Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

O Luiza m-ai facut sa rosesc , multumim pentru complimente .
O sa tin cont si de sfatul cu apa.

Acum suntem f fericite, am facut kk - o fi de la supozitorul de aseara, de la ceaiul de musetel bagat cu forta, de la gimnastica ...habar nu am dar suntem fericite
Nu-mi inchipuiam ca un kk ma poate ferici in asa hal

Noi mergem putin la nani si apoi vreo juma de ora afara, sper sa nu fie prea frig, parca-i soare

mamicile, fetele si baieteii

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Tunde nu vreau sa te sperii, dar faptul ca il deranjeaza lumina si blitzul poate avea legatura cu epilepsia. Pe canalele Discovery, inainte de unele emisiuni, exista o avertizare ca emisiunea contine succesiuni rapide de imagini, de tip flash, care poate cauza persoanelor fotosensibile.
http://www. romedic. ro/epilepsia-la-copii/cum-afecteaza-epilepsia-viata-copilului?
Mai bine ma injuri pe mine decat sa scapi ceva din vedere

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

facuram si noi vaccinul de 4 luni,a fost mult mai light decat cel de 2 luni.sper sa fie si la voi usor.
dermatita atopica am avut si noi a trecut cu a derma exomega.

felicitari micilor increstinati!bafta si multa rabdare pt cele care urmeaza sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

La multe Lunite sarbatoritilor zilei! sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna mamici, nu am mai intrat de mult si am ramas in urma cu cititul, capitolele de saptamana trecuta.
Ne-am intors de la bunici si v-am gsit cu multe realizari, un blog nou si subiecte frumoase.

Roxx esti tare draguta, m-ai ajutat de cate ori am avut nevoie, faci si un blog frumos, esti super!

Mimo noi pentru botez o sa le cumparam nasilor o iconita de argint cu Fecioara Maria s Pruncul.

Alinushali, pentru fisura anala provocata de nastere verisoara mea a fost operata, e destul de neplacut....

Cu greutatea bebele meu sta prost luna asta. El a luat in primele luni 1/1.5/1 kg. Acum in luna 4 dupa aproape 3 saptamani a luat doar 300gr. Sa vedem la cotrolul de 4 luni cum sta, parca i-au scazut si falcutele. Oricum vomita des, papa putin, ce sa astept...

O problema la fundulet are si el, e ca o basicuta sau o afta, de vreo luna e acolo,chiar aproape de anus si nu trece. Pediatrul a spus sa pun pe ea violet de gentiana sau albastru de metilen. Am incercat dar nu trece. Alt medic a spus sa dau cu crema cu zinc, tot degeaba. Ati patit vreuna la fel?

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Adryiii, Tunde - Multumim pentru aprecieri . Nu ne puteam lasa mai prejos, nu? Numai voi sa fiti frumoase, frumoase ? pentru fetite

Tunde, sambata trecuta (ca sambata este ziua noastra de cantareala) avea 5570 si 60 cm. Pediatra noastra cica-i bine dar mie nu mi se pare deloc bine. Sa vedem maine cat a luat in ultima saptamana

Lori, esti tare cu pozitia pentru kk. Noi nu am mai facut kk in pampers de nu-mi mai duc aminte cand. In general o tin mai mult timp dezbracata pe scutecel si aplicam toate metodele posibile. Imi este asa mila de ea saraca, astazi este a treia zi de cand nu a facut.
I-am baga in sila niste ceai dar face urat, nu-i place. Mai incercam si mai tarziu

