Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Roxx, mi-am amintit ca si tu povesteai la inceputuri de constipatie la Catalina. Anais asa este constipata de cand am adus-o acasa din maternitate, mereu am avut probleme. Eu as mai lasa-o si fara sa o stimulez dar plange saracuta si se vede ca o doare burtica si ca ar vrea sa iasa kk. Eu o mai las asa, ii fac masaj pe burtica, o plimb prin casa, facem gimnastica dar cand nu ma mai inteleg cu ea apelam si la de-astea mai grele, gen supozitor.
TINKER_BELL, stai linistita, nu te bagi ca musca, eu va multumesc ca-mi impartasiti din experientele voastre.
O sa incerc si metoda asta de care vorbeati tu si Lori. Trebuie incercat tot. Cred ca am mai tinut-o si eu asa dar inconstient, cum ea vrea numai in brate, o tin si eu in toate pozitiile. Chiar o sa incerc cand s-o trezi mandra.
O sa merg si la farmacie dupa Lactoza de la Humana. Trebuie s-o rezolvam cumva.
Cred ca sunt in stare sa dau petrecere daca face kk.

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Multumim tanti Roxana . Mami daca ma vede in fiecare zi zice ca tot mica am ramas si ca daca nu mananc si o sa iau in greutate numai cate 100 g pe saptamana o sa raman mica si o sa rada toti copiii de mine.
O sa-i arat ce ati scris sa vada si mami ca eu am crescut, nu m-am jucat.
Va trimit si o floricica virtuala

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

WUDY, e dulcica foc micuta, a crescut mult de cand am vazut pozici cu ea ultima oara!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

pozici

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Mimo..eu le-am luat www.emag.ro/gratare-electrice---gradina/gratar-electric-zelmer-40z011-1500-w--pGRATARELECTRIC40Z011" target="_blank"> asta .
la banii lor..eram in pom cu ideile,dar i-am zis ca mi-am luat si e super,face carnea foarte bine si sanatos..si legumele..si a zis ca o sa-si ia si ea.
am luat noi,i-a placut si chiar il foloseste.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Ceva de genul asta le-am luat cand ne-am casatorit, plus un storcator de fructe. Ma batea si pe mine gandul sa-mi iau.

Luca Alexandru, mica mea comoara

o rama foto electronica ?

eu acu caut una cadou pentru sot,sa aibe la birou..sa-si vada printul intr-una

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

S-ar putea sa le placa. Caut si eu. Multumesc

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Da, Simo, si noi apreciem fiecare lucrusor pe care ni-l cumparam, ca e din munca noastra, fara niciun ajutor...Si ma deranjeaza sa vina si sa se uite stramb ca nu avem una sau alta, ba, mai mult, ne reproseaza ca cheltuim banii aiurea, ca trebuia sa strangem pana acum o suma frumusica. Dar toate ratele pe care le platim singuri? La apartament, la masina, la mobila, ba chiar si pentru avansul de apartament am facut credit... Numai noi stim cum dormim noaptea, cand stim in cate datorii suntem bagati.
Si soacra strikes back again: a invitat AZI, ACUM O ORA, inca o persoana, ruda de-a lor...
Of, fetelor, scuze... voi vorbiti de ale voastre, lucruri mai interesante decat soacra mea si eu vin aici sa ma tot plang... Dar sa stiti ca citesc tot tot ce scrieti voi Doar ca nu ma simt capabila sa raspund niciuneia, acolo unde as avea o parere sau un cuvant de bine!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!

Voi va plangeti de constipatie iar la mine iese prea moale...Luni ii duc analiza la scaun, sunt ingrijorata desi sotul tot imi spune sa stau linistita ca ea oricum facea mai moale de la inceput, a luat 1 kg pe luna, e un sg scaun pe zi, chiar la 2 zile uneori...eh, dar eu tot tre sa fac test sa stau linistita...Soacra-mea la fel: ca daca nu are mucus e bine, are digestia buna.Iaca na! difestie buna=apoasa...nu-mi suna ok...
Vai cat am vorbit despre kk!!Scuzati!
Si de vreo 3 zile imi doarme...bine, tre sa o adorm ca maraie,dar adoarme imediat...iar dupa ce papa se agita si se strange de parca ar durea-o burtica...ufff, ce de ganduri!
Voi raspunde si la CC dar nu acu...ea doarme si tastele o trezesc.
Cea cu nisipul la fundulet sunt eu,dar nu era pielea ci chiar o secretie ca nisipul care, la indicatia Andutzei, a trecut. Era de la prea mult ulei+crema. Acum o dau doar dupa baita cu ulei,in rest apa.
Madalina, am ras cu lacrimi cum m-ai lasat in vant cu povestea ta...nu intelegeam ce s-a intamplat!Noroc ca ai revenit ca eram curioasa cu Mr. P.
Carmen, mai rar asa ca tine:prima si ultima dragoste. Eh, ca-n filme...Chiar, eu ma mai gandesc cateodata la prima dragoste:oare cum ar fi fost daca ramaneam impreuna...
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele ziceti-mi si mie ce dati pt dermatita atopica? mie mi-a dat atoderm pp...am dat o caruta de bani, dar parca nu e nici o schimbare.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaa si inca o intrebare: buba mea are de la fundulet in sus spre spate, o dunga alba k o taitura, se simte la mana ca e ca si cum ar fi taiata. i-am dat cu bepanten dar nimic. ce poate sa fie?

sper sa am timp diseara sa stau mai mult. ca acu iar e agitata si vrea sa stau numai cu ea..
azi-noapte a dormit sa zicem mai bine..tot treziri dese...dar macar dupa 10 min adormea la loc..

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Raluca Anais a avut dermatita atopica. Acum ne-a trecut, medicul dermatolog la care am fost ne-a spus ca s-ar putea sa mai apara ca are pielea sensibila. De vreo 3 saptamani s-a curatat si nu i-a mai aparut nimic deocamdata.
Ne-a recomandat asa:
- pe bubite direct sa dam cu o crema cu zinc facuta de ea si vanduta la o farmacie de langa clinica ( Urgent Farm - este undeva pe la gura de metro Muncii)
- sa o spal cu Atoderm - gel moussant de la Bioderma - si apoi sa fie clatita foarte bine cu apa fiarta si racita
- dupa baie tot Atoderm PP tot de la Bioderma
Noua ne-a trecut cu tratamentul asta

Succes!

pozici

Mergi la inceput

Bebelu ai inteles tu ca mesajul de mai sus era pentru tine...am ratat niste virgule pe acolo, m-am grabit ca am niste tipete pe fundal

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, cum se manifesta exact dermatita asta atopica? Cica si mandra mea ar avea, dar eu am unele indoieli...diagnosticul a fost pus de pediatru, eu intentionez sa merg si la dermatolog dar am tot amanat. Catalina nu are deloc bubite, doar roseata pe la cutelede la gat (in unele zile da, altele nu), in spatele genunchilor si la subrat. Eu o dau cu crema pt iritatii de la Bubchen si a doua zi e ca noua, Mai facem si un tratement homeopat, o conta si asta, nu stiu.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput