Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Piscotel bine ai venit la buburuze!!! Fifi ta s-a nascut cam cu aceleasi date ca a mea - 3740g si 54 cm;
Noi ne-am chinuit in seara asta s-o cantarim..jale cu cantarul ala clasic...deci..nu stiu cat are si e randul meu sa ma apuce neincrederea cu lapticul, ca parca suge putin, ca parca rar...sa vedem ce mai zice si pediatra. Sper sa fie numai in capul meu.

Aaaa intre timp am gasit si spirulina, in gunoi! Cu tot cu cutia ambalaj- si partea trista e ca nu cred ca a dus-o Robert..asa zuza am ajuns.

Mai declar un 1kg in plus, un tort pt maine f improvizat, care o s aarate ca o pleashca, si niste briose cu afine ca tot sunt

Va pup, o seara placuta, nopate buna, vise placute!
(eu cica inchideam laptopul, tati adoarme puii, adica pe Robert, ca Ana se adoarme singura in patut)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Pozite cu noi inca de la inceput si de la botez avem pe FB Daniela Comanescu e numele meu ...asa ca va astept sa va delectati cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

fetele care vor sa slabeasca aveti aici multe infohttp://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=7

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Presupun ca daca alaptezi nu poti sa tii nici un fel de regim. Doar sport. STiti cat sunt permise abdomenele daca ai cezariana?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Lorich, ma bucur sa aud. Cu lapticul ce sa zic...am avut si eu o perioada cu indoieli daca am suficient ca mi se parea ca papa foarte des plus ca in ultimul timp noaptea se trezeste dupa primul somn foarte des chiar si la o ora si vrea papa...Dar am citit ca si bebeii vostri fac la fel asa ca m-am mai linistit si cu lapticul...

Mergi la inceput

cu diversificarea inca nu ne grabim...Mai amanam pentru 5-6 luni, desi pediatrul ne-a dat deja o schema de diversificare dar mi-a zis ca pot incepe si mai tarziu...asa ca am hotarat sa mai astept...avem timp

Mergi la inceput

Cam atat pentru seara aceasta. Ma retrag pentru baita piscotelului si ne auzim maine...vrem iarasi sa ne facem de cap pe afara daca vremea tine cu noi:) Va pupam si va uram o noapte cat mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Piscotel, bine ca ti-ai facut curaj
Mayane, si eu sunt curioasa: putem schimba unghiul la carucior deja? Eu am incercat, dar nu am prins-o cu centuri si mi s-a parut ca aluneca si nu sta comod.

Carmen, o zi minunata maine! De neuitat cu siguranta va fi.

Pup mamicile detective!

Somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai eu nu prea l-am scos in carucior, decat acum, cand a fost vremea faina, inainte il scoteam in scoica. Dar de cand cu caruciorul, deci de vreo 3 saptamani asa, il pun numai inlcinat ca de nu, vomita tot.

Piscotel, bine ai venit!

Lorich- asa si la noi seara, aceeasi rutina, tati il pune pe Patrick la somn si trebuie musai sa stea cu el pana adoarme, chiar putin si dupa, ca daca deschide un ochi si nu-l vede e jale. Eu il pun pe Kevin in pat si o tai la calculator, ma uit la filme, etc. Si Kevinul adoarme singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Noroc ca imi fac pedichiura si mi-am inmuiat picioarele in apa..asa va citesc

Lori'adica tu vroiai sa ma certi ..ha?Spirulina nu prea a mers la mine..insa impreuna galafor cu galactogil..a dat rezultate.Azi dimineata m-am trezit dupa multa vreme de amar cu tzatzele beton!Asta iti doresc si tie..
Eu nici acuma nu stiu cat a luat in greutate in luna 3 dar o vad grasuta..zilele atea s-a ingrasat.

Piscotel;Welcome!

Mayane;Lu FIFI nu-i mai place culcat in carucior..cand doarme e bine dar treaz nu mai sta.Si in casa trebuie sa vada ce se intampla

Dimineata de la 8 mai am doua examene
Dupa aceea fug la shoping de fructe..luat prajitura de la tanti etc...ma mai duc si la restaurant sa vad ce si cum...
Abia astept sa vina luni dimineata!!!!sa ma vad ajunsa peste toate!!!!am emotii

Carmen;sa fi maine cea mai fericita femeie de pe lume..sa fie ziua asta una dintre cele mai splendide din viata ta!

va pupacesc de noapte buna..
restul maine.,.ca am uitat

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna seara dragi mamici si buburuze...
Tunde-bafta la examene
Carmen-casa de piatra si distactie placuta!Asteptam poze,dar stiu ca vei fi superba...
Sa va zic ultima mea boacana:am plecat astazi in oras si am lasat usa deschisa.Eram cu carutul si Medeea plangea foarte tare.Am avut noroc ca a inchis-o o vecina,dar cand am ajuns acasa si am gasit usa descuiata normal ca m-am speriat...
Fug la somn.
Noapte buna!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput