Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 12
sanzi spune:
Yaia, multa sanatate Alexiei! Sper sa scapati de antibiotic si sa fie ok! 
LAlexandra, Mara mananca dimineata maxim 100 ml de piure de fructe, la pranz ciorbita si seara un iaurt, de multe ori nu intreg. In rest, suge la san si mai rontaie cativa pufuleti sau jumatate de covrig. E putin, dar pentru ea e un progres, pana acum 2 luni nu reuseam sa ii dau mai mult de 50 ml din nimic. Bine ca sunt sanatosi, eu nu insist cu mancarea. Pe mine ma forta mama cand eram mica, iar acum mananc ca disperata si nu mai reusesc sa slabesc.
Castelana, bine ai revenit! M-a impresionat Castelanul tau cu cate stie sa faca!
Sa stii ca nici Mara nu merge foarte bine. Ii este frica, merge singura pana isi da seama ca nu o tin, apoi se opreste si se aseaza. Afara o tin cu ham, e singura modalitate in care merge fara grija.
bluekidoo spune:
multumesc frumos sanzi

eu nu am ami reusit sa intru in ultimul timp pentru ca am foarte mult de lucru la munca, iar cand ajung acasa sunt loata drept proaspata de Tanya, asa ca trebuie sa ma supun si sa iesim la joaca.. seara pic lata.. nu stiu nici cand adorm nici cand trece noaptea.. sunt atat de obosita ca de multe ori se trezeste noaptea, plange la capul meu, iar eu nu o aud, nu reactionez... se trezeste sorin, se ocupa de ea, ma zgaltaie, iar eu debitez cum ca am dus faa in camera ei, ca am fost si am invelit-o si ca ma duc si eu curand la culcare(in conditiile in care ea doarme cu noi in camera iar eu dorm de ceva ore) 
azi nu am petreut ca deh.. am stat peste program sa pregatesc niste acte pt o inspectie 
voi intra de cate ori voi avea ocazia macar sa va salut 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
LAlexandra am fost cu el a doua oara la medicul de la grigore alexandrescu si ne-a spus ca este normal sa nu auda bine cu urechea, deoarece a fost o iritatie destul de mare la timpan si ne-a dat otipax, niste picaturi de urechi, si aude mai bine, dar tot infundat...vom merge la un control...iar despre tine eu zic sa nu mai stai du-te la medic, nu este de joaca, ai mare grija...
Yaia supeeer ca ti-ai ascultat instinctul matern, felicitari si multa sanatate alexiei
am pus si noi cateva poze noi la semnatura cu bucalata mea...![]()
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
LAlexandra spune:
Cu intarziere![]()
LA MULTI ANI! CARMEN! 
...stiu de oboseala de care vorbesti, am trecut si eu prin momente de-astea
_
printisorului Alessandro
ami_84 spune:
La multi ani Carmen! 
Yaia multa sanatate Alexiei! Bine ca ai insistat si ca ati facut pana la urma analize la sange sa depistati cauza adevarata a bolii.
Erina cand am timp ma mai uit pe bloguri sau site-uri americane cu activitati pentru copii. Si mi se par super! Mai incerc sa adopt cate o idee sa ma joc cu Irina.
Acum dimineata am mes pana la bucatarie sa spal o farfuie si sa imi fac o cafea si cand m-am intors in camera, Irina manca dintr-un iepuras de ciocolata.
Binenteles ca eu sunt vinovata ca i l-am dat sa se joace, nu m-am gandit ca va reusi sa il desfaca. Sigur nu imi mai mananca fructele.
Ieri am intrat pe blogul unei mamici cu activitati pentru copii si sa va las si voua link-ul si am citit ca a nascut o fetita cu trisomia 13. M-a intristat foate tare! Toata seara m-am gandit la ea. Mi-a placut atitudinea ei si m-a facut sa plang un pic.
http://caietpentrucasamea.wordpress.com/
o zi buna tuturor!
Andreea, mami de
Irina (8 martie 2010) si din nou
27+ cu
Ilinca
Yaia spune:
Bluekidoo, sa traiesti multi ani sanatoasa si fericita! Si poate vin si vreo 3 ore de somn in plus cadou in sfarsitul de saptamana!
La multi ani!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
stefimic spune:
salut,
LA MULTI ANI!CARMEN!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de pitica ta!
YAIA sanatate multa ALEXEI, of sper sa scapati si voi de imbolnaviri, ma gandesc ca va mai creste si va capata mai multa imunitate, sper sa aveti o vacanta cat mai relaxanta si sa te poti bucura de copii sanatosi, va pup.
IOANA sanatate si voua, cam naspa cu atatea antibiotice,stiu cum este ca am trecut si noi in toamna, sper sa fie ultima imbolnavire, sa va puteti duce linistiti la PRAID.
noi am fost anul trecut la OCNELE MARI la salina de acolo, si a fost bine, au modernizat totul si arata destul de bine, sper sa fie bine si la voi.
fetelor va pup, eu sunt in renovari si am cam obosit, dar trebuie sa termin.
copii sunt bine,sper, asteptam sa vina vara sa stam cat mai mult afara si sa ne bucuram de vacanta.
va pup, o zi buna va doresc.
bluekidoo spune:
multumesc frumos fetelor pentru urari 
hai sa va povestesc ce am patit ieri.. am iesit afara si spre seara am trecut si prin piata unde ne-am oprit la o "barfa" cu niste vecini ce si-au luat o taraba acolo de cateva zile.. in timp ce noi vorbeam Tanya se juca cu legumele de pe taraba.. la un moment dat se juca cu o ceapa uscata pe care incepuse sa o bage in gura, ca sa nu o bage asa murdara i-am curatat-o de coaja.. ce credeti ca a facut Tanya? A mancat in ceapa ca din mar
Musca din ea, se stramba, ii curgeau ochii si se inrosisera de la usturime, dar ea continua sa manance..
abia dupa cateva guri sanatoase s-a oprit si ea din mancat si ne-a dat ceapa ![]()
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
vladimirescu spune:
Salutam!
M-am intors aseara, sint rupta de oboseala dar macar multumita ca a mers bine treaba pt care am fost plecata 4 zile de linga puii mei :)
Am sa scriu pe masura ce citesc, ca deja mi s-au incurcat numele in cap :)
Yaia imi pare tare rau ca esti asa de greu incercata! Eu turbez cind vad temperatura de 40 grade, de 2 ori mi s-a intimplat cu Vladimir, dar era deja iepuroi mare!
Vreau doar sa-ti spun ca Vladimir cind avea vreo 8 luni a facut febra din senin cam 39,5 si a tinut-o peste 38,5 vreo 3 zile. Nu avea nici un simptom, i-am facut analize de singe in urgenta in spital si nu a iesit nimic anormal. Culmea e ca nici dupa 3 zile nu a avut simptome d eboala d enici un fel, nu era nici dupa vaccin, nici de la dinti... asadar a trecut de la sine si nimeni nu stie nici in ziua de azi ce a fost febra aia. Asta iti doresc si tie, sa treaca pur si simplu si sa nu fie nici o boala de fapt :)
By the way, pt febra mare la mine merge supozitor Diclogesic sau Novocalmin. Pt febra f mare am in casa o solutie diazepam pt copii de administrat intrarectal in caz ca febra ii provoaca scuturaturi din alea incontrolabile, am uitat cum se cheama exact, slava Domnului ca nu a trebuit sa folosesc niciodata! Va doresc multa multa sanatate ca ati tras destul!
ioana si eu folosesc pt copii mult aerosolii ca tratament, mai ales pt bronsiolite si laringite. Consider ca e un tratament mai putin agresiv pt corp, pt ca medicamentul s educe exact in zona afectata (plamini, git etc) si ajunge mai putin la ficat si la toate locurile sensibile. Eu zic sa-l folosesti cu incredere pe Omron, ca e bun, nu doare nimic doar ca cei mici se pot plictisi si urla cind ii tii cu masca pe figura. Eu una pe Floricica il tineam la aerosoli in timp ce-i aratam ce-i place lui in carti sau la bebe tv, ca sa-l tin ocupat si sa nu mai respinga masca de aerosoli :)
Si eu dau si antibiotic si aerosoli deodata daca trebuie, nu s eexclud una pe alta. Iar trat cu aerosoli mi se pare cel mai putin agresiv.
Pt laringita mai ales ai grija, aerosoli cu adrenalina, dexa sau ce ti-a dat doctotul sint esentiali sa previi o eventuala laringita congestiva care te baga in sperieti... Sanatate multa!!!