Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 13
vladimirescu spune:
Bluekidoo LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de noroc si multa iubire! 
Yaia acum am terminat de citit, ma bucur tare mult ca sinteti pe drumul cel bun!!! Stii cum e, totul e bine cind se termina cu bine! 
Castelana si eu zic ca fetele, nu e cazul sa te ingrijorezi nici macar un pic pina pe la 14-15 luni cu mersul Cezarului. Cred ca e mult mai dificil pt un copil bine dezvoltat sa-si coordoneze echilibrul, nu atit de greutate cit mai ales din cauza inaltimii !
Altfel, sint impresionata de multe din progresele pe are le raportati voi, Floricica al meu nici nu construieste din cuburi, nici nu se misca singur chiar prin toata casa, nici nu zice mai multe de 5-6 cuvinte, si nici nu are kg sau cm cu care sa ne mindrim, si totusi realmente sint multumita de el, mi se pare un copil dezvoltat normal si frumos :)
Fetele care cumparati de pe EBAY, produsele nu sint uneori contrafacute? ca eu nu stiu, dar uneori vad preturi cam mici, si ma gindesc ca o fi o diferenta totusi de la un produs la altul,,, Ca daca voi mi-ati zice ca produsele de pe ebay sint ok, m-as baga si eu, ca pare ieftin si deloc complicat !
vladimirescu spune:
Erina ce bine ca ai intrebat de unde costum de protectie la plaja si piscina! Au raspuns fetele cu sugestii excelente si uite asa stiu si eu de unde sa cumpar acum :) Eu am avut niste costume capatate de la o prietena care are 2 baieti ceva mai mari ca ai mei, si asa mi-am dat seama cit de bune sint! Nu stiu cum nu m-a dus capul pina acum sa-mi usurez viata la plaja folosindu-le si m-am chinuit atitia ani sa-l ung pe Vladimir de n ori pe zi cu crema, spre disperarea lui dar si a mea, ca tot timpul aveam "o treaba" :)
Iar sapca din aia stil japonez, cum zici tu (cu ceafa acoperita) avem si noi, e f buna :))
Acuma, ca sa va amuz: stiti ca v-am zis ca abia ma intorsesem din Turcia unde a fost super cald si bine, in timp ce aici ningea la Brasov si toata lumea ingheta de frig... Ei bine, acum a fost invers, am inghetat 3 zile pe o plaja la Marea Nordului la 8-10 grade, intr-un vint cumplit timp de 10-12 ore pe zi, in timp ce aici voi nu mai puteati de cald la 27 grade :))) Iac-asa se intoarce roata ! 
sensibila spune:
cu mii de scuze pentru intarziere 

La multi ani bluekidoo !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
ami_84 - stai linistita ca nu e o tragedie ca a mancat putina ciocolata. Sunt destul de mari pt a incerca cate putin din fiecare. Si Gia de pasti desfacea instant oua si iepurasii de ciocolata, dar nu a apucat sap ape.
bluekidoo – si Gia mananca ceapa, dar din asta verde, se plimba toata casa cu ea si mananca din ea.
Sper ca macara in weekend sa te poti odihni
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
LAlexandra spune:
Serus, fetele!
Carmen, sa stii ca eu am o vecina, care pe cand era mica manca ceapa ca si marul, si cerea ea sa ii dea ca ii placea asa goala. Acum nu mai stiu daca mananca, ca e de varsta de iesit cu baietii la cofetarie![]()
Sa aveti si faina!
_
printisorului Alessandro
Yaia spune:
Multumim tuturor de urari!
Acum Alexia e bine, pe antibiotic. Din pacate, de ieri seara, Tudor e cu febra mare, se pare ca a luat virusul de la Alexia, ca alt simptom nu are, exact cuma fost si ea. Azi la 5 am programare la medic cu Tudor. Of, of, mai, mai, numai mama sa nu fii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Tudor al meu manca usturoi cand era mic. Curatam usturoi si el mergea abia copacel si a venit curios sa vada ce fac. Si i-am aratat usturoiul si a vrut. I-am dat doar de distractie, credeam ca va musca si il va lasa, strambandu-se. Numai ca el a mancat tot catelul si a mai cerut unul.![]()
vladimirescu spune:
am gasit ceva f nostim, un fel de reclama pusa cind intri pe gmail, iat-o:
Vrei sa Vorbesti Engleza? - Vorbesti fluent & scri corect limba !
Tare!!
greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
intru si eu rapid, dupa o zi lunga.
petru mananca fructe cu mare drag, am incercat si capsuni, nu suntem alergici. Evit in continuare zaharul si produsele cu zahar adaugat, azi a mancat cu mare drag ciorba de loboda si orez cu legume.
am fost la baby expo, principala achizitie este o pereche de pantofi de casa:
http://www.tikki.ro/website/ProductDetails.php?productId=32&sizeId=4
Daca va intereseaza, pretul la baby expo este 52 ron si azi aveau majoritatea modelelor de pe site.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu am gasit ceva f nostim, un fel de reclama pusa cind intri pe gmail, iat-o: Vrei sa Vorbesti Engleza? - Vorbesti fluent & scri corect limba ! Tare!! |