Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

am ajuns acasa!! am fost la sesiune mica de shopping in carefour, cu slingul!! Ce tare!! Ana a adormit, m-am plimbat linistita pe acolo... Deci sling rulz!!!

Luiza bravo. bravooo, ai reusit ceva ffff greu de reusit, ceva ce se face greu, cu putere, rabdare...Bravo!!!! Sa va bucurati impreuna cat mai mult de momentele magice de alptare!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai fetelor, mai stie cineva cum se posteaza poze pe forum? Ca ma chinui de dimineata sa-mi amintesc formula

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mayane:

[img] si in dreapta cu /

dupa ultimele revizii la site am impresia ca nu se pot posta imagini..asa cred,nu stiu sigur

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Doloress;poze superbe!Am vazut acolo oameni simpatici,chef,voie buna..una bucata mamica zambareata

Luiza;bravoAm trecut de multe ori prin asa ceva cu Sonia..si am fost superfericita cand a supt ..asa ca te cred..

Copiii dorm..il astept pe tati..cica ajunge pe la 12-1..
Mario tuseste
i-am dat sirop claritine..azi noapte a dormit cu romergan.
Dr zice ca tot sinuzita isi face de cap

Anka;hai ca o sa fie bine..bn ca buba e ok!

Sunt obo obo..am avut o zi grea.

pupici
noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Mayane:

[img] si in dreapta cu /

dupa ultimele revizii la site am impresia ca nu se pot posta imagini..asa cred,nu stiu sigur

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

asa stiam si eu, ca nu merge cu [img]... vazusem la cineva alta formula... dar pana la urma se pare ca merge si cu img... tocmai cand vroiam sa-i demonstrez jumatatii conjugale ca nu merge.
ca m-ai facut sa mai incerc o data.
http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/117566_700b.jpg
Cred ca problema e la link-ul pozei, nu la postare... unele merg, altele nu.

Edit: nu merge... poate mai gasesc o data formula magica... sau poate nu...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

sunt in urma tare cu cititul, dar ma bag sa scriu, ca altfel alerg ca nebuna dupa voi si nu stiu cand v-oi prinde din urma.

timp putin cu 2 copii. nu prea ma laud, ca nu am cu ce. bb marc e super cuminte, insa sunt ingrijorata ca nu a luat deloc in greutate luna asta. are 5400 gr. acum, in lungime habar n-am, dar parca-i mai lung decat la 2 luni.
kk face si la 9 zile, asta a fost cea mai mare perioada. oricum, luna a 3-a a facut doar de 4 ori kk. face moale, cremos, l-am lasat ca pe el, fara interventii, papa lm exclusiv.

botezul e abia pe 11 iunie, deci nu am petrecut fara voi.
in schimb sunt tare suparata. am fost de 1 mai la bulgari si am fost praduita de poseta intr-un mall. partea proasta este ca pe langa telefon si ceva milioane romanesti, mi-au nenorocit cardurile de 70 de milioane in 20 de minute, de la ultima convorbire telefonica cu sotul, cand inca eram in posesia gentii pana la blocat cardurile. mie banca nu vrea sa mi-i dea inapoi, erau vreo 7 mil, asteptam si la sot sa vedem daca are sanse de izbanda. la el era grosul. ii urasc pe bulgari. jaf la drumul mare.

cam atat despre noi, revin pe baricade cum va ajung din urma.
pup dulce mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

m-ati facut curioasa cu documentarele astea; am sa le descarc si eu

doloress-felicitari pt micul crestin; imi place numele lui din botez; si e atat de simpatic in poza aia in care se uita strenggareste la nana

Lucia,Andutza, Monika, felicitari si voua si sa va traiasca micii crestini. Ma loghez acusi sa ma uit la poze.

Bebelu - si mie imi cade parul rau; si ma enerveaza ca tot gasesc pe sophic fire de ale mele...

Lorich, parca tu ai intrebat daca s-a incheiat oficial sezonul de colici. Eu zic asa, timid, ca creca da; adica la noi e cam gata de vreo 2 sapt...

ziki - frumoasa si emotionanta povestea voastra; iar perlele flaviei sunt dementiale. tre sa fie mare veselie la voi in casa.

crissia - bun revenit. Mai zi-ne de tine si de Karina.

Irinuka - ce face Patrick? i-ai facut coprocultura?

ca vorbeati de sling/wrap; noi am avut sling dar m-a durut rau spatele de la el; l-am returnat; am si marsupiu Baby Bjorn in ala nu vrea sa stea sophic, plus ca nici eu nu-l gasesc f comfortabil.

Asa ca mi-am zis ieri ca ma duc sa-mi iau wrap; numai bine ca nu mai aveau, am facut o comanda si imi vine vineri, dar am vazut acum altceva in mag. ala. O chestie de ii zice Ergo, seamana un pic cu mei-tai-ul dar parca nu e la fel.
Acum ma bate gandul sa-mi iau ergo in loc de wrap. Ati folosit vreuna ergo? Pareri?
deci acum sunt la faza de studiu wrap vs. ergo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetele

nu prea le am cu povestitul asa ca voi relata faptele exact cum s-au petrecut vav de cum mi-am cunoscut copchilu' mai mare de acasa

Povestea noastra e pe cat de hazlie pe atat de adevarata. Ne-am cunoscut pe perioada facultatii acum vreo 8 ani la supermarketul unde lucram eu ca si casiera. Intr-o seara le ajutam pe fete la aranjat sticlele cu sucuri si eram urcata pe o naveta goala. Tin sa precizez ca al meu sot a avut intotdeauna o inclinatie aparte pentru fetele cu bustul generos"ca sa nu folosim alte cuvinte ". A venit noaptea cu 2 prieteni de-ai lui si a ramas pironit cu ochii la mine (eram cu spatele si se vedeau un pic pe lateral ). Dupa 5 minute deja ma luasera nervii si l-am luat la intrebari:
Eu:"Nu va suparati s-a intamplat ceva?"
El:" Nu, de ce?"
Eu:"Vad ca va uitati de ceva timp la mine si ma gandesc ca poate vreti sa-mi spuneti ceva si prin limbaj articulat ca prin semne nu am invatat inca sa comunic"
El:"Pai as vrea sa va cer numarul de telefon"
Eu:"Nu pot sa vi-l dau"
El:"Sunteti casatorita?"
Eu:"Nu"
El:"Logodita?"
Eu:"Nu"
El:"Aveti prieten?"
Eu:"Sa zicem ca da"
El:"Atunci uitati cum facem: va dau eu numarul meu de telefon si cand va plictisiti de actualul imi dati un bip si va sun eu"
In seara aia m-am amuzat teribil cu colegele pt ca chiar imi daduse numarul de telefon. La cateva zile ma dusesem la ziua unei prietene si ii povestesc intamplarea. la care tipa respectiva imi spune sa ii dau un bip de pe telefonul ei sa vad dc ma suna. M-a sunat, ne-am intalnit la cateva zile, prima oara si apoi de multe ori, la vreo 5 luni ne-am mutat impreuna, in 2007 ne-am casatorit si m-am pricopsit cu un copil mai mare pe langa mine. Tare, nu?

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

sunshine- frumoasa povestea voastra; ce-mi plac mie povestile astea cu dragoste la prima vedere. Poate tocmai pt ca la noi nu a fost asa.
O sa va povestesc intr-o zi si despre inceputurile noastre, da' acum nu mi-s povestitorii acasa, ca-i sophic marait si stau in standby!

voiam sa va zic de diagnosticul cu care ne-am procopsit noi ieri;
am fost la medic pt ca nu reuseam sa venim de hac racelii aleia de la inceput de martie; adica erau si zile mai bune, dar pe ansamblu sophic era mai mereu congestionata, mai nou incepuse si o tuse de vreo 2 zile si mi se parea ca se aude un harcait la tuse.

si o chestie mai noua: seara aveam mari probleme pana manca; adica ea voia saracuta sa pape, dar cum lua sanul cum se incorda toata si plangea; plus ca trebuia sa o tinem numai la verticala ca la orizontala plangea de se invinetea. de duminica era si un pic ragusita.
eu puneam toate simptomele astea pe seama racelii, dar voiam sa ma asigur ca e doar raceala si nu altceva.

in prima faza, dupa ce a ascultat-o, dr era gata sa ne serveasca cu acelasi: "da, e raceala, nu avem ce face, continuati cu apa de mare si asteptam ca organismul ei sa dezvolte suficienti anticorpi"

taman cand ne linistea ea ca nu e decat o raceala, a inceput sophic sa tuseasca si a scuipat si un pic de laptic; atunci dr zice ca tusea asta nu e de la raceala, e de la reflux, si ca nu ii place cum se aude; o ia din nou la testat pe toate partile, ne pune o gramada de intrebari, iar in final diagnostic - reflux gastro-esofagian. Parerea ei e ca sophic avea deja un pic de reflux dinainte de raceala, doar ca era un "happy spitter", dar ca acum s-a ingrosat treaba.

ne-a prescris prevacid pt 2 sapt si a insistat sa i-l dam, ca tipul asta de reflux poate provoca rani pe esofag;
eu nu eram convinsa, am rascolit internetul cand am ajuns acasa; si da, se pare ca toate simptomele astea erau prevestitoare de reflux; am si vb cu un amic medic din australia care la fel mi-a dat un lung sir de reactii ale refluxului netratat, si in final am decis sa ii dau previcidul.

azi e prima zi de tratament - pana acum nici o ameliorare, aceleasi probleme la mesele de seara; mi s-a zis ca poate dura o sapt pana vezi vreo schimbare;

nu-mi explic totusi de ce numai seara apar probleme la masa.

anyways, cam astea au fost aventurile noastre de ieri;
a, si am mai aflat ceva de la dr - uneori, una din primele reactii ale unei infectii urinare e refluxul gastro-esofagian...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

mai zikisor, cum sa iti refuzi o prietena din motive de suncute? meriti bataita....deocamdata esti prospata mamica, si o sa vezi ca vei da jos si nesuferitele alea de kg, dar trebuie sa o iei usor, treptat- treptat si mai ales sa nu te deprimi/superi! chiar nu merita! pana la vara, la plaja (doamne, ce vise frumose am si eu...) inca mai e timp.
zen, iubita, ca trec toate!

bebelu si mie imi pica parul cu pumnul, dar cica e normal, ne revenim din punct de vedere hormonal.

lorich,, chiar o sa iti taie pofta de mancare Food Inc....asta e societatea noastra draga in care ne invartim!

deea noua ne-a spus dr sa o pun in fund intre perne de la 4 luni, si sa o las cate 5=10 minute. daca oboseste mai repede sa o asez intr-o pozitie in care ii place ei. noi deja facem mici exercitii de stat in fundulet de cate un minut si Maia are 3 luni si 3 saptamani.

monik, felicitari pentru botezul frumos!

tunde dar nu-i cam mica Sonia pentru bratara? nu ti-e frica ca se va zgaria cu ea? ca si Maiei au vrut nasii sa ii ia si le-am zis ca atunci cand va fi mai mare.

irinuka off, imi pare rau de bebe Patrick si mai ales de grijile care ti le faci tu pentru firisoarele de sange din scaun! sper sa nu fie nimic grav!

alinush eu ii dau vigantolul in bibele de lapte. atata ca daca faci asa trebuie sa ai grija sa bea tot continutul. eu ii prepar 30 de ml de lapte in care ii pun vigantolul, debridatul sau orice altceva se poate bea si trebuie sa ii dau. ii dau bibele mic ca sa zic asa si pe urma ratia ei obisnuita de mancare. sper ca te-am ajutat cu ceva!

andutza, noi avem 2 genti de mamici, una mica in care ii pun un pampers, servetele umede si uscate, suzeta si biberoanele cand iesijm afara si una de voiaj care o poti folosi pentru 3-4 zile de deplasare si in care iti incap de toate!

mayane, sa ne spui ce-a rezultat dupa intalnirea cu foarfeca!...ba si niste poze ar fi bune...ca si eu planuiesc o intalnire d-asta cu nabadai...

lucia si eu am primit aceeasi replica de la parintii unor buni priteni de-ai nostri, asa ca stiu cum te simti...am inghitit in sec si am pus-o pe seama senilizarii premature ca altfel cred ca nu ii mai spalau o mie de ape la cate aveam sa le zic. dar cea mai mare bomba mi-a scos-o soacra-mea ceva de genul" mai , mama, de ce nu botezati o data fata? ca daca se intampla ceva si se imbolnaveste si domne fereste.... nu e copilul botezat" . imi venea sa o iau de par si sa o fac nebuna dar cum stiu ca nu trebuie sa ma cobor la mintea ei putin cam creata am lasat-o in plata ...domnului!

gabrielaromt, off ce socru ai si tu....dar macar se echilibreaza balanta ca ai soacra buna!

sherbi, bie ai revenit. sper sa reusesti a rezolvi problema cu banca si sa nu mai ai parte de asemenea intamplari neplacute/nefericite

fragrant imi pare rau ca e bonavior Sophiotul...sper sa vezi semne de imbunatatire mia devreme de o saptamana si sa se faca repede repede bine!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput