Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna ziua fetele, va invit la ocu lapte de dupa-amiaza...

multumim pentru urarile de sanatate adresate fetitei mele
adelina se simte mult mai bine,nu a mai facut temp.deloc, este mai vioaie, se joaca iar cu oalele si alte obiecte la care nu are voie doarme bine, deci revenim la normal, doar ca nu stiu daca o sa mai mergem atat de des in parc, imi este teama ca nu cumva de acolo sa fi luat aceasta infectie, dar mai vedem

sensibila este o scumpa gia am lasat cateva comentarii la pozele, filmuletul ei...ai tunso? sau nu are ea par prea mult? adelina nu are par mai deloc...

Yaia iti multumesc pentru parerile tale in legatura cu novocalmin, nu a fost nevoie sa ii dau, dar voi avea in vedere

babyangel da, sa stii cand unul cand altul, eee pe fi-miu m-am suparat ca si-a facut singur cu mana lui rau la ureche...dar a trecut este foarte bine si el, nu mai are nimic

fug sa gatesc, pana se trezeste adelina sa apuc sa imi pregatesc ingredientele...va doresc o dupa-amiaza placuta alaturi de pitici

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

stanucel - ma bucur mult ca e mai bine Adelina.
Am tuns-o 1 dupa turta imediat. Cam la 1-2 saptamani.
Oricum i-a crescut binisor parul. Dar atat avea si inainte o tund parul.
Multumim de comentarii

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SENSIBILA multumesc de raspuns, in Germania am la cine sa comand, eu voiam sa iau pentru inceput o cutie sa vad daca ii place.
Daca o sa comand in Germania, trebuie sa comand mai multe cutii, ca altfel nu merita...iar daca nu-i place ce fac cu restul?

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Child - mai nu stiu de unde ai lua o cutie.
Astia in romania nu aduc dupa cate am inteles si eu
Deci singura varianta ar fi din bulgari dar nu stiu daca au in russe

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare la ceas de noapte si de la noi.

SENSIBILA ce printesa dulce foc ai acolo, mi-a placut mocuta ei cand dormea, era superba.

ANCA frumos bistriceanul vostru domnule, eu cred ca el sta la strada ca sa vada fetele, sa stie ce planuri isi face pe viitor, eu zic ca va frange multe inimioare.

STANUCEL ma bucur ca sunteti mai bine, si noi tot cam ca voi, dar nu am facut febra atat de mare, dar sa stii ca nici noi nu avem antibiotic, pupici ADELINEI.

cam atat am reusit sa raspund acum din memoria mea slaba, si ca sa va pun pe ganduri, astazi am inceput sa recitesc primele capitole de la odisee, acum doi ani ne intalneam pt prima data, eram fericitele purtatoare de liniute rosii, mi-e dor de acea perioada, hai ca am luat-o pe campii, va pup, o noapte linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

doamne ce scumpa e GIA !!!!!!..sensibila, sa-ti traiasca,mami, minunatia asta mica..e o dulceata.....

noi suntem bine, ma alearga non-stop, incerc pe cat posibil sa o scot zilnic in parc la joaca sau la plimbari, ne-au spart maselutele, dar s-a comportat f bine, piticutza mea...
ieri am fost la plaja...doamne ce i-a mai placut..3 ore nu a incetat din alergat prin nisip, balacit cu piciorusele in apa, a papat si putin nisip ca deee..trebuia si asta sa intre in schema diversificarii:)))
mai rau stam la cap SOMN:((..da trezirea de vreo saptamana numai la 6-7 dimineata de sunt varza...sper sa-si revina cat de curand la orele rezonabile de dinainte...de papat..papa binisor, numai cu lapticul ne cam chinuim..ca nu prea vrea..abia imi papa 300 ml/zi..

o sa incerc sa pun cateva poze,pe flickr sa vedeti ce printesa mare are mama acum:))..pt cui ii este dor de ea...

pupa, fetele care s-au bucurat ca am scris data trecuta, scuze ca nu am reusit sa va raspund dar nu prea mai am timp sa intru...oricum multi pupici si multumim pt cuvintele frumoase

LA multi ani celor care si-au serbat onomastica sau ziua de nume de Sf.Constantin si Elena

pupici de la asteopi si mami..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,

haideti la cafelua fara alte prajiturele ca vad ca nu sunt singura cu kg in plus (inca)

Child ma bate gandul sa ma apuc de dieta Nicoletei Luciu adica supa de pui cu legume si compot de mere neindulcit pana slabesti

Sensibilo e tare dragalasa Gia in costumasul ala, eu am o vorba cand il imbrac pe Codrin in pantaloni strech; parca e "Robin Hood MAN IN TIGHTS"-sper ca am scris corect

stefana multumim frumos Sa vezi cum sta la gard tragand de el sau de poarta de parca este prozonier In pozele alea era afara din curte si studia fiecare zgomot si obiect....pe langa fete, evident!

Anca

E vara, e soare!!!

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Asteropi welcome back! E bine si din cand in cand , ca alte fete ne-au abandonat de tot!
Sa vii cu pozele printesei, da?
Salutari la Nikki si noruca Maria!

Anca

E vara, e soare!!!

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Mareeee sarbatoare mareeee
S-a nascut finutul David Constantin
de dimineata la ora 5, greutate 3500 g.
Dau de !!!!

Multumesc de aprecieri la adresa Giei.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sensibila sa iti traiasca finutul sa fie sanatos si norocos.

Babyangel, dieta aceea mi se pare foarte grea (nu ca nu as fi tinut si eu la viata mea cu supa de fasole verde si altele din astea).

Am acultat-o acum citeva seri pe Mihaela Bilic si pune amult accentul pe faptul ca dac iti interzici anumite lucruri frustrarea ramine undeva in mintea ta si nu duce la lucruri bune.

Tu spuneai ca ai citeva kilograme. De ce nu incerci o scarsdale. Ai meniu fix si da rezultate bune.

Eu in ultima perioada am incecat pe rind Rina(numai fructe pina la prinz-pe mine fructoza din fructe ma ingrasa), Dukan (constipa si preponderent proteine animale nu e foarte recomandat)dar m-am intors la Scarsdale.

Maninc paine premix Slabesti Sanatos care umple foarte bine stomacul iar secretul e hidratarea. Multe ceaiuri si apa intre mese plus morcovi.

http://lowcarblisa.tripod.com/thescarsdalemedicaldiet/id18.html

Chiar daca nu am o slabire imediat spectaculoasa macar sunt multumita ca am mincat sanatos.

Despre dieta mentionata de tine am citit undeva ca era sa faca hepatita din cauza asta.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput