Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nicoleta Lucia, 4 luni si 10 kg plus? Wow

Fetele, pozele noi si un filmulet de aici inapoi

comparati filmuletul cu asta

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mda, cat mine la toata sarcina. Prima. Cine-i personajul asta??

Ciaaaaaooo la fete!!

ziki - ma rad de mor la povestirile tale, inspirate sau nu din realitate.

Sunt racitaaaaaaaaa ....

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Fetelor, asa mi-ati facut ziua buna, zau asa. Sunteti super druper!

Cu intarziere, as vrea sa raspund si eu la CD.. nu pt ca am vreo poveste extraordinara, ci pt ca tin tare mult la ea. Ne-am cunoscut dupa ce dadusem eu bacul, eu 18, el 23. Eu constanteanca, el venit sa lucreze pe litoral pe perioada verii. Ne-am cunoscut la plaja.. Eu eram cu prietena mea, venisem cu ea sa se intalneasca cu un amic, amic care era amic cu D al meu. Nu l-am placut de la inceput, nici nu i-am retinut figura, insa el a facut sapaturi si i-a aflat nr de telefon. M-a sunat si am acceptat sa ma intalnesc cu el din...plictiseala (suna urat, stiu). Am fost convinsa dupa prima intalnire ca e si ultima, era pre tupeist si vorbaret pt gusturile mele. Dupa insistente a urmat si a doua intlnire, si a treia.. si uite asa fara sa-mi dau seama m-am indragosit. El spune ca a fost dragoste la prima vedere si dupa a doua intalnire deja se confesa prietenului sau cel mai bun ca vrea sa ne casatorim (!!!). Dupa un an greu de naveta Cta-Ploiesti, lacrimi, dor, sute de ore la telefon, am renuntat la facultate in Constanta si m-am mutat la Ploiesti (cu sau fara sustinerea parintilor ). A fost cel mai frumos an din viata mea. Am stat in camin studentesc, apoi la ai lui. Dupa primul an el s-a angajat si m-a lasat singura cuc (ne luasem apartament) intr-un oras pe care il urasc din inimaaaa. Am terminat facultatea, ne-am casatorit si l-am urmat peste tot. Suntem nedespartiti, fericiti, si ne iubim ca-n prima zi (stiu ca suna a cliseu).. Este cel mai bun sot si tata.. Uneori ma intreb cum de am avut norocul, ca din miliardele de barbati din lume sa-l gasesc pe cel perfect pt sufletul meu..

Andutza, nu-i treaba mea, dar nu rezist sa nu-mi spun parerea. Da-i incolo de socrii!!! Bine ca sotul tau este cu picioarele pe pamant si ca sunteti fericiti.

Melanies, trebuie sa-ti dau o ! M-ai inspirat, si am renuntat si eu la muls definitiv! A fost greu, dar acum suntem amandoi cei mai fericiti. Suge dragul de el la san (exclusiv) de vreo 4 zile. Nu credeam ca se va intampla, insa este absolut indragostit de tzatzi, o tine cu ambele maini cand suge, se alinta acolo...pt mine este un vis indeplinit. A crescut si cantitatea de laptic..ce mai este perfect! Asa sa tot alaptezi, pana acum a fost o corvoada pt mine.

Aveam in plan sa-mi cumpar marsupiu, dupa discutiile voastre m-am razgandit. Incep cautarile pt un wrap.

Multumesc celor care ne-au urat LMA. Ca sa ramana de pomina ziua de azi, Eduard si-a prins (de 3 ori) cate o urechiusa si nu-i mai dadea drumul

Mai vroiam sa spun cate ceva, dar urla piciul de foame asa ca fuuuuuuuug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci ma enerveaza feisbucu la maxim.... Data trecuta cand am adaugat poze, nu se incarcau. Dupa o ora au aparut de 3-4 ori fiecare. Acu m-am invatat, le-am postat si... am asteptat.
Intru, vaz comentariu de Lori si ziki... ma mai dau pe acolo putin, comentariile nu mai erau. Deschid poza si de pe perete, si din album, acelasi rezultat. Acu au aparut la loc.
Mah, cine imi fura comentariile ?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, pupam copilasii dulcei!
Habar n-aveam ca madam Luciu e iar gravida...asa s-a ingrasat si la prima sarcina, o tona, si apoi a mancat iar trei lulele si in o luna-doua a fost iar batz!

LAURA_LUIZA, ma bucur enorm de mult pt voi! felicitari din toata inima!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

lipseste doar suzeta, in rest seamana picaturi de apa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

poze botez
http://family.webshots.com/album/580173547GUWpcv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ce povesti dragute aveti!

Eu n-am nimic de declarat azi, nici comentarii, nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

De fapt am ceva de zis: pozele is faine, faine (Doloress, lucia,alinush, monika , andutza si multe altele am revazut si vazut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Ce povesti dragute aveti!

Eu n-am nimic de declarat azi, nici comentarii, nimic...

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

cine te-a suparat ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput