Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Eu am pregatit o varza calita cu carnaciori..am stat in bucatarie cu bubu in carut,se uita la mine cum toc alea pe acolo si macar a stat linistit.
marti seara chiar am sunat dr sa intreb daca sa merg la el,pentru ca Edi de vreo 3 sapt se maraie intr-una ziua,nu sta deloc singur,tipa si plange din orice..noaptea doarme foarte prost.
ma gandeam sa nu il doara altceva inafara de gingii care mai au un pic si pocnesc apropo..poate are ceva in gat,ceva la urechi,ceva la burtica...deja nu mai stiu. i-am zis simptomele..febra nu a avut deloc,racit nu e..doar plange. a zis ca e din cauza dintisorului,dupa ce iese se calmeaza.
totusi,luni merg sa il vada..si marti la vaccin daca e ok.
Fluturah..aceiasi teama o am si eu cu vaccinul..Edi s-a schimbat complet de la primul vaccin..a plans foarte mult zilnic,pofta de mancare nu,vomita..noaptea nu mai doarme de atunci..imi vine sa nu le mai fac
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Shines spune:
Andutza..eu cand m-am mutat la Bucuresti cu sotul meu,am trimis la tara tot ce era in garsoniera lui (mobila veche de-a lu soacra-mea)..am renovat intr-o luna fara sa avem nici macar un scaun in casa..nu mai vb de pat,masa,dulap..aveam hainele in cutii depozitate..si in bucatarie aragazul,o oala si doua farfurii.
mancam pe jos,pe ziare sau pe fata de masa plasticata..doamne ce frumos mai era
dupa o luna aveam mocheta pusa..era deja lux..restul de mobilier venea dupa 3 luni ca era la comanda..
deci,am mancat si am dormit pe jos,cele mai frumoase momente au fost,cele mai romantice..si cea mai mare impplinire ca tot ce am luat a fost al NOSTRU,pe munca noastra.
eu zic sa te bucuri de momentele astea..cu siguranta veti aprecia fiecare lucrusor cumparat in casuta impreuna
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Foxy-le, si noua ne-a recomandat sa incepem cu faina de orez, ca e fara gliuten - cate o masura seara, apoi doua si dupa aceea si dimineta, la o masa. De asta am intrebat-o si eu pe Mirela de marca, ca nu ne-a zis una anume. Ne-a recom. sa incepem cu faina asta pentru ca a luat doar 500 g in ultima luna. El a facut ieri 5 luni, dar e prematur, abia peste o sapt. face 4 luni corectate (apropo, multumim mult de urari).
Eu o sa mai astept o saptamana, sa vad cum ia in greutate si apoi introduca faina de orez. Intre timp ma mai documentez...daca pot, ca asta micu' vrea tot timpul distractie....sa-l fac avion, sa-l pun in fundulet, sa dansam....e un dulcic.
La aniversarea de 5 luni chiar mi-a facut cadou intoarcerea pe burtica si acum doar asta vrea sa faca. Inca nu-i reuseste de pe plan drept, dar de pe plan inclinat e aproape maestru. Si face si abdomene la greu, ca vrea neaparat in fundulet.
Avem si noi botezul pe 15 mai...am ceva emotii cu scufundatul in apa. toti buburuzii
Luca Alexandru, mica mea comoara
TINKER_BELL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wudy Adryiii, Tunde - Multumim pentru aprecieri ![]() ![]() ![]() Tunde, sambata trecuta (ca sambata este ziua noastra de cantareala) avea 5570 si 60 cm. Pediatra noastra cica-i bine dar mie nu mi se pare deloc bine. Sa vedem maine cat a luat in ultima saptamana Lori, esti tare cu pozitia pentru kk. Noi nu am mai facut kk in pampers de nu-mi mai duc aminte cand. In general o tin mai mult timp dezbracata pe scutecel si aplicam toate metodele posibile. Imi este asa mila de ea saraca, astazi este a treia zi de cand nu a facut. I-am baga in sila niste ceai dar face urat, nu-i place. Mai incercam si mai tarziu Alina, mamica super fericita de Anais Maria. pozici "Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului" |
Alina, scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar vroiam sa-ti spun ca Lori are dreptate. La unii copii functioneaza mai bine "procesul" in pozitia sezanda. Ambele mele fetite au avut problema asta cu kk incepand de la 2 luni (hranite cu lm exclusiv). La Eva pediatrul m-a asigurat ca o sa se rezolve problema la diversificare. Si asa a fost. Fara nici un fel de dependenta de supozitor, incepand de la 6 luni are cel putin un scaun pe zi (dar de cele mai multe ori 2). Clara, prin imitatie, face economie la pampersi. Ii pun supozitor, o tin in poponeata sprijinita pe genunchii mei si gata (ce-i drept, in 99% din cazuri, cateodata ii mai fac si masaj la burtica si gimnastica cu piciorusele). Si cu luatul in greutate, tot mai incetisor (desi demarajul a fost puternic.)
Scuze pentru interventie, poate te ajuta (mai e o fetita la ursuleti care e asezata in scoica pt kk si functioneaza fara supozitor).
Mimo spune:
Va rog, mai pueti pune site-ul care dadea info despre produsele cosmetice? Ca nu stiu pe unde am salvat link-ul. Multumesc.
Voi ce ati cumparat nasilor la botez? Ca mi-a spus o prietena ca ar trebui sa le cumpar ceva. Eu ma gandisem sa le fac un album foto cu poze de la botez, dar asta va fi dupa... Luca Alexandru, mica mea comoara
Mimo spune:
Mirela, uite o jucarie care lu' fiu-miu i-a placut din prima: http://www.playgro.com/shop/item/dingly-dangly---clip-clop - cea albastra - am gasit-o la kiabi. Insa trebuie agatata de ceva. Luca Alexandru, mica mea comoara
Shines spune:
Mimo..eu le-am luat www.emag.ro/gratare-electrice---gradina/gratar-electric-zelmer-40z011-1500-w--pGRATARELECTRIC40Z011" target="_blank"> asta .
la banii lor..eram in pom cu ideile,dar i-am zis ca mi-am luat si e super,face carnea foarte bine si sanatos..si legumele..si a zis ca o sa-si ia si ea.
am luat noi,i-a placut si chiar il foloseste.
Mimo spune:
Inca o intrebare , ca tot am net care "bate"-n dormitor: sunt sigure jucariile astea gen carputa? Ca mie imi plac la nebunie, dar nu i-am luat, ca am zis ca si-o pune cumva pe fata si nu mai respira bine (cred ca-s exagerata, asa-i?)
Luca Alexandru, mica mea comoara
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Mimo..eu le-am luat www.emag.ro/gratare-electrice---gradina/gratar-electric-zelmer-40z011-1500-w--pGRATARELECTRIC40Z011" target="_blank"> asta . la banii lor..eram in pom cu ideile,dar i-am zis ca mi-am luat si e super,face carnea foarte bine si sanatos..si legumele..si a zis ca o sa-si ia si ea. am luat noi,i-a placut si chiar il foloseste. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Ceva de genul asta le-am luat cand ne-am casatorit, plus un storcator de fructe. Ma batea si pe mine gandul sa-mi iau.
![](bebic.gif)
Shines spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimo
Ceva de genul asta le-am luat cand ne-am casatorit, plus un storcator de fructe. Ma batea si pe mine gandul sa-mi iau. ![]() |
o rama foto electronica ?
eu acu caut una cadou pentru sot,sa aibe la birou..sa-si vada printul intr-una
![](olala.gif)