Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Aaa Simo, cred ca numai eu n-am spus, dar vin sa confirm si eu ca Eduard iti seamana tie absolut! Am zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata
mercic de coffe si tratatie
Lma buburuzelor sebate astazi
Casa de piatra Carmen, multi ani fericti impreuna, sa aveti o petrecere frumoasa asa cum ai planuit si cum ti ai dorit
Petrecere frumoasa si buburuzelor care se crestineaza astazi
drum bun si petrecere frumoasa Roxx
Tunde bafta la examene
uau ce de urari

bine ai venit piscotel

aici e frumos, abia astept sa iesim afara, suntem bine, va pup si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Carmen Iti doresc sa ai parte de o nunta ca in povesti, casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
La multe lunite sarbatoritilor de azi Eduard, Ana Isabela si Medeea!!!
Piscotel bine ai venit printre noi!
Mayane Iti povestesc ce am patit eu ieri cu piciu...Eram cu caruciorul prin piata si plangea de mama focului, si m-a oprit o tanti si mi-a zis sa ii ridic spatarul iar dupa ce l-am ridicat nu a mai varsat o lacrima. Acum nu stiu daca e bine pentru coloana lui ca din pacate unghiul de inclinare e cam 45 de grade, dar se pare ca lui ia placut.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetele, sarumana de cafea, simteam cum mi se duc ochii la plimbare.

Carmen, Casa de piatra si petrecere ca-n povesti

LMA buburuzelor care astazi implinesc 3/4/5 luni, sa cresteti mari , frumosi si sanatosi.

Se pare ca mik infractoare s-a predat in fata marelui detectiv. Bine ai venit sau ma bucur ca ai iesit la lumina , Piscotel.
in leg. cu ridicatul spatarului, noi il practicam de la 2 luni, la indicatia doc, care a spus ca are acelasi unghi ca la scoica si oricum daca nu se simte bine se aseaza ea asa cum ii place.

La noi este soare , dar bate un vant .....
Petrecere frumoasa, buburuzelor care intra astazi in evidenta la Doamne-Doamne.

Azi declar zi de leneveala, gata am spus-o, nu misc un pai.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata la amiaza!!

Carmen petrecere frumoasa!!! Vei fi o mireasa superba, nu ma indoiesc!

Piscotel, mare bataie de cap ne-ai dat, mai, fato!..Bine ca ne-am lamurit ca nu mai era chip! Bine ai iesit din umbra! Ti-am dat accept pe FB (dupa numeroase investigatii).

LA MULTE LUNITE BEBE EDUARD!!!
LA MULTE LUNITE ANA ISABELA!!!
LA MULTE LUNITE MEDEEA!!!

Mai, Simo, cum a facut, cum s-a invartit flacaul tau dar a reusit sa fiesingurel cu 2 fete frumoase! Ii prevad un viitor amoros promitator!

Tunde, bafta multe! Nici eu nu stiu cum reusesti tu sa te imparti si cu scoala!

Nici a mea nu statea in carut si tot maica-mea mi-a spus s-o ridic ptr ca cica de multe ori mai au aer pe traseu si daca stau culcati si zgaltaiti de la carut nu le e bine, asa ca am ridicat asa, ca la scoica, si acum sta bine mersi...In scoica ar sta non stop: rade, vorbeste, sta intr-o contemplatie muta, etc...

Azi e cam vant afara dar vom iesi un pic cu marsupiul ca tre sa luam laptic si tati e de servici...Ce fain a fost ieri...soare, cald...am stat 3 ore afara...

Multa bafta fetelor ce-si boteaza buburuzele in week-end-ul asta!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Intru la idei...cum adica ridicati carutul??? cine imi arata o poza si mie? Sau e posibil ca al meu carut sa nu se ridice/incline? Hmmm....
Nici mandrei mele nu ii mai place in carut..acum cateva zile ne-am intors cu ea din oras asa: eu cu bebelina in brate si tati impingand la carut...Cum o punemm jos cum incepea sa tipe..si are un tignal frate....
Dupa episodul ala am iesit cu ea in scoica, asa vede mai bine in jur..si a tacut, dar daca e foarte soare nu se face destul de bine umbra acolo si tot nu e bine...
In rest cred ca am trecut si noi printr-un puseu, a papat in ultimele zile la greu...si tot atat a si vomat...off m-am saturat sa o tot vad vomitand :-/

Petrecere frumoasa tuturor si bafta la examene Tunde !!

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!!!(cand am inceput sa scriu mesajul era dimineata)

Astazi facem cinste cu tort si suc!!!Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 3 lunite.

As vrea sa beau si eu cafeaua cu voi dimineata ,dar eu nu beau cafea asa ca va rog faceti si cate un ceai pt stimularea lactatiei.

La multe lunite EDUARD si ANA ISABELA!!!Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!
Noi ne sarbatorim micuta la un gratarel.
O zi frumoasa tuturor!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele,
aZI LA 11 ne-am balacit si noi in cristelnita. Am fost foarte cumintei n-am plans decat atunci cand l-a pus pe masa pt a-l imbraca.Diseara de la 7 este petrecerea. Azi la Cta a fost o zi superba. Sunt 27 de grade. Maine facem scaldatoarea.
Serban al meu de la 3 jumate s-a intors de pe spate pe burtica si numai asta facea toata ziua se rostogolea Intinde manutele dupa jucarii, urmareste cu privirea ceea ce il intereseaza, rade in hohote cand ii mananc burtica iar acum mai nou se intoarce si de pe burta pe spate. Practic acum la 4 luni, se rostogoleste inainte si-n apoi. Capul si-l tine bine bine iar atunci cand il pun la 45 de grade se chinuie sa se ridice in fundulet. De stat in fundulet nu sta se pleosteste daca il pui. In carut intr-adevar daca nu doarme vrea sa stea la 45 de grade, sa vada lumea.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

ppisic,eu i-am pus o paturica sa o tina in sus...in carut!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Bebect, felicitari!!!
Monika, ms pt raspuns. Nu stiu de ce eu imi imaginam ca se schimba cumva pozitia landoului...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput