Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Am revenit un pic...m-am luptat u David sa tina sapca pe cap, nu vrea deloc, nu stiu cum sa ii protejez capul, nici batic, palarie, nimic...
Babyangel iti trebuie neaprat si proteina, daca maninci numai legume fierte si compot pierzi muschi.
Dietele drastice: http://www.cristianmargarit.ro/page/3
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
incredibil: i-am spus lui David, pune sapca David, unde e sapca si s-a dus la ea si mi-a intins-o. Sa vedem cit o tine!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
LAlexandra spune:
Ciao, fetele.
Am fost putin pe drumuri zilele astea, am fost si eu sa vad ce am la ureche. Se pare ca e o infectie de la raceala, nu stiu daca e otita sau nu, ca nu am inteles nimic din ce a scris acolo
. Mi-a dat antibiotic si ceva medicamente de raceala si acum sper sa treaca...
Sensibila, felicitari pt finut. Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos!
Erina, si Ale tine sapca doar cand are chef
. Eu i-am pus-o in casa si o tot dadea jos, asa ca am luat-o si o puneam eu pe capul meu, el rade de numa cand ma vede si dupa aia i-o puneam lui si tot asa ne jucam pana s-a obisnuit. Acum si-o mai da jos, dar macar cat de cat o tine pe cap.
Am citit si eu pe forum cat mai laudau fetele cum a slabit Luciu...si ca mai si alapta, etc...Insa cand a fost invitata la Maruta a zis ca a ajuns la spital, ca nu a mai alaptat, pt ca nici nu mai avea lapte din cauza asta, ca erau si cate 3 zile cand bea doar ceai si atat...Deci cat poate fi de sanatoasa?
in rest, nu imi mai amintesc ce am citit![]()
Sa aveti o zi superba!
_
printisorului Alessandro
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Va citesc zilnic, dar nu prea mai am timp sa scriu fiecarei fete, sunt prinsa cu ce treburi! Dar am vazut iepurasii frumosi!
Noi suntem bine, parca Diana nu mai se trezeste asa de des noaptea, eu zic ca maseleutele si incisivii sunt pe sfarsite
! Doamne ajuta sa terminam cu aceasta problema cat mai curand cu putinta, ca nu mai rezist sa ma tot trezesc asa de des!
In rest, pitica este bine, vesela si si vioaie!
Va urez o zi usoara si insorita!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic astazi am inceput sa recitesc primele capitole de la odisee, acum doi ani ne intalneam pt prima data, eram fericitele purtatoare de liniute rosii, mi-e dor de acea perioada |
Cata, te bate vreun gand?
Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Sensibila, sa/ti traiasca finutul sanatos si voios!
Asteropi, Irene, greu cu timpul asta lipsa, eu mai fur cateva minute la birou in pauzele de cafea de va citesc, ca de acasa foarte rar am timp!
LAlexandra, sanatate multa, sper sa treaca repede!
Erina, si cu Alexia am problema palariutei aruncate de pe cap, ea mai si plangea in primavara cand isi vedea papucii, indiferent care, numai la ghetele de iarna nu plangea. Dupa cateva zile, s/a obisnuit. Dar era dulce, cum isi vedea picioarele incaltate, cum plangea de ziceai ca o doare ceva.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
stefimic spune:
hei, nici chiar asa IRINA, deocamdata nu, dar sunt eu in momente mai nostalgice, copii i-mi vor placea mereu, burticile si mai mult, nu cred ca sunt zdravana la cap
, in fine, fiecare cu stolurile lui.
si acum vroiam sa va spun ca am descoperit ceva tot uitandu-ma la odiseele existente, suceveanca noastra e graviduta iar si noua nici nu ne-a spus.
sarcina usoara MICHELLE si bebe sanatos, poate ne mai spui si noua ceva de ANDREI.
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Sensibila sa iti traiasca finutul sa fie sanatos si norocos. Babyangel, dieta aceea mi se pare foarte grea (nu ca nu as fi tinut si eu la viata mea cu supa de fasole verde si altele din astea). Am acultat-o acum citeva seri pe Mihaela Bilic si pune amult accentul pe faptul ca dac iti interzici anumite lucruri frustrarea ramine undeva in mintea ta si nu duce la lucruri bune. Tu spuneai ca ai citeva kilograme. De ce nu incerci o scarsdale. Ai meniu fix si da rezultate bune. Eu in ultima perioada am incecat pe rind Rina(numai fructe pina la prinz-pe mine fructoza din fructe ma ingrasa), Dukan (constipa si preponderent proteine animale nu e foarte recomandat)dar m-am intors la Scarsdale. Maninc paine premix Slabesti Sanatos care umple foarte bine stomacul iar secretul e hidratarea. Multe ceaiuri si apa intre mese plus morcovi. http://lowcarblisa.tripod.com/thescarsdalemedicaldiet/id18.html Chiar daca nu am o slabire imediat spectaculoasa macar sunt multumita ca am mincat sanatos. Despre dieta mentionata de tine am citit undeva ca era sa faca hepatita din cauza asta. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Erina ai dreptate cu hepatita ..chiar Ncoleta Luciu a declarat asta, insa ea a exagerat, pt ca erau zile in sir in care bea doar 3-4 litri de ceai...fara mancare..
Oricum , nu cred ca ma pot ambitiona asa de tare incat sa tin dieta ei..O sa ma uit sa vad cum este Scarsdale...n-am auzit!
Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si de
Lucas (21.09.2000)
bluekidoo spune:

La multi ani sanatosi si fericiti mamaicilor Alice si Yaia! Sa aveti parte numai de bine dragelor! 

Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
la multi ani
alice sa ai parte de multe bucurii, sa fi fericita si sa te bucuri de piticul tau
la multi ani
yaya multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa indeplineasca alaturi de cei dragi tie,si sa te bucurii de minunile vieti tale

Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana