Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Va las pupici multi pt sarbatoritii din week-end (un pupic mare si special pt vecinica Ana!)!
Am terminat si io cu bagaj, pedichiura si alte minuni..sper sa ne trezim de dimineata. Am tras si o portie de plans ca am constatat ca rochia in care vroiam sa ma imbrac maine la nunta nu ma mai cuprinde la sani (mi-am luat-o vara trecuta, cand eram gravi, imi venea perfect...)asta e, ma imbrac in rochia de la botez, bine ca am cu ce.
CARMEN, o sa fii o super mireasa si super mamica, sunt sigura! Petrecere frumoasa!
PISCOTEL, bine ai venit! (sau sa zic "bine ai iesit din umbra"?)
VASILASANITA, eu fac abdomene de la 6 sapt dupa nastere si sunt ok (asa mi-a recomandat si dr mea).
TUNDE, bafta la examene!
Distractie placuta tuturor fetelor care isi crestineaza bebeii in week-endul asta!
Pupici pt toata lumea!
Ne reauzim luni seara.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata
azi dau eu cafeaua cu ce vreti voi
ai mei motani sunt treji si se manifesta fiecare pe limba lui
le e foame au lp cu cereale si nu vor sa mance
treaba lor, cand le o fi super foame o sa inghita si biberoanele
robert se miorlaie ceva de genul ouaaa maaaa maaa ammm
ma dor picioarele, deh ieri am stat afara de la 4 jumatate pana pe la 9 si ceva
nush cum de nu ne-am vazut in parc
iesim si azi
pupi ma duc sa vad daca vor sa mance
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Buna dimineata buburuze si mamici !
Pentru fetele care au mai putin lapte si vor sa creasca productia, am gasit un produs care se zice ca e foarte bun, eu nu l-am incercat, deci nu pot sa garantez ca functioneaza. In plus e si cam scump..... www.promama.ro/produse/produse-alaptare/capsule-more-milk-plus/" target="_blank">aici .
V-am citit dar nu am mai avut timp de scris, am facut pregatiri ca azi avem botezul si plecam imediat la Sibiu.
Ce bine ca e vremea frumoasa, am asa o stare de euforie...de mult nu m-am mai simtit asa bine.
Weekend placut !
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
neata si
si
cu laptic!
Azi ne sarbatorim
Mayane deja e ridicata in carut Ana, un unghi mic, dar e!
Dedicut mersi de link, il pastrez!
La multe lunite boy-friendului EDUARD si printesei MEDEEA
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Multumim tare mult de cafea Lorich...E tare buna ca ne-am trezit mai de dimineata astazi...Cred ca a vrut sa-l petreaca pe ta-su la plecare...Suntem singurele weekendul asta dar nu ne speriem doar dintr-atat.
Roxx, multumesc...bine ai zis!
Floritunde, bafta la examene!
Afara e superb...Sper sa fie asa tot weekendul ca tare ne place...Mai scap si eu de depresii:))
La multe lunite sarbattoritilor zilei! Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucure viata!
Pup fetele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
Neata neata si de la noi; nu am mai intrat de cateva zile dar sunt numai in alergaturi si pregatiri pt ca azi il serbam pe tati (facem party la Monteoru o "statiune" de langa Buzau, la o pensiune) si pregatiri de botez; sunt tare suparata ca d-nul popa al nostru a incurcat borcanele si in loc de botez la 1, cum era trecut pe invitatii, vom avea botezul la 12 (la 1 este o nunta); si asta pentru ca am lasat-o pe soacra din dotare sa se ocupe cu programarea, ea ne-a proogramat la popa care vine la noi, darrrrrr seful popa a taiat botezul nostru si l-a mutat la 12 ca sa fie nunta la 1 (descoperirea a facut-o nasa, care s-a dus sa vb cu popa seful de altele si a intrebat la sfarsit si de botez); tare nu... sunt o caruta de nervi de ieri (azi incerc sa ma calmez pentru tati);
in schimb tortul pe care l-am comandat o sa fie c multe BUBURUZE si o sa ii spun mereu fetitei mele din ce familie frumoasa de buburuze a facut parte ;
asa acum revenind, bine ai venit Piscotel;
LMA la toti sarbatoritii de azi ANA, EDUARD SI MEDEEA;
Tunde bafta la examen; toate fetele si mai vb maine;
am uitata, am si o alta enigma:CU CE MA IMBRAC LA BOTEZ ca sunt cat casa frate?;
Roxana mami de Maria-Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissia/crissia.jpg)
crissia spune:
neata ,vin si eu la cafea repede cu voi ca pe urma ne pregatim sa iesim afara. E o vreme superba ,astept sa se trezeasca soata si sa ne hotaram in ce parc mergem. si un weekend placut sa aveti
Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
am uitattttt, daca sunt neuronul in vacanta, CARMEN, CASA DE PIATRA, SA FITI FERICITI, SA VA IUBITI SI BUBURUZUL PE CARE IL CRESTINATI AZI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII ;
Roxana mami de Maria-Sofia
![](images/user_woman.png)
Laura_Luiza spune:
Salutare de la noi!
Va povesteam mai devreme ca a facut Eduard o iritatie la "mazarica", am fost la pediatru si mi-a dat o crema sa-l ung pe toata zona, inclusiv fundulet...l-am dat aseara si de dimineata l-am gasit rosu ca focu, s-a iritat f rau de la minunatul unguent. Concluzie: sa o ia naiba de crema! L-a tinut juma de ora in ceai de musetel cu o lingurinta de bicarbonat si l-am lasat la fundul gol. A facut un pisu pe mine acum doarme asa nud pe un scutecel. Mi-e si frica sa ii mai pun pampers..
Al meu la 3 luni, urmareste obiecte, pe noi, intoarce capul, s-a intors intr-o singura seara de 2 ori de pe burta pe spate, isi baga degetelele pe gat, roade manutele, le priveste..a ras o singura data in hohote in rest ranjeste mereu. Prinde obiectele numai daca ii ating manutele cu ele, adica nu se intinde singur sa apuce.
Probleme cu lapticul am si eu...aseara dupa ce a supt din ambii sani, s-a frichinit si a plans incontinuu, pana nu i-am dat 120 ml LP nu s-a potolit Dau fuga azi la farmacie sa-mi cumpar ceva, ca de ceai de lactatie sunt satulaaaaa, daca mai simt miros vomit si gata; am baut tone.. De 2 noti se trezeste la o ora jumate/2 sa pape, sunt zombi..
Piscotel, avem si noi doi piscotei in casa - eu si piticul Sotul chiar si-a gravat pe interiorul verighetei asta. Pe a mea e secret ce scrie ca mi-e rusinica
Florintunde, zau ca nu stiu de unde mai gasesti energie si pt examene (si pedichiura), eu a de dat disertatia la master si nu reusesc sa ma mobilizaz deloc...nu imi arde de invatat si pace..
Carmen, petrecere frumoasa si casa de piatra!
In ultima vreme tot citesc despre autodiversificare, imi place ideea, sa vedem cum o sa fie cu practica.
Gata ca m-am lungit cat o zi de post.
Pupici si scuze daca v-am plictisit