Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aaaaaa...TUNDE, de cand vreau sa-ti raspund si tot uit mereu.
SILICEA CH9 face parte din schema noastra de tratament pt piele sensibila (dermatita sau ce-o fi...). I-am dat timp de 14 zile la inceput, dimineata si seara cate 3 granule; apoi 3 granule doar seara o data la 3 zile. Dupa ce am terminat flaconul am trecut pe SILCEA CH30, 5 granule, o data pe sapatamana.

Mai zicea cineva pe aici mai demult de SILICEA pt icter.
Deci clar e pentru chestii legate de piele.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monik si mocachina mea face la fel kk, foarte apos, aproape ca nu ramane nimic in afara pampersului, doar putin, asa; si face des, cam intre toate alaptarile; dar nu am nicio grija, sincer, eu zic ca e bine, miroase normal, e vesela, e minune, ce mai! [cra!]
Deci, daca fata e ok, las-o, nu te mai stresa. Da, o kk-cultura nu strica pt linistea ta.

bebelu nu am idee ce poate fi cu dunga aia, sa se fi zgariat? Ei sunt f fini, cine stie, o unghie, o jucarie...nu am idee....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Si noua pediatra ne-a spus ca este dermatita atopica, rectific doi pediatri ne-au spus asta.
Medicul dermatolog la care am fost (http://www. drbadutnicoleta.ro/)ne-a spus ca nu este chiar asa ca este mai mult o iritatie din cauza unei pieli foarte, foarte sensibile.
Din cate am citit eu pe internet dermatita asta atopica se regaseste doar pe la gat, coate, genunchi, ceva de genul
Noi am avut peste tot, erau bubite rosii care se uscau si i se cojea pielea de ziceai ca a fost la mare...arata saracutza horror

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ea are in zona subratului ca o pata maronie.. cica a facut de la hainute colorate.dar asta i-a aparut de vreo 2 sapt max si pana acu doar am imbracat-o cu toate culorile...ma rog..si p picirus, deasupra genunchiului e p o mica portiune mai aspra pielicica, cum se face dupa ce te arde soarele si incepi sa te cojesti. in rest nu are nimic. nu prea imi vine sa cred k e dermatita atopica...

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Monik si buba mea face mai apos.si face asa de la inceput. nu ma speri k dc era ceva sigur existaumodificari si nu era asa activa.
acu mai e alta faza, ea poate face normal (insemnand mai legat) si imediat sa faca si pisu si tu sa il gasesti apos.

Lori nu s-a zgariat, nu avea cum in zona aia, iar eu am mare grija cu unghiile.

wudy mersi

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Buna fetelor!
si noi suntem zi de zi alaturi de voi,va citesc zilnic,de postat mai rar,am avut o stare de kk-o,inca o mai am,si nu am chef de nimic,si mai bine nu va stric buna dispozitie.eu la cap.povestit nu sunt grozava,vb aceea am insa privirea inteligenta ca doar de-aia ma facui inginera

m-au emotionat f tare povestile voastre, la toate!
merita scrise pe blog.Felicitari pt idee! roxx multumim pt.realizare!

tunde-uff am tremurat cand am citit,bine ca a fost doar atat.

wudy- eu am incercat cu apa calduta 2 lingurite si a functionat,incearca,poate da de.... noi suntem pe LP,dar poate functioneaza.vazui pozele la semnatura.Superbe fetele atat fititza cat si mamica!

eu citesc cum spuneam zilnic forumul,si trag cu ochiul si la celelalte odisee,ma documentez in leg cu diversificarea.multumesc pt.info de la voi si mirelei pt site!
noi am inceput timid diversificarea,in sensul ca dau seara la LP o masura de cereale si am inceput cu sucul de mar,va urma cel de morcov, sa vedem daca ne va placea......
bubu al meu nu ia grozav in greutate nici acum,s-a lungit,insa e slabut.facut analize,nu arata grozav,nu stim de ce,cica ar fii trecut printr-o infectie si sigur analizele de-aia au iesit asa....
acum am un alt stres cu perimetrul cranian,mie mi se pare ca e prea mic capsorul,luna asta mergem din nou la neurologie,ne-au dat sa luam complex de vit.B .
mai vroiam sa spun ceva,dar nu mai stiu ce....revin eu.....fug ca plange..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu pt zona aia aspra, fix asa avea robert pe picioruse, ne-a zis sa schimbam detergentul (foloseam ariel cu 2 clatiri), sa trecem la Dermalin (un dermatolog ne-a zis 2 clatiri si la dermalin dar nu am aplicat); a trecut dupa schimbarea asta.
Cu "buba-taietura" in continuare nicio idee, sa fie vreo eczema, vreo reactie la ceva? la haine, la ceva? Folosesti balsam? Ca cica e foarte nerecomandat la pui mici.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

nu folosesc balsam k stiu k nu e indicat la bebei.
o sa incec cu schimbarea detergentului sa vdm ce si cum
cred k nu m-am expimat corect "taietura" aia e de la gaurica fundului un pic in sus spre spate, cam 5cm..e exact in pampers..deci hainutele nu au ce cauta acolo..si arata k o taietura (cum te tai cu foaia l deget) numai k e alba..scuzati-mi toate detaliile. dar sper k m-am facut inteleasa

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;mersi..am citit ca e bun si la bebeii care varsa dupa mancare..in fine..n-am folosit-o inca.
Mario mai are furnicaturi in buze..in obraz..nu se vede cu ochiul..doar le simte...a mancat o groaza de medicamente...Il deranjeaza lumina...blitzul la orice aparat foto..etc..chestii ciudate ce nu au nimic in comun cu epilepsia...

Mada;interesanta povestea ta CC.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Salutare fetele,

M-a tras de maneca Roxx ( pt grija) ca n-am mai forumit de muuult...
Noi suntem inca in piatra neamt, am venit aici inainte de Paste si we trecut am avut si botezul (pun 2-3 poze pe picasa). A fost frumos, cam mare dupa parerea mea; la urmatorul am zis: noi, bebe, nasii si bunicii. punct. Urmare a balamucului, vreo 2 seri a mea si-a ros pumnii de foame, drept care am vrut sa dau completare, dar n-am avut cui, ca il scuipa si plangea de foame.. Mi-am revenit nitzel, bag ceaiuri la greu, incerc sa recuperez odihna lipsa. O sa mai ramanem la piatra cam inca o sapt. sunt in urma tare cu cititul (vreo 4 capitole, mi-am propus sa recuperez)si promit sa revin in forta.
va pup pe toate, inclusiv buburuzele, sanatate multa!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput