Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata! asa pe la amiaza.

Nu am mai avut atunci timp sa detaliez. A zis pediatra de bubita ca mai fac copiii, dar nu se stie o cauza anume, si ne-a dat sa il curatam cu apa oxigenata si apoi ne-a dat o crema cu care sa il dam dimineata si seara, timp de vreo 7 zile.

Ieri am fost la vizita oftalmologica, dar medicul ne-a spus ca ne-am cam dus degeaba, pt ca desi pediatrii dau trimitere cand nu sunt siguri daca e ceva, el s-a uitat si a zis ca se vede un usor strabims, dar e vorba de un strabism fals, si ca pana la 3 ani nu am de ce sa mai merg sa il vada, abia apoi se poate vorbi daca e ceva intradevar. Ca pana in 3 ani el nu "chinuie" copiii, pt ca e ceva normal sa para ca au strabism, dar nu e de fapt nimic.

o zi faina!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit in noua casuta!
Cu rusine recunosc ca si eu sunt una dintre acelea care intra de multe ori sa va "citeasca", dar care nu raspunde. Uneori, chiar nu am timp, alteori simt ca nu am ce spune, deci nu intervin...
Felicitari noilor mergareti, spor la mers si boacane!

Ma bucur ca ai tai sunt mai bine, Sensibila!

Nu am apucat sa intru sa vad pozici noi, doar pe Tania am vazut-o, superba, delicata,eheeeeei, peste vreo 12 ani, o sa stam cu pustile sa ne pazim comorile...

Am citit despre mamicile care striga la copii, da, uneori chiar ca te lasa nervii si rabdarea, mi se intampla si mie,uneori esti coplesita de toate si simti ca nu mai faci fata, asa ca mai zbieri, dar asta nu inseamna ca nu iti iubesti puii, sau ca nu dai totul pentru ca sa le fie bine...

Despre noi, continuam eroic cu laptele de la mami, de ceai sau lapte de alt fel nici nu vrea sa auda macar! Ca sa aiba calciu suficient ii dau iaurturi si branzica, uneori le vrea, alteori nu, pe la noi a fost extrem de frig si de urat afara si nu il mai poti tine in casa, asa ca , bineinteles , s-a pricopsit cu o raceala(iar!).In zilele bune mananca de toate, in cele rele nu mananca deloc, a mai slabit, ar umbla cat e ziulica de lunga pe afara, ii plac masinile la nebunie, sterge tot praful de pe ele, se unge cu uleiuri, vaselina, noroi, arata ca un pui de mecanic auto cand ajunge seara in casa, ii place sa ia lucruri in mana si sa le care peste tot cand se plimba, bineinteles ca te miri care pe unde mai ajunge, si inca nu merge singur, doar daca are sprijinul nostru sau daca se poate rezema de ceva. Pe zi ce trece ma uimeste cum reuseste sa combine sunete noi,de ex, cand vrea afara, zice " bam", cand vrea muzica zice"mamba", daca vrea sa il duci la o masina, baraie de mama focului, urla si se tranteste cu capul inainte sau inapoi daca nu il lasi sa faca ce vrea sau daca nu ii faci pe plac...sa mai scriu...?

Cred ca am carait destul, va rog sa nu va suparati daca nu raspund fiecareia in parte, risc sa uit si sa supar pe cineva, si n-as vrea!

Va pup si va citesc cu drag, s-auzim numai de bine in noua noastra casuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Child o, da! Ce vremuri erau la odisee cu cartofii prajiti cu usturoi.

Voi le-ati dat capsuni bebeilor? Eu i-am dat una zilele trecute si mai pe seara i-a iesit o bubita rosie cu punct alb, care stiu ca inseamna alergie. Asa ca am zis momentan pas, mai incerc alta data.

Va spuneam ca Irinei ii place sa miroase florile. Cand o scot in curte imi cere cate o floare de fiecare data. Dimineata, nu stiu cum a ajuns pe jos din frigider un fir de marar, si Irina a strigat dupa mine "tat! immmm, aaaaa!" (asa face cand miroase, zgomotos). Mi-a fost tare draga!

Samaria sanatate lui Eduard! Si la mine sterge masinile de praf.

Si zilele trecute a mancat foarte bine spanac cu ou si spanc cu peste. Azi nu a vrut sub nicio forma sa isi manance fructele in schimb... Pentru amiaza am pregatit o ciorbita de vacuta si ficatei cu legume, sa vedem daca o sa vrea.

O zi buna va doresc.

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 26+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Maria Eduard cel bolnavior. Mare strengar e!

Alexandra si la Stefan ii mai ies bubite din cand in cand, dar eu nu m-am stresat deloc. Chiar acuma are destul de multe pe spate, dar cred ca sunt de la caldura astea ca a fost foarte cald zilele astea aici.

De cateva zile il iau de la gradi direct din groapa cu nisip, murdareeel din cap pana in picioare, la colturile gurii cu nisip umed, semn ca a si degustat ceva, dar e veseel. Mi i-a laudat educatoarea pe copii ca se bucura incredibil cand se intalnesc in gradina la joaca si mai rar asa fratiori iubareti

Stefan mananca demult cu noi la masa. Prefera bucatelele care sa le ia singur de pe tavita de la scaunul lui, dar in principiu nu cred sa fi facut ceva de mancare care sa nu fi mancat si el cu placere. Dupa cartofi piure nu se prea da in vant, dar ii mananca si pe aia. Laptele de seara nu mai vrea sub nici o forma sa il bea in pat si si asa ma cam chinui cu el. De la 300 ml am ajuns la maxim 200 in zilele bune, dar de obicei vreo 150-180. Dimineata ii mai dau cereale cu lapte, iaurturi, branza carre ii plac mult. Nu ma stresez ca bea lapte asa putin ca frate-so nu a mai baut deloc dupa ce s-a intarcat. Macar partea buna e ca seara ne putem spala pe dinti ca la carte.

Ieri l-am tuns. Cu foarfeca. Era capu ca girofaru si mai punea si mainile in cap sa vada ce se intampla. Si frate-so ne sabota ca ne stingea becu la baie. Asa ca in conditiile astea a isit ceva cat de cat.

Am citit si eu cartea lui Khaled Hosseini - A thousand splendid suns. Asa nu am plans la nici o carte ca la asta. La filme plang usor, dar la carti nu. M-a impresionat foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am intart de dimineata si am crezut ca v-ati speriat toate de halatul dayanarei si nu mai vreti sa scrieti!
Rox, mie imi place cum arati in halat!

Noi suntem bine deocamdata, si Alexia mananca in fiecare zi nisip la gradinita, ca sa nu ma zic ca are si in scutec, nu numai in buzunar, san si papuci. Cand o schimb, umplu casa de nisip. Sanatoasa sa fie, sa nu mai faca febra, ca restul dle curatam noi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

samaria – multumesc frumos. Sanatate multa bebelului

ami_84 – Gia mananca de sparge capsuni. I-am dat de anul trecut si capsuni, fragi, mure, zmeura. Si nu are nimic.

selina-d, Yaia - sanatosi sa fie ca de mancat o sa tot manance diverse.
Si Gia sta la masa si papa o gramada de chestii. Ieri a papat ciuperci cu cascaval la cuptor si castraveti murati. Papa cam ce se papa la masa

Noi suntem bine, ieri a mers Gia de a rupt. A dat o tura la tot parcul moghioros. E foarte haioasa, se duce peste tot, s-ar duce la toata lumea in brate, merge inainte ce merge apoi o mai ia inapoi ….

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Selina stiu si eu de bubitele ce apar la caldura, noi am avut anul trecut mai toata vara pe la incheieturi, pliurile pielii, dar acum ii iesise o bubita ca un cos mare, iar apoi dupa 4 zile se vedea ca ar mai iesi una, si atunci am zis ca merg repede la pediatra, e si la vreo 200 de metri de mine, asa ca am zis ca nu strica o vizita rapida. ( ma simt eu mai linistita daca il vede un medic).

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele, ce placut sa va gasesc in casa noua!

Scuze ca n-am mai intrat, 2 luni de velgiatura si acomodare cu fusul orar inainte si inapoi de 2 ori, daca eu nu mai pot dar ce sa mai zic de saracul castelan?.

Noi suntem bine, acum ne resimtim ca suntem obositi, dupa vaccin si cu apetit mult diminuat ( schimbare de fus orar si vaccin)
E maricel pentru varsta lui si probabil pentru asta nu merge inca singurel ( in 4 labe a inceput la 11 luni, probabilo suntem singurii care inca nu mergem)
progrese face in fiecare zi, e receptiv, cand vrea la wc kaka se duce ( ca un catelus) la usa de la baia sa si zice mm mm, invata repede, este un imitator si stie cand e simpatic, isi bate uneori singur din palme.

va pup acum si sanatate la iepurasii zburdalnici

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna dragelor! Ma bucur sa va gasesc in casa noua! Sa dea D-zeu sa ne fie puii sanatosi, sa creasca armonios, sa fie veseli si frumosi ca si pana acum!

Samaria, sanatate lui Eduard! Sunt tare haiosi la varsta asta cand descopera lumea, se minuneaza de orice e in jurul lor :)
Cand ai de gand sa incepi marea intarcare? :) Si Ilinca face scandal daca nu-i dau titi, e super-atasata de dansele :)

Selina, sa-i fie de bine tunsoarea! Cred ca v-ati distrat tare bine :)
Unde esti stabilita in Germania, in ce oras adica?

Castelana, pupici Castelanului cel marait, sa-si intre in forma cat de repede. Ma bucur sa aud vesti despre voi.

Ami, frumos nume i-ai ales micutei domnisoare, sa fie intr-un ceas bun. Cand te aud cum mai povestesti mi se face si mie dor de burtix, dar mai astept o vreme.

LAlexandra, ma bucur ca nu-i nimic grav cu bubitele lui Alessa. Pupam nazdravanul cel precoce :)

Yaia multa multa sanatate! Sper sa va reveniti cat mai curand

Sensibila Insanatosire grabnica bunicii si tatalui!
Mai vroiam sa iti spun ca te admir ca ai curaj sa te gandesti si la bebe 2, fiind singurica! esti o eroina pt mine la capitolul asta :D

Ref la capsune, mie pediatra mi-a zis sa nu-i dau, mai bine le introduc mai tarziu decat sa faca vreo alergie de care nu mai scapa toata viata...sunt f alergene asa ca le evit. Cu ce ma incalzeste daca le introduc acum sau mai tarziu?

Noi suntem ok, sunt fericita ca am reusit s-o fac sa adoarma mai devreme seara, la 21:30 pica lata :D asta si de cand au trecut durerile de burta si de cand am trecut la un singur somn pe zi. Canini si masele ies intr-o veselie, mi-e si mila de ea mititca...e tare maraita ziua, vrea in brate, cauta alinare, of of!

Pup toata gasca Ma bag sa mai recuperez daca apuc si nu se trezeste bumbita sa ma caute.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Stefimic frumoase randuri ce-ai scris acolo, m-au emotionat
Sanzi imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie! Las' ca va fi bine ai sa vezi
Bluekidoofrumoasa micuta manechina! desi imi inchipui cat de obositor a fost pt ea :(

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput