Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Marsupiu ..mare greseala a mea..nush de ce am luat-o..nu functioneaza deloc..nu sta in ea.
Mayane;ti-ai facut coafura extrema?..TOTUSI CATE O POZA AI PUTEA SA NE ARUNCI!
..
aici 5 min e soare ..35 ploaie..si asta se repeta de azi dimi....
Sonia e bine..Mario merge la dr de la 5..cu mine.Il iau de urechi si il duc.Il las la joaca si vine ud leoarca..zi de zi..ma rog de el sa-si sufle nasul..nik!...sa nu alerge atata..nik!il iau si il bat mar..pana invata...
Pusei supa de pui !sa fac lapte
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Lucia, da, si eu am auzit treaba asta...Mie mi s epare infiorator sa pui problema in felul asta! Doar nu e mobila...
Gabriela, cunosc, stiu, i've been there. La modul ca ne-au scos ochii pentru orice r..at, oricat de mic. Cand ne-am luat masina, in 2007, socrul a insistat, s-a dat peste cap sa ii dea lui musiu cateva zeci de milioane sa dea avansul. Eu am incercat sa resping acest ajutor, ca stiam ce va urma, dar pana la urma ne-a dat. Si acum un an, desi noi platim ratele, i-a zis socru-meu lui tati ca II IA MASINA INAPOI. Deci...
Simo, s-a intamplat tocmai sambata pentru ca odiseea pantalonilor fara dunga a continuat... Si el a considerat ca o influenta externa, adica moi, l-a convins sa isi cumpere pantalonii acestia. (deci eu, in 5 ani, nici de ziua lui nu i-am cumparat haine, ca nu ma bag, are el stilul lui, e mai pretentios... )
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Ah, imi suna cunoscut asta cu stilul vestimentar...
Pt redingota de nunta, am mers la un creator - ca am zis ca merita si soata mea o data in viata sa fie uber-sic - probe, ales de material la lumina becului, soarelui la apus si a lunii, iar probe, initiale gravate pe manseta, ce sa mai - soata avea costumatie completa de creator.
ei bine, la aproape un an de la nunta, socrul si-a dat cu parerea si a decretat: "nu ii statea bine. nu stiu ce croitor a fost ala de i-a lasat marginile nu stiu cum"
asa ca am iesit nitel la o tigara si am decretat si eu:
"ce stie taranul, el si tractorul/ ce e designul si ce-i creatorul"
si gata. am intrat in casa cu un zambet milos si numai eu si soata stiam de ce ranjim
mai apoi m-am gandit ca daca ma apuca vreun bambilic sa ma uit la poza cu soacra, si sa ma gandesc de ce n-o fi vazut-o si pe ea iesind din casa.
si atunci, in rautatea si micimea mea, imi trec toate cele.
lucru pe care vi-l doresc si voua
cat despre facutul de copii ca rezerva, si ai mei au auzit placa asta toata copilaria mea de la bunicul din partea tatei. numai asta le spunea: "daca o fi prea tarziu?"
mai ales ca eu eram si copilul beteag cu picioare in gips, paream candidatul perfect la... avut frati si surori.
si totusi, nu m-au avut decat pe mine. si uite ce mare si frumoasa m-am facut (mai mult mare)
cat despre bunicul meu... dumnezeu sa-l ierte...
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Vai, Ziki, cat de plastic povestesti Tu realizezi ca esti indispensabila forumului?
edit: am scris blogului, gandindu-ma sa intru pe blogul tau sa citesc perlele. Dar am vrut sa zic, dupa cum am corectat, forumului.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
ziki, vleau vleau vleau
poza... ok, daca dati semnatura ca e pe riscul vostru...
Mai, cupilul meu se cearta de mama focului cu hipo-mic. Ca nu sta sa-i suga el labele... Na, ca acum i-am luat si hipo-mare. Trebuie sa-l spal, dar abia astept sa-l vad parlamentand cu amandoi hipo
Suzeta nu e buna neam. Isi suge mainile pana se invineteste daca nu-s pe faza. Si cand nu sunt mainile lui, sunt mainile lui hipo-mic... sau carpita de sters balute... Eiiii! Ushhhh! Iaaaaa!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Io acuma realizai ca bubu azi a facut 4 luni. Noroc cu LMA-urile voastre. Sunt varza. La job am niste frecusuri, imi vine sa-mi iau campii.
Noroc ca bubu e bine. I-a trecut raceala dar i-a dat-o lu' tas-su. Io nu inteleg cum poate ditai omul sa cada ca eroul pe front la fiecare virusel. E terminat, ii curge nasul fluviu si stranuta non-stop. E foarte mirat ca bubu s-a comportat asa de bine, avand in vedere ca el s-a dat complet peste cap. De 3 zile e zombie.
Ne impacam relativ bine cu cresa. Luni dimineata mi-a facut iar o scena la despartire, intindea manutele si plangea din tot sufletul. Am plecat terminata la job. Am sunat mai tarziu si mi-au spus ca e bine mersi, a mancat tot si dormea. Mi-au zis ca n-a mai plans dupa ce-am iesit pe usa.
De cate ori m-am dus sa-l iau nu l-am gasit nicioadata plangand. Probabil si pentru ca e singurul bebelus si madamele sunt destul de atente. In schimb de 2 ori l-am gasit murdar si nu parea schimbat de ceva vreme. Cred ca ii schimba la anumite ore si nu atunci cand se intampla fenomenul. Oricum, problema nu e mare, bubu oricum e un gentleman si face kk acasa, sa nu le pune pe tantile alea in dificultate . Mai nou sunt putin ingrijorata ca face de 3 ori pe zi si cam moale. Dar si mananca mult in ultima vreme, in jur de 950ml pe zi. Habar n-am, luni mergem la controlul de 4 luni si o s-o intreb pe madam doctorita.
La cresa doarme mult, cate 3 ore in patut, acasa doarme cate juma de ora si niciodata in patut.
Probabil din cauza agitatiei din jurul lui, e mult mai obosit in zilele cu cresa. Mai nou mi-e greu sa-l scol la 6:30, cred ca va trebui sa mutam putin si ora de somn seara. Acum e 22:00 si deja e obosit si nervos.
Tantile alea imi scriu intr-un soi de jurnal ce a facut bubu in fiecare zi : cat a mancat si cand, cat a dormit, ce-a mai facut, cum se joaca...
Pana acum ce ma deranjeaza foarte tare nu este cum se comporta cu bubu ci cum se comporta cu ceilalti copii. Ma enerveaza cumplit sa vad copilasi de un an cu mucii la nas si desculti pe linoleum-ul ala. Ieri de exemplu ploua afara (drept ii ca nu foarte rau) si ele deschisesera usa spre gradina. Vreo 3 copilasi iesisera si se jucau in curte. Cand am venit eu s-a dus una repede si i-a bagat inapoi.
Intr-un colt al camerei au un tarc special pentru bebelusii care nu merg (bubu e singur pe plantatie deocamdata) si tarcul asta are pe jos un fel de saltea groasa si moale, acoperita cu linoleum. Ala e taramul bebelusilor, acolo se tarasc, balesc, stau cu mainile pe jos si apoi baga in gura, in fine, chestii bebelicesti. Eh, madamele intra incaltate pe linoleum-ul ala! Io ma chinuiam sa iau ceva de acolo aplecandu-ma peste garduletul de protectie si vine o vaca d-asta, sare garduletul cu tenisii ei de afara si imi aduce salteluta lu' bubu. Am facut instantaneu hepatita.
De atunci ii duc salteluta lui si insist sa stea pe ea. Numai ca atunci cand o fi foarte mobil, ma tem ca va linge cu tot elanul suprafata aia si io nu prea am ce sa fac.
Asta e, olandezii in general sunt foarte relxati la capitolul asta. Cica sa faca bebele anticorpi. In fine, nici io nu-s nebuna cu aseptizarea suprafetelor dar parca nici asa.
Ce am mai observat dar mi-a placut este ca indiferent ce le ceri sa faca, respecta cu sfintenie. Ore de masa/somn, ce le dau bebeilor (ce fructe mananca, pasat/pireu/suc/bucati, cu lingura/biberon, lapte rece/cald, in brate/in leagan/in pat, cu suzeta/fara suzeta etc). Chiar daca le e greu ele incearca sa respecte ce au zis parintii. Io le-am zis sa respecte pe cat posibil orele de masa, in rest sa faca si ele cum li se pare mai bine.
Am vazut ca tin un enorm registru cu preferintele fiecaruia si scriu imediat acolo daca le spui ceva nou.
Imi mai place ca sunt blande cu copiii, nu le auzi tipand sau ridicand tonul, oricat de harmalaie ar fi. Ieri un copilas de vreo 2 ani s-a suparat pe o tanti d-asta si tot incerca sa o loveasca cu palma. Tipa l-a lasat sa dea de cateva ori apoi s-a intors si a ridicat si ea mana, asa, in semn de "give me five". Si copilasul a uitat complet ca o lovea si s-a prins in jocul cu "give me five".
Si am mai observat si in alte momente mai tensionate ca stiu cum sa procedeze sa le distraga atentia, sa-i impace. In fine, ma mentin in continuare vigilenta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
saru mana!
si voi imi sunteti indispensabile. de la voi imi iau ideile bune, invat lcururi noi, ma plang, (ma)rad, imi beau cacafica...
cat despre povestit, daca n-as avea material, nu stiu, zau, de unde as putea inventa atatia ciudati!
Mayane, ai PM
sanziana
![](mamica.gif)
Mayane spune:
Luati-ma, legati-ma, amintiti-mi ca locul meu e la Ianuarie-Februarie 2011
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Luati-ma, legati-ma, amintiti-mi ca locul meu e la Ianuarie-Februarie 2011 "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel ![]() |
hai ma..ca esti o dragutza si le-ai ajutat pe ''bulgarase'' sa inceapa si ele..bv
![](floare.gif)
da ramai la noi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mayane spune:
Deci m-am razgandit, nu va mai pun poza. Daca pe copilul meu, la cele trei luni ale lui, il bufneste rasul de cate ori ma vede, va dati seama