Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

child asa este este au facut scoala, a naibi scoala

adelina in seara asta a facut febra 39,9 si am plecat cu ea la spital la budimex, acolo i-a facut o investigatie mai serioasa, i-a recoltat sange, si i-a gasit o infectie virala, si nu i-a prescris antibiotic, chiar mi-a spus ca nu este cazul de antibiotic...
primul medic mi-a prescris antibiotic, in cine sa mai crezi??? nu imi plac medicii astia ca prescriu antibiotic foarte usor, fara o investigatie mai amanuntita, mai bine imi spunea sa merg cu ea la alt medic decat sa prescrie dupa ureche un antibiotic nu pot sa zic nimic traim in romania si spun tot...

ca si tratament ne-a dat nurofen cu panadol la 4 ore alternativ, vitamina C, spray tantum verde...supozitoare novocalmin doar daca face temp mai mare de 39

acum doarme si sper sa fie mai bine, azi am stat toata ziua cu ea in brate, vroia doar "mamamam" statea asa frumos cu caputul pe pieptul meu, imi venea sa o mananc de drag ce imi era cat de frumos statea ea la "mamam" a ei...a venit si paul la ea in camera si o tinea in brate, el saracul spunea ca arde ca o soba, se vedea ca sufera si el de mila adelinei, imi venea sa plang cand il vedeam si pe el trist, dar m-am abtinut ca doar sunt bosul casei si trebuie sa fiu tare sa pot trece de toate necazurile vieti

in rest am trecut si de asta, adelina parea mai vioaie la baita si sper ca maine sa vin cu vesti mai bune...

va urez o noapte buna

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete cochete!

Va servesc asa la ceas de seara cu bunataturi si bauturi de care vreti voi! Azi m-a serbat fiind o Elena :)

Stanucel, sanatate multa Adelinei! Eu stiu ca la viroze nu se da antibiotic, ci antitermice cum de altfel v-au si dat, dar fiind febra f mare nici nu stiu! Nu-s de acord nici eu sa dai antibiotic copilului asa dupa ureche :(

Stiu ca s-a discutat mai demult dar nu mai reusesc sa gasesc, cum se numeste "chestia" aia care ramane in urma sarcinii, cu muschii abdomenului mai departati, si atunci cand incordezi burta se formeaza asa o gaura intre ei? Am si eu asa ceva, nu f mare, dar vreau sa ma interesez despre remedii. Multumax.

Va pup, ma duc langa ilinca...s-a trezit cred ca de vreo ori de la 8jum de cand am culcat-o, sa ma caute cred, e suparata cu dintosii astia. Are acum toti caninii si doua masele jos. Inca 6 masele de iesit si am scapaaaaat!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,
Pana ma apuc de lucrari, va invit la un expresso bun cu lapte si o bucatica de praji buna cu mascarpone

Anca

E vara, e soare!!!

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Multam de tratatie, babyangel! tocmai ce mi-ai amintit ca am toate ingredientele, inclusiv mascarpone, sa mesteresc un mic tiramisu pentru sot azi!

Stanucel, multa sanatate Adelinei! Din experienta mea recenta, loa noi viroza a cauzat febnra mare, niciun alt simptom si febra scadea numai daca dadeam IN ACELASI TIMP si Panadol si Nurofen. Nici vorba de alternare, daca dadeam doar una, nu scadea febra nicicum. Eu nu am folosit niciodata supozitoare Novocalmin, vad ca in tara sunt foarte populare, dar aici algocalminul la copii asa mici nu se da. In orice caz, in asemenea cazuri de viroza, corpul e slabit si exista sanse de suprainfectie, poate aparea vreun microb ce sa cauzeze o infectie si unii medici de asta dau antibiotic, preventiv. Nu e numai in Romania, ci peste tot in lume.

Ca tot vorbiram de costume, zilele astea au aparut si la Lidl costume UV+50 si le-am luat la amandoi, cu 9,99 bucata. Tudor are slip si bluzita, Alexia salopeta si palariuta. Asa s-a nimerit, nu am planuit sa le cumpar, dar daca tot s-a discutat subiectul aici, le-am vazut si le-am cumparat, mai ales ca mergem in Italia la plaja vara asta...de ramanem sanatosi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Foarte interesanta chestia asta cu costume cu factor UV O sa urmaresc si eu la noi in Plus(viitor Lidl) ca poate aduc!
Yaya sa stii ca nici la noi nu mai este asa de recpmandat Novocalminul..si nici algocalminul.
Cel putin medicul nostru de cativa ani buni ne recomanda simple supozitoare cu paracetamol la copii , alternand la nevoie cu Nurofen. StanucelSanatate piticei..vad ca nu poti rasufla si tu linistita...Cand unul, cand celalalt!
Cand a avut Codrin probleme, pe la 8 luni,2 zile de febra 40, mi-a facut o schema din 3 in 3 ore panadol cu nurofen, alternate, si calculate pe kg/corp. astfel mi-au iesit dozele mai mari decat scria pe cutii.A cedat febra la a doua tura de alternare!

Anca

E vara, e soare!!!

de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Nu e deloc la moda novocalminul aici, chiar specifica medicii sa nu se dea din prima novocalmin, eventual la febra foarte mare.

Si antibioticul se recomanda, intr-adevar, pentru a evita suprainfectiile, dar doar dupa 3 zile de febra continua, ceea ce arata ca este o infectie in organism.
Iar ultimele tendinte sunt ca antiobioticul sa se administreze pe perioade mai mari, 7-10 zile, dar asta numai cand se dovedeste, prin antibiograma sau analize de sange, ca este un microb in organism.

ANCA multumesc de expresso, chiar mi-a prins bine, dar fara lapte (fata, tu numai tii monti? sau esti slim acum si numai ai nevoie?)

SENSIBILA ai reusit sa comanzi lactana kinder? ma intereseaza si pe mine, daca gasesti o sursa, te rog sa-mi spui, multumesc frumos
Am intrebat la farmaciile dona si au zis ca nu aduc

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Child mi-as dori eu sa fiu slim..dar ma lupt in continuare cu 3-4 kg si nu prea mai am chef de diete....Pe cand mai dau jos 1-2 kg, vine o sarbatoare mare si pac..le pun la loc
Vad ca m-am stabilizat de 1 luna la 64 kg...dar eu trebuie sa ajung la minim 61..cu cat am plecat "la drum"

Mai tin cateva principii Monti, de mentinere: cartof, doar orez basmati(1 data pe luna), doar spaghetti fielte al dente (1 data pe luna), fara paine 90% din mese..fara alchool tare,

Cel mai tare ma deranjeaza ca am ramas cu ceva burtica
Fetelor, cum ati scapat de burtica?????

Anca

E vara, e soare!!!

de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ANCA nu mai spune de burtica , intru in toate hainele dinainte, dar deabia le mai inchei in talie
Si eu tot asa, cu vreo 4-5 kg ma mai lupt, mai dau un kg jos, vine o sarbatoare, il pun la loc...of, of, am inceput sa-mi cumpar bluze mai largi...sa nu se vada surplusul, dar ce ma fac in concediu? Oare costum de baie mai largut, asa, exista?

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, eu va spuneam ca in tara e moda cu Novocalminul pentru ca vedeam si la grupul lui Tudor recomandat Novocalminul sa scada febra mare. Aici in caz de febra mare ce nu cedeaza laPanadol si Nurofen, mergi la urgenta si doar acolo administreaza ei ceva mai puternic, sub stricta supraveghere si personalizat pe pacient, in niciun caz nu recomanda medicul mamicilor sa administreze ele Novocalminul. Asta era ideea. Am vazut ca in tara medicii de familie mai dau mamicilor sa administreze Novocalmin in caz de febra mare, dar mie mi-ar fi teama...

Child, babyangel, eu nu numai ca am o burta enorma, dar mai am si muuulte kg in plus. Si eu am ajuns sa nu-mi mai doresc sarbatori mari, imi strica toata munca si apar imediat kg inapoi...Ce-am slabit in 2 luni de post si sala, au aparut intr+o saptamana de Paste, desi nu am facut abuzuri.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Asa arata Gia la greutatea de 10800 g si inaltimea de 81 cm, iar costumul este marimea medium adica pt 12-15, kg in costumul cu protective UV si alte poze noi

Am pus si un filmulet de ieri cu Gia se joaca cu mingea

Noi sambata am fost la peste cu bunicii. Am plecat la 4.30 si a fost o incantare si Gia la fel. A fost f cuminte si binedispusa , cu exceptia faptului ca nu a avut sa doarma.
A prins bunicasu niste crapi si Gia era incantata, a pus mana pe ei, le facea mai mai, era suporata doar cand ii baga in giuvelnic. A mancat de zor duminica dimineata lapti de la unul dintre ei.

Duminica am fost la Cernica la o prietena la curte si a fost si acolo f frumos, sunt si poze si filmulet de acolo.

Erina - dar mi se par scumpe avand in vedere ca de afar ate duce cu ceva firfirei mai ieftin cu transport cu tot.

stanucel - sanatate multa adelinei. Cum mai este ?

child – apropo de Topfer Kinder. Am o prietena mai zurlie si ii da si ea fetitei Topfer si s-a dus la babyexpo si s-a certat cu astia de la dona sau de unde erau cu topfer si i-au zis clar ca nu aduc ca in Romania nu se vinde si nu se merita.
Am facut o mie si una de investigatii si am aflat ca. Se gaseste in Bulgaria la aproape 10 euro fara transport, in varna si sofia si transportul pana in buc pt 30 de cutii costa 40 de euro !!!!!!!!!!
In Germania am sunat direct la topfer si mi-au zis ca nu trimit in Romania pt ca avem importator si e obligat sa aduca (ceea ce nu face) si in plus ca lor le e interzis prin lege sa trimita in tarile nevorbitoare de germnana atata timp cat nu au trsducere pe ele , asa ca sa nu mai insist ca nu imi trimite, indifferent cate comenzi dau pe site.
Asa ca am apelat la cunostiinte si relatii si am gasit pe cineva in germania, i-am trimis banii prin paypal sa faca ea comanda in Germania sa ii vina ei si apoi sa imi trimita mie prin nu stiu ce curierat.
Din Germania costa cu transport cu tot cam 9.5 euro, sau cam asa am calculate eu.
Deci asa am facut. Asta e singura solutie.

Cu intarziere si scuzele de rigoare uram si noi
La multi ani Cosntantinilor si Elenelor!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput