumate avea 61 cm(de la 48 cm)si 5,250 kg.(de la 2,700 cand am iesit din spital).

RCM. eu nu am incredere mare in doc, doar daca primesc acelasi raspuns din mai multe parti.
ex. ma duc la cea de fam. care este si pedi si imi spune ca nu are nimic, nici rosu, nici la plamani... ii curge nasul de la polen. MA dun la neonatolog, ii gaseste o amigdalita putin inflamata si ne da 2 picaturi de albastru de metil pe suzi.
cu gugoleala, my first. pai de la lori am luat tratamentul pentru mandra si doc a spus ca e bine ce i-am dat . DAr este destul de logic ca orice mamica mai intai intreaba med. in situatii mai complicate, nu pentru un muc.

intrebare doc: Cine ti-a dat tratamentul, doc neonatolog?
eu: Mnu (daca ai stii cine mi l-a dat).

Vroiam sa raspund si eu la CC, dar povestile voastre sunt mai interesante si frumoase ca a mea, asa ca pas.

PS. DAca stiti pe cineva care are scoica de vanzare ma anuntati si pe mine, parca nu as da bani pe una noua, mai ales ca o voi folosi putin timp.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

apuca , dar nu foarte bine, inca nu isi coordoneaza foarte bine manutzele(doar cand e vorba de tras de par, atunci apuca zdravan). De urmarit urmareste , dar doar cand are chef. Dupa noi se uita pana ne pierde din raza ei de actiune.

poze

Ah, cum imi puneti voi sare pe rana... Auzi, se trage de par. Numai Moatze si creste pe aici. Al meu, dupa ce ca avea freza de Gorbaciov, a pierdut-o si pe aia. Acum are freza de cantareata cheala. Poate de aia m-am si tuns cu masina de ras, sa nu fie copilul complexat.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Yannis,Lukas Christian ,Andrei,Mihai,Stefan

ziua barbateilor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare fetele!

Draguta mea doarme, azi nu am iesit nicaieri desi e tare frumos afara.
Tunde, la un pic de raceala la noi a functionat siropul de patlagina. Cand l-am desfacut si l-am mirosit mi-am adus aminte de copilarie, cred ca atunci numai asta era pt tuse si rosu in gat . Dar i-am dat f putin.
Dupa primul vaccin eu i-am pus o jumate de supozitor preventiv si asta a fost tot.

Eu de obicei inainte sa fac ceva intreb in 10 parti, analizez si apoi ma bazez pe intuitie. Ma ajuta mult internetul, acest forum si alte mamici...dar asta nu inseamna ca iau totul de bun. Nu as aplica un tratament care sa nu fie recomandat de medic.(exclus cele naturiste)

Sotul meu nu e gelos. Nu a fost niciodata, cel putin asa zice el. Mi-ar creste si mie inima sa vad ca ii e ciuda daca se uita cineva mai lung la mine, dar na...Cu hainele...pot sa-mi iau cea mai mini fusta, cea mai decoltata sau transparenta bluza ca nu-i prea pasa, asta daca imi sta bine. Dar nu-mi iau eu. Nu acum cel putin, ca nu e cazul

De multe ori ma gandesc la tine ziki cum esti tu suparata ca esti plinuta dupa nastere...un pic ma regasesc in ce povestesti. Eu nu ma vad asa grasa numai faptul ca toata viata mea de pana acum am fost bat si nici o haina nu mi-e buna ma face sa-mi pun intrebari. Voi mai slabi vreodata? Cum am fost nu stiu dc voi mai ajunge. Nici nu cred ca vreau. Ca un fel de medicament de cate ori am ocazia fug in magazine sa-mi iau haine care sa-mi fie bune acum: ba o camasa, ba un pantalon. Nu exagerez ca nu-mi permit financiar, nu de alta

Un cantecel vesel, pt voi si bebei, pe care il tot cantam prin februarie, martie fetitei (doar prima strofa - ca nu mi-o aminteam pe a doua)

Vine, vine, primavara
Infloreste toata tara,
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Creste, creste iarba verde
Ciocarlia-n zori se pierde
Mieii zburda pe campii
Haideti sa-i vedem copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Pe asta il stiati?

O tanara la spovedanie:
- Parinte, eu… aaa…….
- Stiu fiica mea ce ai facut, ca suntem prieteni pe Facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe wall… mi- a fost îndeajuns ...
- Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte?
- Sa dai like la 15 manastiri..

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

poze

Ah, cum imi puneti voi sare pe rana... Auzi, se trage de par. Numai Moatze si creste pe aici. Al meu, dupa ce ca avea freza de Gorbaciov, a pierdut-o si pe aia. Acum are freza de cantareata cheala. Poate de aia m-am si tuns cu masina de ras, sa nu fie copilul complexat.

hei, nu ai inteles( nu mai stiu sa exprim) pe mine ma apuk de par, k mandra mea are par doar de o baie si a mai ciuntit si popa la botez.

Asa ca doua perechi de palme pentru mine. Apropo de pus mana pe foarfeca, asa procedam cand eram deprimata. Acum nu am in casa de cat forfecutz de unghii, asa k ultima oara cand m-am pieptanat a fost la botez(25,04,2011), macar ma spal la doua zile .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mayane, ce pusa pe glume esti azi!

Mergi la inceput