Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 6

bluekidoo spune:
si pt ca tot mi-ati laudat fata atat, hai sa ma ami mandresc un pic si sa va anunt ca am primit pozele facute de ei (profesionistii) si le-am pus aici http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/Prezentare%20moda%20Petite%20Coco/
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic salut, hai sa va scriu ceva daca tot sunteti sensibile acum. Copilul este o persoana in devenire. Eu il respect! Copilul este curios, Eu discut cu el. Copilul se minuneaza, Eu il conduc sa caute frumosul. Copilul cauta un model, Eu ii ofer un exemplu. Copilul se indoieste de el, Eu apreciez ceea ce face. Copilul vrea sa fie independent, Eu il invit sa fie responsabil. Copilul nu se cunoaste decat pe sine, Eu il invat sa cunoasca lumea. Copilul are nevoie de ideal, Eu il ajut sa dea sens vietii sale, Sa fie el insusi. Sa avem timp pentru copii nostri, ca, astfel, niciodata sa nu regretam ce am gresit! Bucuria de a avea copii sa o legam de datoria de a-i forma ca oameni de valoare. Copii carora nu li se arata dragoste, ajung sa nu mai iubeasca. |
Cata, foarte frumos!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Imi povestea Sorin ca acum 4-5 ani o vedea iesind din scara in halat, dadea grabita o tura de bloc apoi intra in casa ... |
Se pare ca doamna are alta problema...Sper sa se faca bine si sa nu sufere copiii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

bluekidoo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Se pare ca doamna are alta problema...Sper sa se faca bine si sa nu sufere copiii. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
si eu m-am gandit la asta.. dar oare daca avea alta problema, sotul ei mai era de acord sa o lase sa faca 2 copii?? nu exista riscul ca ei sa "mosteneasca" problema? si avea curajul sa o lase sa aiba grija de ei? oricum indiferent de cauza/motiv este trist sa vezi un astfel de comportament/ "distanta" intre o mama si copii
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

LAlexandra spune:
Acum am venit de la pediatra, e totul ok cu bubita, ne-a dat ceva crema, a zis ca mai fac copii, nu e nimic grav.
Va las, merg sa fac mancare.
_ printisorului Alessandro

ami_84 spune:
Neata si bine v-am gasit in casa noua!
Ne-am mutat si la scutece... la fel ca Denisa ma gandeam si eu ca deci e ok sa poarte pampers pana la 4 ani.
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou
26+ cu
Ilinca

ami_84 spune:
Am adormit-o pe Irina si am revenit un pic pe aici. Am citit ca iepurasii vostri sunt mofturosi la mancare. Si Irina este la fel de cand a inceput cu maselutele. Manaca cel mai bine in brate la mine, plimbata eventual prin curte si aratat pisica/catelul vecinei, sa ii dau flori sa miroase, plimbata cu tricicleta... Dimineata a mancat fructele ascultand cutiuta muzicala si mami cantand o data cu ele.
Eu am o pofta de mancare de nestapanit. De dimineata imi tot vine sa manac.
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou
26+ cu
Ilinca

dayanara spune:
stefi si copii tai sunt scumpi rau
anca uriasul
bluekido sincer, mamica aia nu e chiar de dat cu pietre si barfa din jurul blocului e cam mare, e doar parerea mea, si mie imi zicea mama la telefon de una care a nascut si sta si cu cumnatul si vezi doamne nu stie al cui e copilul, astea sunt faze de doi lei, si nu tre sa dea nimanui de gandit decat celor care nu au ce face, e abuzat copilul ala? du.te la politie :)

dayanara spune:
mama in halat da ture de bloc cand ii cade ceva rufe si mie mi s.a intamplat, dar e curte interioara, si m.au vazut intrand in halat la scara de vis.a vis care are acces in curtea interioara, unde mi.au cazut diverse :)))) si mai misto

child spune:
Neatza!
ALEXANDRA bine ca nu-i nimic grav
AMI e normal sa ai pofta de mancare, nu-ti amintesti cand eram toate gravide ce ne mai intreceam in cartofi prajiti cu usturoi?
BLUEKIDOO frumoasa printeza fotomodel a ta
ROXANA esti simpatica ca de obicei!
Adevarul este ca nu ar trebui sa ne pripim in a judeca oamenii din jurul nostru.
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)