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Alina, scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar vroiam sa-ti spun ca Lori are dreptate. La unii copii functioneaza mai bine "procesul" in pozitia sezanda. Ambele mele fetite au avut problema asta cu kk incepand de la 2 luni (hranite cu lm exclusiv). La Eva pediatrul m-a asigurat ca o sa se rezolve problema la diversificare. Si asa a fost. Fara nici un fel de dependenta de supozitor, incepand de la 6 luni are cel putin un scaun pe zi (dar de cele mai multe ori 2). Clara, prin imitatie, face economie la pampersi. Ii pun supozitor, o tin in poponeata sprijinita pe genunchii mei si gata (ce-i drept, in 99% din cazuri, cateodata ii mai fac si masaj la burtica si gimnastica cu piciorusele). Si cu luatul in greutate, tot mai incetisor (desi demarajul a fost puternic.)
Scuze pentru interventie, poate te ajuta (mai e o fetita la ursuleti care e asezata in scoica pt kk si functioneaza fara supozitor).

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Alinus, si al meu e constipat de vreo trei saptamani. El facea caca de vreo doua, trei ori pe zi si brusc nu a mai facut. de vreo doua zile ii dau si eu ceai de musetel si azi i-am pus si supozitor si l-am asezat in leagan (unde sta ca intr-o scoica) si a facut kk imediat. Deci e buna pozitia. La noi a fost intamplare, dar acum citind, vad ca e buna pozitia, o mai folosim.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele ziceti-mi si mie ce dati pt dermatita atopica? mie mi-a dat atoderm pp...am dat o caruta de bani, dar parca nu e nici o schimbare.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

eu am luat toata gama de la avene si a avu efect imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumesc Lorich si Raluca ptr raspunsuri...Sper sa fim bine!

La bt bate vantul rau de tot si ploua..sper ca macar maine sa fie mai frumusel, ca de! e botezul migdalutei.Mi-a venit fratele/nasul, i-a adus hainute si jucarele ca tot n-avea nik.

Ma bucur sa te revad printre noi, maimutzico!!

Asa...si CC:
In 2002 ajunsesem intr-un punct vecin cu disperarea. Iubisem pe la 18 ani pe cineva f mult, cineva de departe si dupa 3 ani in care ne vazusem doar de vreo 8 ori, am hotarat sa ne despartim decat sa ne chinuim. Dupa el nu m-am putut lipi de nimeni. Am avut prieteni dar nesemnificativi, ieseam doar din amuzament si, din cauza asta, alegeam doar niste scursuri de ma mir si astazi cum de-i nimeream asa bine pe toti idiotii....Buun. Deci, prin 2002 ma saturasem sa fiu mai mult singura. O doamna de la servici m-a sfatuit sa ma duc si sa ma rog la 7 biserici asezate in cerc si apoi sa postesc 40 de zile. Asa am facut. Trebuia sa ajung pana la citirea Evangheliei la toate 7...pe jos...si am reusit. De cum am terminat, nu stiu, am fost sigura ca va fi bine. Am postit si in a 40-a zi maica-mea m-a obligat sa merg la o nunta la o colega de-a ei. Eu nu voiam...nu cunosteam pe nimeni in afara de colega (care era soacra mare). Am bocit o ora dar maica-mea a fost ferma:te duci si gata.Asa ca m-am dus cu gand sa stau pana la 12 si apoi sa plec. Sotul meu era coleg cu mirele. Am nimerit asadar la masa langa el. Musiu era ametit fiind cu nunta de dimineata, asa ca se baga in vorba cu mine de numa numa. Eu, nervoasa, nici nu-l bagam in seama, iar la un moment dat m-am si mutat de la masa lui. In 10 min ma stia toata sala ptr ca domnul ma striga de la masa lui si-mi spunea: "Je t'aime", exact cum se scrie. Eu incercam sa ma fac mica, mica, ptr ca toata lumea voia sa vada cine e Monica aia ce-l bagase in boale pe baiatul ala simpatic. La un moment dat am iesit afara, iar el m-a urmat...se tinea scai. Afara erau si colegi de-ai lui de servici...Unul dintre ei i-a strigat sa ma prezinte, iar musiu se opreste si spune: Va prezint pe viitoarea mea sotie!...Deci a stiut din prima.
Ca sa nu ma mai lungesc va spun ca am plecat amandoi de la nunta, nu l-am lasat sa ma conduca decat pana in apropierea blocului, nu i-am dat nr de telefon, nik. Dupa 2 sapt de investigatii m-a gasit, m-a convins sa iesim iar in 2005 ne-am casatorit si astazi avem un botisor de om, care, daca el nu ar fi insistat, nu ar fi existat.The end!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Mi-au placut foarte mult povestile voastre, atat CD cat si CC.
Mi-au dat lacrimile de multe ori asa ca m-am hotarat sa va spun si povestea noastra.

Eu 26 de ani, sotul 24. Lucram la aceeasi firma dar nu ne stiam decat de la telefon, eram in orase diferite. Ne-am cunoscut la un chef, aniversarea unei colege. Am stiut din prima seara ca fie o sa fie ceva deosebit, fie nimic. Distanta parea ca o sa fie un obstacol, opozitia parintior de asemenea dar pentru noi nu au contat. Au urmat 4 ani de naveta intre Brasov si Sibiu, la fiecare sfarsit de saptamana, naveta facuta mai ales de sotul meu, cu trenul sau autobuzul prin frig, la ora 5 dimineata si apoi direct la munca. Abia spre sfarsit si-a cumparat masina proprie. Cand am implinit 30 de ani mi-a oferit cadou o excursie in Europa si m-a cerut in casatorie in Venetia, in piata San Marco, a fost o excursie de vis! Si acum mai visez...sa o repetam toti 3. A mai urmat un an de naveta si apoi ne-am casatorit, ne-am cumparat cu credit apartamentul si credeam ca o sa urmeze foarte usor un bebe.
Dar cum noua toate ne-au venit greu, dupa multa munca, iata ca dupa un an nu venea nici o barza. Am facut numeroase controale si tratamente naturiste si....asteptam. In 2009, vinerea mare am mers la biserica. La iesire se dau flori, eu am primt o garoafa cu doua flori si un boboc nedeschis, atunci am stiut ca e un semn si sunt insarcinata, lucru confirmat peste cateva zile. Eram super fericiti desi doctorul spunea sa nu ne bucuram pana la 3 luni. Si a avut din pacate dreptate, sarcina s-a oprit in evolutie, am aflat la trei luni. Nu va mai spun ce e in sufletul cuiva care pierde o sarcina, obtinuta si destul de greu, multe dintre voi stiti....Dupa trei luni am ramas din nou insarcinata, s-a oprit si de data aceasta, deja scadeau si sperantele. Asa am descoperit ca am trombofilie, probleme cu tiroida, RH negativ...33 de ani....
Si a venit luna mai 2010, cand desi testul arata o liniuta eu stiam ca in burtica mea e un baietel, asa cum de primele doua ori simteam ca sunt fetite, desi nu o sa aflu niciodata ce au fost, doar ingerasi. Deja bucuria noastra era combinata cu mai multa frica decat bucurie. Cand am trecut de 3 luni de sarcina am rasuflat doar pe jumatate usurata, mai era inca mult. Mi-a fost teama sa nu se intample ceva pana in ziua in care am nascut, ultimele 2 luni am stat doar in pat din cauza colului scurt, va citeam pe voi dar din superstitie nu scriam .
As mai lua-o oricand de la capat pentru minunea mea, ma simt binecuvantata pentru tot ce am primit, desi toate au venit greu. Sotul meu este un om foarte bun care ne iubeste tare mult si pe care il iubim la fel, minunea mea e in bratele mele, cu un zambet care sterge orice suferinta. Poate peste vreo 2-3 ani o sa-i mai oferim o surioara, desi vremurile sunt cam inaintate pentru mine....

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monik haioasa pov, seamana cu a mea...poate o sciu si eu...daca mi-oi mai aminti-o, de acu 13-14 ani.

dedicut am plans, pt ca am trecut prin asta, o data doar, dar e arhi-suficient.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput