Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele

Mi-a venit costumulllllll cu protectie UV.
Nu pot sa cred ca a venit asa repede.
Vineri am platit, luni a plecat din UK si ieri a ajuns.
Total platit din banca 79.42 lei.
O sa pun poze cu Gia in el dar inca nu am apucat sa o probez cuea.

Aaaa, apropo, am inteles ca sunt ceva cazuri de rotavirus.
Am o prietena, a carui baietel a luat din parc, ca din alta parte nu are de unde. Si a stat o saptamana in spital pe perfuzii, cu voma si diaree. Acum a luat ea.
Din cate am citit si asa i-au zis si ei la spital, se ia doar in contact cu fecale sau ceva ce a ajuns in contact cu ele, cum ar fi mana care pusa pe o banca si pune si altul acolo si apoi baga in gura.
Sau in cazuri extrem de rare prin aer.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Salut. Noi am fost azi la eco si am vazut bulinuta! Era asa haioasa... statea cu mainile sub cap, parca stie ca afara e deja soare si vrea sa se bronzeze. Totul e bine, doar ca data trecuta era cu capul in jos si acum s-a intors cu el in sus. Sper sa se razgandeasca si sa-si reia pozitia.
O zi buna!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 27+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ami_84 - CE BEBELUSA NAZDRAVANA AI TU ACOLO. dCA ASTA ITI DORESTI SA dEA dUMNEZEU SA SE INTOARCA LA LOC.

WEEKEND PLACUTY TUTUROR.
NOI MAINE MERGEM LA PESTE. SPER SA NU NE PLOUA PREA TARE.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetele din Bucuresti poate ca sunt interesate de petrecerea de 1 iunie a forumistelor DC de la magazinul Cocor. Verificati topicul de la Generale. Mie imi suna taaare bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dupa-amiaza frumoasa.

Vladimirescu, Sensibila si pentru cine mai este interesat.

Astazi am gasit in Kika Militari costum de baie cu protectie pentru David. Sunt foarte cute, arata asa

Mai erau top-uri pe albastru inchis problema e ca numai marimea 8-10 kg dar se intind. Mai era o mare varietate de short si slip(ultimate swim diaper-au un strat absorbant) iar la fetite chiar si marimi pina la 24 de luni.

Imi place ca top-ul e separat o sa il poarte si cu diaper pentru inot de la Baby Love (se gasesc in DM).

Preturi ron produse UPF 50+, PVC free, eco fiendly:

Top: 89.99
Shorts: 64.99
Sapca: 59.99
Slapi: 44.99

I-am luat si Dariei o palarie cu protectie solara-49.99.

Sensibila, abia astept sa o vad pe Gia echipata, foarte bun pretul tau si ma bucur ca a ajuns repede.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tututror celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani pentru toti cei care poarta numele de constantin si elena,sanatate fericire si mult noroc in viata

noi am avut o dimineata mai proasta, s-a trezit adelina la ora 10.30, cea ce m-a pus pe ganduri...ea care se trezea la ora 08.00, am luat-o in brate si ardea, avea temperatura 39,8 deci stari de somnolenta...
am chemat salvarea, a consultat-o si a spus ca este o usoara raceala pulmonara, acum eu nu stiu ce sa cred, poate da acest diagnostic ascultand doar cu stetoscopul???
se poate sa fi racit in parc? mergem des in IOR, poate sa fi fost aerul mai rece seara...nu stiu ce sa cred nu stiu de la ce

ca si tratament ne-a dat panadol la nevoie si ospamox la 6 ore,am inceput tratamentul, a scazut temp.si este putin mai vioaie, sper sa fie bine macar pana luni cand vreau sa merg sa o vada pediatrul...

si eram invitati la un constantin si elena,cu parere de rau am sunat si am anuntat ca ramanem acasa sa dea domnul sa fie papausa mea bine, ne vom juca amandoua in casa...

va urez un we placut

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

multa sanatate Adelinei

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI celor care poarta numele SFINTILOR CONSTANTIN SI ELENA!!!

STANUCEL multa sanantate Adelinei...o fi vreo viroza, astea se iau din aer, deci si din parc. Interesant totusi ca ti-au dat antibiotic, la viroze nu se da...dar na...medicul stie mai bine...de aia a facut scoala, nu?

ERINA, SENSIBILA, VLADIMIRESCU interesante discutiile despre costumele pentru protectie solara...o sa ma uit si eu dupa asa ceva, sapca japoneza am gasit deja.
Poate vad si restul costumului prin decathlon.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bluekidoo,La multi anisori frumosi alaturi de printesa si familia ta!!!!!

AM PUS POZE NOI PE CONTUL COMUN

Pupici la toATE!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput